۴ پاسخ

با کودک نق نقو چه کنیم؟

اگر فرزندتان در این سن هنوز نمی تواند منظورش را به خوبی بیان کند و از این که او را نمی فهمید عصبانی می شود و نق می زند، اگر فرزندتان به تازگی مریض شده، یا نوزاد تازه ای به جمع شما پیوسته و روال عادی زندگی اش به هم خورده است. اول به یاد داشته باشید که او دچار یک بحران احساسی شده و نیازمند درک و توجه شماست. به او کمک کنید و را درست رسیدن به خواسته هایش را به او نشان بدهید. اما اگر نق زدن به یک اهرم فشار برای دلبندتان تبدیل شده، راه های زیر را امتحان کنید:
• اول آرامش خود را حفظ کنید، گرچه می دانیم ساده نیست!
• او را به آرامش دعوت کنید. ;به جای اینجوری حرف زدن، معمولی بگو چی می خواهی تا من متوجه بشم; اگر همچنان به نق زدن ادامه داد به کار خودتان مشغول شوید.
• وقت غذا، استراحت، تشنگی و ... او را بررسی کنید.
• گاهی نق زدن یعنی من در مرز انفجار احساسی هستم. احساساتی همانند خستگی زیاد، عجز، خشم، ناامیدی و ... نیاز به ابراز شدن دارند. اگر این احساسات بروز کرد آنها را خاموش نکنید و بگذارید خودش را خالی کند.
• به کودک توجه مثبت بدهید. کودکان نیاز دارند مدام به آنها نشان داده شود که تو مهمی تو برای من عزیزترینی، هرگز این توجهات را از دلبندتان دریغ نکنید.

خیلی مفید بود
مرسی

وای امان از نق زدنشون

عالییییی

سوال های مرتبط

مامان 🌹❤️آرمان ❤️🌹 مامان 🌹❤️آرمان ❤️🌹 ۲ سالگی
مامان فرشته ها مامان فرشته ها ۲ سالگی
❌ تأثیر پستونک روی گفتار کودک:
1. تأخیر در رشد گفتار:
- استفاده مداوم از پستونک می‌تواند باعث کاهش فرصت‌های تمرین گفتار و تولید صداها شود.
- کودکانی که زیاد از پستونک استفاده می‌کنند، ممکن است دیرتر شروع به صحبت کنند یا وضوح کلمات کمتری داشته باشند.

2. مشکلات تلفظ و articulation (تولید صداها):
- پستونک می‌تواند بر موقعیت زبان و دندان‌ها تأثیر بگذارد و منجر به مشکلاتی مانند تلفظ نادرست حروف (مثل “س” و “ز”) یا عادت‌های غلط بلع شود.
- استفاده طولانی‌مدت ممکن است باعث اوپن بایت (فاصله بین دندان‌های بالا و پایین) شود که بر گفتار تأثیر می‌گذارد.

3. کاهش تعاملات کلامی:
- وقتی کودک پستونک در دهان دارد، کمتر صحبت می‌کند و این می‌تواند تعاملات اجتماعی و یادگیری زبان را کاهش دهد.

❓❗️ سن مناسب برای حذف پستونک:

- قبل از ۱ سالگی: در این سن، وابستگی به پستونک معمولاً کم‌تر است و می‌توان آن را به‌تدریج کاهش داد.
- بین ۱ تا ۲ سالگی: بهترین زمان برای ترک پستونک است، زیرا کودک در حال یادگیری گفتار است و استفاده طولانی‌مدت می‌تواند اختلال ایجاد کند. 👼🏻🍼
مامان yasi مامان yasi ۲ سالگی
🔸 شیوه برخورد با رفتارهای ناپسند کودک🔸

فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.

@Moshaverkz
مامان دخترم مامان دخترم ۲ سالگی
فرزندپروری موفق : بلافاصله تحسین کنید


تحسین کردن در مورد کودک خردسال زمانی موثرتر است که بدون وقفه صورت بگیرد یعنی نگذارید تا بین رفتار پسندیده ی او و پاسخ شما فاصله ی زیادی بیفتد. زیرا تاثیر آن بسیار بیشتر است


فرزندپروری موفق : تحسین را با علاقه بی قید و شرط بیامیزید


زمانی که کودکان فقط در زمان تحسین شدنشان مورد توجه والدینشان قرار گیرند به تدریج نسبت به آن احساس نیاز می کنند یکی از موارد مهمی که در سبک های فرزند پروری و مشاوره کودک به آن اشاره می شود همین موضوع است
که برخی از والدین نگران هستنند که مبادا کودکشان فقط در زمانی که مورد توجه قرار می گیرند خوب رفتار کنند. برای حل این مساله بهترین کار این است که بعد از جا افتادن رفتار جدید رفته رفته از میزان تعریف و تمجید کاسته شود و این کار را موردی انجام دهید
و به کودکتان این اطمینان را بدهید که لازم نیست برای به دست آوردن علاقه ی شما نگران باشد زیرا در هر حال و همیشه از آن برخوردار است.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان تک دختر مامان تک دختر ۲ سالگی
انقدر بهش رو نده لوس میشه!

;به بچه رو بدی درسته قورتت میده; ;اگه به بچه آزادی بدی و محبت کنی لوس میشه; چند بار از این جملات عامیانه شنیده اید؟ بسیاری از والدین، کودکشان را مورد بی مهری و سختگیری قرار میدهند تا مبادا او را لوس کنند، اما اگر والدین بیشتر نگران کم توجهی به فرزندان خود، و کم تر نگران لوس شدن آنها بودند، دنیا جای بهتری میشد.; احترام گذاشتن به کودک، محبت کردن به کودک، و تایید احساسات کودک باعث لوس شدن کودک نمیشود. هر چه کودک به خودش و به شما احساس بهتری داشته باشد، رفتار بهتری خواهد داشت.
بچه لوس اغلب محصول محيط خویش است. تا قبل از ۱۲ ماهگی بچه ها مهارت تحمیل کردن خود وتحت تاثیر قرار دادن آگاهانه دیگران را ندارند ولی وقتی کودک به سن نوپایی می رسد، اوضاع قطعا مبهم تر می شود و کج خلقی بر سر هر چیزی به اتفاق هر روزه تبدیل می شود. اما این نشانه یک بچه نازپرورده یا لوس نیست بلکه بخش کاملا بهنجاری از رشد کودک است.
لارنس اشتاینبرگ روانشناس کودک در کتاب خود می نویسد: هرگز کودکی که به خاطر محبت بسیار زیاد والدينش لوس شده باشد را ندیده ام. امکان ندارد محبت بتواند به کودک آسیب بزند. من معتقدم لوس شدن کودک نتیجه ابراز محبت زیاد نیست، بلکه ناشی از ندادن محبت کافی به اوست و حاصل جایگزین کردن محبت با چیزهای دیگر است، چیزهایی مثل انتظارات کم و دادن چیزهای جورواجور. وقتی والدین خط قرمزی برای فرزندانشان قرار نمی دهند و یا وقتی اسباب بازی را جایگزین محبت یا توجه واقعی می کنند، آن زمان است که کودکان آسیب می بیند