۲ پاسخ

سلام عزیزم سعی کن شوریجات نخوری مثل خیارشور و اجیل شور و نمک اینا ولی اگه دلت میخواد خیلی خیلی کم بخور ، شیرین هم سعی کن از آبمیوه های طبیعی بخوری ، اگه چاق نیستی یا اضافه وزن نداری میتونی شیرموز یا اب هویج بستنی بخوری من خودم چاقم دکتر همه اینارو منع کرده

بخور
منم میخورم
قندت بالا نیس ک

سوال های مرتبط

مامان عباس مامان عباس هفته سی‌وپنجم بارداری
مامان نخودچی مامان نخودچی هفته سی‌ام بارداری
توضیح انواع جفت
جفت قدامی چیست؟

جفت عضوی ضروری است که در دوران بارداری رشد می کند. اکسیژن را تامین می کند و مواد مغذی به جنین در حال رشد و حذف مواد زائد از خون نوزاد. جفت به دیواره رحم می چسبد و از طریق بند ناف به جنین متصل می شود. موقعیت جفت می تواند متفاوت باشد، اما یک موقعیت رایج جفت قدامی است.
جفت قدامی زمانی اتفاق می‌افتد که جفت به دیواره جلوی رحم، رو به شکم مادر متصل می‌شود. این یک وضعیت عادی و معمولی است که به طور معمول هیچ خطری برای مادر یا نوزاد ندارد.

موقعیت های جفت توضیح داده شده است

جفت قدامی

همانطور که گفته شد جفت قدامی در دیواره جلویی رحم قرار دارد. این وضعیت ممکن است احساس حرکات جنین را در اوایل بارداری برای مادران باردار دشوارتر کند، زیرا جفت به عنوان یک بالشتک بین نوزاد و شکم مادر عمل می کند.

جفت خلفی

جفت خلفی به دیواره پشتی رحم و رو به ستون فقرات مادر می چسبد. این موقعیت نیز استاندارد و مورد انتظار است. مادرانی که جفت خلفی دارند، ممکن است در مقایسه با مادرانی که جفت قدامی دارند، راحت‌تر و زودتر حرکات جنین را احساس کنند.

جفت فاندال

جفت فوندال در بالای رحم قرار دارد. این وضعیت طبیعی در نظر گرفته می شود و معمولاً هیچ مشکلی در دوران بارداری ایجاد نمی کند.

سایر موقعیت ها

جفت پرتویا زمانی اتفاق می‌افتد که جفت دهانه رحم را می‌پوشاند که می‌تواند باعث ایجاد عوارض در هنگام زایمان شود. جفت های جانبی به دیواره های جانبی رحم، چپ یا راست، متصل می شوند. هر دو موقعیت نیز عادی در نظر گرفته می شوند.
مامان نخودچی مامان نخودچی هفته سی‌ام بارداری
پساری واژینال در بارداری
پساری یک وسیله ی سیلیکونی پزشکی است که با توجه به مدل خاصی که دارد، فشار وارد شده به رحم شما را کم می کند به همین دلیل احتمال زایمان زودرس را تا حد امکان کاهش می دهد.

نکته ی مهم و قابل توجه این است که معمولاٌ پساری( با توجه به شکل آن در حین گذاشتن در واژن به شما نشان داده می شود) به هیچ وجه آسیبی به داخل دهانه رحم وارد نمی کند و به همین خاطر اگر بعد از گذاشتن پساری دچار علائمی مانند: خونریزی، پاره شدن کیسه آب و درد های زایمانی شدید، این علائم مربوط به پساری نمی باشد و حتما باید با در جریان قرار دادن پزشک متخصص خود، علت و منشا آن بررسی گردد.
مراقبت های لازم  بعد از گذاشتن پساری در طول دوران بارداری
پس از گذاشتن پساری در واژن، پساری را تا انتهای بارداری خارج نمی کنیم، مگر این که پزشک متخصص شما تصمیم بگیرد با توجه به شرایط تان آن را خارج کند. در طول بارداری علاوه بر مراقبت های که به طور روتین تا کنون انجام می دادید به نکات زیر نیز توجه کنید:
• حتما به دستورات پزشک خود در خصوص مصرف دارو ها و میزان استراحتی که برای شما تجویز کردند توجه کنید و به دقت آن ها را انجام دهید. (حتماٌ در مورد استراحت مطلق و نسبی با دکتر خود با جزئیات بیشتری صحبت کنید و حدود فعالیت های خود در منزل را مشخص نمائید.)
• با توجه به شرایط کنونی شما امکان نزدیکی تا انتهای بارداری وجود ندارد.
• حتما طی مدتی که پساری در بدن شماست از سرویس فرنگی به جای سرویس ایرانی استفاده کنید و در صورتی که به طور مکرر دچار یبوست می شوید حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا در صورت نیاز و صلاح دید ایشان، دارو های ملین برای شما تجویز شود.
مامان همتا،توراهی مامان همتا،توراهی هفته سی‌ویکم بارداری
مامان بهشت🦢🤍 مامان بهشت🦢🤍 روزهای ابتدایی تولد
✅وضعیت ورتکس:
در انتهای سه ماهه سوم دوران بارداری، سر جنین به طرف پایین و داخل لگن مادر قرار می گیرد. که باعث خروج راحت جنین از کانال زایمان شده و اجازه خروج راحت تر قسمت های دیگر بدن جنین را فراهم می کند. این حالت، بهترین وضعیت جنین برای زایمان است و جنین سفالیک نام دارد. در اولین زایمان این اتفاق در هفته ٣٨-٣٦ بارداری رخ می دهد و در زایمان های بعدی ممکن است درست در زمان زایمان پیش بیاید.
✅وضعیت بریچ :
حدود 3 الی 4 درصد نوزادان به وضعیت بریچ در رحم قرار دارند که به جای سر، باسن جنین در لگن شما قرار می گیرد. این حالت، بیشتر در نوزادان نارس و چند قلویی دیده می شود. اگر جنین بزرگ باشد وضعیت قرارگیری جنین به صورت بریچ می تواند مشکلاتی را در زایمان ایجاد نماید. اگر سر جنین بزرگ باشد، ممکن است استخوان ها روی هم قرار نگرفته و سر حالت دهانه رحم را نگیرد. در نتیجه از لگن عبور نکند و موجب اختلال در رسیدن اکسیژن به نوزاد در هنگام زایمان گردد. در چنین شرایطی پزشک عمل سزارین را توصیه می کند.
وضعیت جنین بریچ سه نوع دارد:
* بریچ فرانک: در این وضعیت پای جنین در جلوی بدن یعنی در نزدیکی صورت او قرار می گیرد.
* بریچ کامل: جنین به صورت چهارزانو در رحم قرار گرفته و پاهای او نزدیک مقعد است.
* بریچ ناقص: پای کودک در زیر بدن او آویزان است و یکی از پاها یا هردو ابتدا از کانال زایمان بیرون می آید.