۲ پاسخ

نکته اموزنده خیلی خوبی بود

خیلی عالی
بازم از این مطالبا به اشتراک بزارید

سوال های مرتبط

مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
با بچه ای که فعال است چه کنیم؟

معمولا والدین می توانند تشخیص دهند که فرزندشان به طور کلی فعال است یا آرام. اگر کودک دوساله شما فعال است، می توانید به طور مکرر موقعیتهایی را برای او فراهم کنید تا به این طرف و آن طرف حرکت کند، بدین ترتیب زندگی روزمره تان با هم به راحتی سپری می شود. یک کودک دو ساله فعال نمی تواند به مدت طولانی آرام بنشیند، هر چقدر هم با او با قاطعیت برخورد کنید یا سرزنشش کنید. خوب است بخشی از خانه خود را طوری آماده کنید که بتواند در آنجا بدود، بپرد و از اشیاء بالا برود. اگر برای بازی وسایل بی خطری را در اختیارش قرار دهید و به او بالش و تشک بدهید تا روی آنها بپرد، کمتر از گذشته وقت صرف می کنید تا مانع بالارفتن او از اثاثیه شوید.
اگر می خواهید کودک فعالی را به رستوران یا به گردش و خرید ببرید، قبل از اینکه به جایی برسید که باید آرام بنشیند حتما به او فرصت بدهید که عضلاتش را به کار بیندازد. اگر نمی تواند آرام و قرار بگیرد، دورکردن او از محیط بهتر از آن است که او را مجبور کنید مطابق میل شما رفتار کند. سعی کنید به خاطر بسپارید که تحرک کودک فعال، بدرفتاری نیست. ممکن است کودک بتواند درک کند که از او می خواهید آرام باشد، اما یک بچه دوساله آن قدر روی خود کنترل ندارد که بتواند به مدت طولانی خود را محدود کند. انتظارات خود را کم کنید و مدتی را که فرزندتان باید آرام باشد کوتاه کنید تا به تدریج بتوانید به او بیاموزید که برای زمان طولانی تری آرام بنشیند.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
با بچه آرام چه کنیم؟

کودکی که سطح فعالیت پایینی دارد، معمولا از نظر دیگران مؤدب یا خیلی پخته است چون از پس رفتارهای آرام او راحت تر می توان برآمد.
البته والدی که خیلی فعال است ممکن است از داشتن فرزندی که نشستن در یک گوشه را به دویدن دور پارک ترجیح می دهد، احساس ناکامی کند. کودک دو ساله غیرفعال اغلب اوقات ترجیح می دهد در کالسکه بنشیند یا او را بغل کنند. برای والد او تصمیم گرفتن درباره اینکه چه زمانی بر راه رفتن فرزندش پافشاری کند، می تواند کار مشکلی باشد. همانطور که والد کودک فعال نمی تواند او را مجبور کند که آرام بنشیند، شما نیز نمی توانید کودک آرام خود را به حرکت وادارید. اگر او را تشویق کنید که مسیر کوتاهی را پیاده روی کند یا اگر سعی کنید فعالیتهای جسمی را پیدا کنید که برای او جالب است موفق تر خواهید بود تا اینکه دائم به او فشار بیاورید تا خود را به بچه های دیگر برساند یا با آنها بازی کند. برای اینکه از جنبه های مثبت این خصوصیت مزاجی، محسن استفاده را کنید با هم آرام بنشینید و کتاب بخوانید یا بازی کنید یا کارهایی را بکنید که والدین کودکان فعال باید از آن اجتناب کنند: با فرزندتان در فروشگاه گردش کنید یا به موزه بروید
مامان حسن👶 مامان حسن👶 ۲ سالگی
⁉️در مقابل خشم و عصبانیت فرزندم چگونه برخورد کنم؟

✔️ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید اگر خودتان نیز رفتارهای پرخاشگرانه دارید حتما با یادگیری مهارت کنترل خشم ،رفتارهای خود را بهبود ببخشید.

✔️در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید.

✔️ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است.

✔️ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست.

✔️وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید  در خلال رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

✔️وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید.
✔️اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣@ostad_Mehrfarzi_1
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
قسمت ۲
در مورد خشونت فیزیکی یک نکته مهم این است که آثار آن بعضا تا سال‌ها در روان فرد باقی می‌ماند و عبور از احساساتِ منفی برایش سخت می‌شود.

محیط خانه از این جهت باید تا حد ممکن امن باشد. یک روش ساده برای آزمودن اینکه محیط خانه امن است، این می‌تواند باشد که برخی اوقات فرزندمان را به یکباره صدا کنیم، اگر با ترس و لرز به سمت ما آمد یا صدایش دچار تغییر شد یا گارد گرفت! یعنی محیط امن نیست، اما اگر با اشتیاق به سمت ما آمد یعنی فضای خانه برایش امن است.

یک نکته هم گفتیم که وقتی خشونت می‌کنیم و می‌زنیم، جلوی بچه خودمان را نشکنیم. اگر بخواهیم با احساس گناه خشونت‌مان را جبران کنیم، کودک را از نظر عاطفی ناامن می‌کنیم و این بار آسیب عاطفی بیشتری به او وارد می‌کنیم.

این حرف معنی‌اش این نیست که اگر خطایی کردیم عذرخواهی نکنیم، معنی‌اش این است که به سن فرزندمان توجه کنیم. برای کودک عذرخواهی مادر در چنین شرایطی، خیلی مفهوم ندارد و از قضا او را ناامن‌تر می‌کند اما برای فرزند نوجوان‌مان، اگر خطایی کردیم حتما نیاز به عذرخواهی و بازگشت دارد.

در مورد #خشونت_فیزیکی مفصل صحبت کردیم و بعد از این می‌رویم سراغ #خشونت_کلامی.

در خشونت‌های فیزیکی، آقایون سرآمد هستن و در خشونت‌های کلامی خانم‌ها. زبان نیش‌دار، توهین، تحقیر، نفرین، مقایسه و ... همه جزو خشونت‌های کلامی به حساب میان.
 #مدرسه_والدین
https://eitaa.com/tarbiapp
مامان دختر اصفهونی مامان دختر اصفهونی ۳ سالگی
بسیاری از خانم‌هایی که به تازگی مادر شده‌اند در روزهای اول بعد از زایمان، از این‌که مادر کاملی نباشند می‌ترسند. این حس از آنجا می‌آید که شاید حس مادرانگی، هنوز آن‌طور که آنها انتظارش را داشتند و به شکل طبیعی و خودبه‌خود پس از تولد نوزاد برایشان اتفاق نیفتاده است. به جای نگرانی در مورد این موضوع که آیا شما یکی از ویژگی‌های مادر خوب بودن را دارا هستید که معمولاً در بین مادران رایج و مرسوم است ولی کارشناسان در مورد آنها توافقی ندارند، بهتر است وقت و انرژی خود را روی آشنا شدن با کودک خود و شناخت او متمرکز کنید.

علایق و عادت‌هایش را بشناسید، ارتباط و پیوند عاطفی خود را با او حفظ و بیشتر کنید، همسرتان را تشویق به ارتباط گرفتن با کودکتان کنید و بدانید آنچه مهم است، داشتن ترکیبی از تجربه و آموزش است. پس عجله نکنید و اطلاعات غلط و نادرست را نخوانید و از اطرافیان تأثیرهای بد و اشتباه نگیرید. شما قطعاً مادر هستید، فقط برای شناختن موجود کوچکی که در آغوشتان است نیاز به زمان، عشق، بهبود و سلامت روحی دارید.

هرچه کودک شما بزرگ‌تر می‌شود و شما بیشتر او را می‌شناسید، اعتماد به نفس بیشتری به عنوان یک مادر و سرپرست پیدا می‌کنید و شما به زودی با نقش جدید و زیبای خود به عنوان یک مادر سازگار می‌شوید. اما اگر به ‌طور مداوم احساس غم یا خشم به شکل قطع‌نشدنی در طول روز دارید یا اگر حس می‌کنید ممکن است به کودک یا خودتان صدمه بزنید، بدانید که این موضوع کاملاً با تمام موارد گفته‌شده در بالا متفاوت است و در صورت وجود چنین مواردی لازم است بلافاصله به دنبال کمک گرفتن از همسر، پزشک یا یک فرد بسیار آگاه در این زمینه باشید. پزشکتان یا متخصص اطفال کودکتان نیز می‌تواند شما را به یک مشاور برای کمک ارجاع بدهند.
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
قوانین اندام خصوصی کودکان

گام اول
وسایل خصوصی را توضیح دهید.
مثلا:حوله، مسواک و قانونش را بیان کنید که کسی حق ندارد از اینها استفاده کند.

گام دوم
مکان عمومی و خصوصی را بیان کنید
مثلا:حال و پذیرایی عمومی و سرویس بهداشتی مکان خصوصی است.
حمام، اتاق خواب پدر و مادر خصوصی است و قانون را بیان کنید که حتمل در هنگام وارد شدن در بزنید و وارد شوید.

گام سوم
اندام خصوصی را بیان کنید. قسمتی از بدن تو که با لباس شنا پوشیده می شود همانطوری که وسایل خصوصی داریم و کسی اجازه نداره دست بزنه و استفاده کنه، اعضای بدنی هم داریم که خصوصی اند.

گام چهارم
قانون اندام خصوصی را ایجاد کنید.📢فضای خصوصی بدن شما را نباید کسی ببند و دست بزند📢شما هم نباید فضای خصوصی بدن شخصی را ببیند و دست بزنید📢اگر کسی در مورد این نبایدها حرف زد و چیزی نشان داد نباید ببینی و بشنوی

گام پنجم
📢در هنگام تعویض لباس بلند بیان کنید که می خواهم لباسم را عوض کنم و کسی وارد اتاق نشه
📢بچه را مجاب کنید که برای تعویض لباس از محیط خصوصی استفاده کنه
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
وقتی کودک مرتکب خطایی شد باید با لحنی قاطعانه با او صحبت کنید:

🔸داد و فریاد نکنید ولی در قبال رفتار بد با لحنی محکم صحبت کنید.
🔸 خم شوید به اندازه ای که هم قد او شده و بلندی قامت شما، بچه را نترساند و مستقیم به چشم هایش نگاه کنید ، چرا که اگر از بالا به او دستور بدهید، حرفتان را نادیده می گیرد.

🔸اگر کودک خواست رویش را برگرداند و برود، دست های او را بگیرید تا مستقیم به شما نگاه کند. به او بگویید" لطفا به من نگاه کن"

🔸نباید در لحن صدا و حرکات شما اثری از خشونت و تهدید باشد. با لحنی آرام ، قاطع و محکم صحبت کنید. بهتر است این لحن را با عصبانیت ، تهدید ومعامله اشتباه نگیرید. وقتی با این لحن با فرزندتان صحبت کنید.

🔸به آرامی، روشنی و با لحنی آمرانه به او بگویید چه کار خطایی انجام داده است: "ازت می خوام که دیگه این کار رو تکرار نکنی"

🔸مودب باشید. اگر بچه در پاسخ به شما بر سرتان فریاد کشید، شما با صدای بلند جواب ندهید، وگرنه در این مسابقه هر دوی شما بازنده می شوید.
مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 مامان 𝔍𝔞𝔫𝔞𝔫 ۲ سالگی
🔴شیر پاستوریزه مصرف کنید ولی هرگز شیر را نجوشانید‼️
این روزها به دلیل وجود ویروس کرونا دیده شده که خیلی از خانواده ها شیر پاستوریزه را میجوشانند. این شیر یکبار جوشانده شده و نیازی به جوشاندن مجدد ندارد. جوشاندن شير علاوه برتغيير در تركيبات شير، باعث از بين رفتن ويتامين‌هاي حساس به حرارت موجود در شیر میشود که در نتیجه باعث كاهش جذب ميزان كلسيم میشود.
پروتئين‌هايي در شير بنام پروتئين‌هاي آب پنير وجود دارد كه در اثر حرارت مثل تخم‌مرغ منعقد شده و به ديواره يا كف ظرفي كه شير در آن جوشانده شده ميچسبند. اين پروتئين‌ها به لحاظ نزديك بودن به پروتئين‌هاي انساني از ارزش غذايي بالايي برخوردارند و قابليت جذب 100 درصدي دربدن را دارند. در صورتيكه پروتئين‌هاي چسبيده به ظرف در اثر جوشاندن بيشتر استفاده نشده و دور ريخته شوند، 20 تا 25 درصد از ارزش پروتئيني شير كاهش ميابد. اگر از شیر غیر پاستوریزه استفاده میکنید که نیاز به گرم کردن دارد حتما موقع گرم كردن شير، آن را به هم بزنيد تا پروتئين‌هاي منعقد شده در آن معلق شوند و به كف يا ديوارهاي ظرف نچسبند و ارزش پروتئيني شير حفظ شود.

#سلامت
مامان آراد و آوا مامان آراد و آوا ۳ سالگی