سلام دوستان. اینم بازی هایی برای بچه هایی که دست بزن دارن
یکی از دلایل اینکه بچه ها رفتار "کتک زدن" رو نشون میدن اینه که حس عمقی دست ها کم کار هست.

دیگر علائم و نشانه هایی که ممکنه بچه هایی که دچار کم حسی دست ها هستن دیده بشه:

❌️ انگشتاشو گاز میگیره
❌️ ناخن هاشو میجوه
❌️ عاشق کارها و بازیهای فشار دادنی و له کردنیه
❌️ به اشیا و اسباب بازیها ضربه میزنه
❌️ دو تا چیزو به هم میکوبه

این بازی ها می‌تونه برای این بچه ها کمک کننده باشه🥰

✅️ بازی طناب کشی

✅️ راه رفتن شبیه فرغون (ابتدا کودک روی شکم میخوابد. پاهای کودک را از مچ پا بگیرید و بلند کنید. از کودک بخواهید زانوهای خود را از زمین جدا کند و روی دست های خود راه رود)

✅️ ایستادن در پوزیشن فرغونی

✅️ راه رفتن شبیه خرچنگ (ابتدا کودک به پشت بخوابد. لگن خود را بالا آورده و خود را از زمین جدا کند و در این حالت شبیه خرچنگ راه رود)

✅️ ایستادن در پوزیشن خرچنگ

✅️ نشستن رو بروی هم به همراه کودک و قرار دادن کف دست ها روی هم و فشار دادن آن ها بهم

✅️ هل دادن و فشار دادن توپ به دیوار

✅️ شنا سوئدی روی دیوار و روی زمین

✅️ بارفیکس (در صورت توانایی کودک)

⚠️ در موارد شدید مراجعه به کاردرمانگر الزامیه

۲ پاسخ

منم پسرم زیاد دست بزن داره

پسرم. تا. ۴. سالگی. شایدم. بیشتر دست. بزن. داشت. یعنی. طبیعی نبوده؟

سوال های مرتبط

نوری نوری قصد بارداری
بیبی دیجیتال چیست؟

بیبی دیجیتال در کودکان عارضه ای رفتاری و ارتباطی است. عارضه بیبی دیجیتال زمانی ایجاد می شود که کودک بیش از حد در معرض رسانه های دیجیتال قرار می گیرد. تبلت، موبایل، تلویزیون و سایر نمایشگرهای صوتی و تصویری می توانند باعث بروز این اشکال در کودکان شوند.
به نظر می رسد که وقتی کودک به طور مداوم در معرض دستگاه های دیجیتالی قرار می گیرد، این دستگاه ها جایگزین رابطه پویای کودک با محیط اجتماعی می شوند.
کودکان دیجیتال چون بیش از حد در تعامل با ابزارهای دیجیتال بوده اند؛ در معرض خطر کاهش تعامل مثبت و پویا با محیط اجتماعی خود که لازمه رشد سیستم عصبی در نواحی مغزی خاص است، قرار می گیرند.
وقتی کودک در تعامل با ابزار دیجیتال است در واقع در یک تعامل یک طرفه قرار خواهد گرفت. در این شرایط کودک لزومی به پاسخگویی فعال به متغیرهای محیطی نخواهد داشت.
لازم نیست خوب ببیند، خوب بشنود و در نتیجه داده ها را به درستی پردازش کند و سپس پاسخ مثبت و مناسب ارائه دهد.
در نتیجه این تعامل یک طرفه شاخص های رشدی کودک علی الخصوص در حیطه های ارتباطی، رفتاری و پردازشی دچار اشکال جدی خواهد شد.
مامان آنیاوتودلی💙🥺 مامان آنیاوتودلی💙🥺 ۲ سالگی
سلام به همگی دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه
همونطور که قولشو داده بودم این تاپیک ✅️ ترک پوشک ✅️ هستش؛وتجربه من و دختر کوچولوم 💕🦢
امیدوارم که بتونم تو این مسیر کمکی هرچندکوچیک کرده باشم🌈
سن شروع ترک پوشک از ۱۸ماهگی هستش و تا۳سال ادامه داره ..ولی سنی که بیشتر مادرها انتخاب میکنن معمولا سن ۲سالگی به بعد هستش😇
اما پیشنهاد من چیه ؟پیشنهاد من اینه که شما باتوجه به شناخت و توانایی بچه ت؛ تو هرسنی که قراره این پروسه ترک پوشک روشروع کنی حتما از قبل بهش آموزش بده و از لحاظ روحی و روانی کودکت رو آماده کن 😙
چون این دوره از زندگی کودک واقعا پرچالش و حساسه و اگر با بدرفتاری و توفشارگذاشتن کودک باشه تو بزرگسالی عواقب خودشو نشون میده 🫂🤍
اولین کاری که باید بکنید تو تلگرام سرچ کنید<<دوره رایگان ترک پوشک آیداخدا ترس>>
خیلی مطالب خوب و آموزنده ای گذاشته و کامل همه چیزو توضیح داده(مثل سن از پوشک گرفتن_نشونه های از پوشک گرفتن_شرایطی که کودک باید داشته باشه_شرایطی که مادر باید داشته باشه_وسیله هایی که لازمه تهیه کنید) که من خودمم استفاده کردم به اضافه ی آموزش هایی که از ۲ماه قبلش به آنیاجانم دادم :🥰
*یادگرفتن کلمه جیش پی پی و تفاوت بین جیش و پی پی (این قسمت رو من خیلی زودتر به آنیا یاد داده بودم و مامانایی که بچه هاشون کوچیک تر هستن میتونن این مورد رو آموزش بدن تا یکم کارشون سبک تربشه تو آینده)❤️
*استفاده از کتاب و انیمیشن جیش و کوکوملن(کتاب های زیادی هستن که میتونید ۱الی ۲تاشون رو تهیه کنید ویدئو جیش از عمو امید و ویدئو کوکوملون خیلی واضح هستن _که تو همون گروه تلگرام آیداخداترس همشو گذاشته)❤️
نوری نوری قصد بارداری
ادامه تاپیک قبل
بیبی دیجیتال چگونه ایجاد می شود؟

می توان گفت مهمترین عامل دیجیتالی شدن کودکان، محیط رشدی آنان است. زمانی که والدین به دلایل متفاوت کودک خردسال را علی الخصوص کمتر از سه سالگی بیش از حد در معرض رسانه های دیجیتالی قرار می دهند.
کودک در چنین محیط رشدی به جای اینکه خوب ببیند، خوب گوش کند، دستورالعمل های متفاوت را پیگیری و پاسخ دهد؛ در تعامل با یک ابزار دیجیتالی قرار گرفته و لذا بخشی از شاخص های رشدی او مغفول می ماند.
به دلیل همین سهل انگاری و عدم فعالیت مناسب؛ کودک در نواحی پردازشی و ارتباطی مغز دچار اشکالاتی می شود.
ادامه این شرایط می تواند بر معماری شبکه های عصبی تاثیر بگذارد. به طوریکه تشکیل شبکه های عصبی غیر اجتماعی ممکن است با ظهور علائمی شبیه به اختلال اتیسم همراه شود.
به همین دلیل بسیاری از مواقع با والدینی مواجه هستیم که دقیقا نمی دانند فرزندشان اتیسم است یا اینکه به علت دیجیتالی شدن این نشانه ها را بروز می دهد. ضمن اینکه گاهی اوقات افتراق و تشخیص بسیار سخت خواهد شد.