خانما محلول ضدعفونی فیروز برای شستن ظروف کودک هم استفاده میشه؟

تصویر
۴ پاسخ

اره میشه

اره میشه ولی روزانه استفاده نکن هفته ای سکبار وسیله هاشو با این ضد عفونی کن برای بوش هم اب جوش بریز روشون بوش کمتر میشه

برای شستو شو روزانه مایع ظرفشویی کودک بخر خیلی بهتره

آره میشه من استفاده کردم

بله من هم خریدم پشت هم دستورشو‌نوشته

سوال های مرتبط

مامان رسا مامان رسا ۷ ماهگی
مامانا این مطلب و دیدم کفتم با شما هم به اشتراک بزارم

بهترین ظروف پخت (چه برای کودکان زیر یک سال، چه برای بزرگسالان)، ظروف شیشه ای پیرکس هستند. خطر این ظروف بسیار کم است و معمولا مشکلی به وجود نمی آورند اما اگر ظرف پیرکس در دسترس نباشد... می توان از ظرف تلفون استفاده کرد. ظروف تفلون به شرطی که خراشیدگی نداشته باشند، بعد از پیرکس از بهترین ظروف هستند و مسمومیتی ایجاد نمی کنند. پخت غذا برای کودک در ظروف مسی یا حتی لعابی توصیه نمی شود زیرا هم زدن و خراشیدگی این ظروف، باعث ورود مس به غذا و آسیب دیدگی کبد و کلیه خواهد شد. کبد و کلیه در کودکان زیر یک سال هنوز بالغ نشده و ورود مس به بدن آنها می تواند مشکل ساز و حتی باعث فقر آهن و کم خونی شود. بهتر است ظرف طبخ غذای کودک از بقیه قابلمه ها جدا و فقط مخصوص طبخ غذا برای کودک باشد. ظروف آلومینیومی و ظروف چدنی به دلیل داشتن عناصر و فلزات سنگینی که روی سیستم عصبی اثر سوء می گذارند، توصیه نمی شوند. استفاده از این نوع ظروف برای کودکان زیر یک سال می تواند باعث تهوع، دل درد و کم خونی شود. دکتر میترا زراتی دکترای تخصصی تغذیه؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
مامان علی یاسین مامان علی یاسین ۸ ماهگی
مامان دیار مامان دیار ۸ ماهگی
مامان کمند👼 مامان کمند👼 ۶ ماهگی
نگهداری پوره‌ها و غذاهای کمکی در فریزر یا یخچال بسیار مهم است تا هم از تازگی و ارزش غذایی غذاها محافظت کنید و هم از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود. در اینجا راهنمایی‌های مفید برای نگهداری پوره‌ها و غذاهای کمکی نوزاد آمده است:

1. انتخاب ظروف مناسب برای نگهداری
• ظروف فریزر مخصوص: برای نگهداری غذاهای پوره‌شده در فریزر، از ظروف فریزر مخصوص یا کیسه‌های فریزر با زیپ استفاده کنید. این ظروف باید ضدآب و هوا باشند تا از نفوذ هوا به غذا جلوگیری کنند.
• سیستم تقسیم‌بندی: بهترین گزینه برای نگهداری پوره‌ها، استفاده از قالب‌های یخ است. این قالب‌ها به شما این امکان را می‌دهند که غذاهای پوره‌شده را به قطعات کوچک تقسیم کرده و فقط به اندازه مورد نیاز از آن‌ها استفاده کنید.
• لیبل زدن ظروف: حتماً تاریخ و نوع غذای داخل ظرف را روی آن بنویسید تا از مصرف غذاهای قدیمی جلوگیری شود.

2. نحوه نگهداری پوره‌ها در یخچال
• مدت زمان مجاز برای نگهداری: پوره‌های خانگی می‌توانند در یخچال تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت نگهداری شوند. بنابراین باید از آن‌ها در مدت کوتاه استفاده کنید.
• ظروف درب‌دار: پوره‌ها و غذاهای کمکی باید در ظروف درب‌دار و محکم قرار گیرند تا از آلودگی و جذب بوهای دیگر مواد غذایی جلوگیری شود.
• دمای یخچال: مطمئن شوید که دمای یخچال شما زیر ۴ درجه سانتی‌گراد باشد تا غذاهای نگهداری‌شده در آن تازه بمانند.
ادامه در کامنت 👇