۱۵ پاسخ

طبیعیه
گاها نزدیک 4 ماهگی نخوردن شیر به علت شیطنت اتفاق می افتد اما اگر وزنگیری مختل شده ازمایش نیاز دارد

علل مختلفی می تواند باعث شود نوزاد شیر نخورد. یکی از علائم شایع رفلاکس گاستروافزودال است که می تواند باعث شود نوزاد بعد از شیر خوردن ناراحت شود. این شرایط ممکن است با استفاده از داروهایی مانند رانیتیدین درمان شود ولی اگر بهبودی حاصل نشد، باید مجددا به پزشک مراجعه کرد. همچنین، باید مطمئن شوید که نوزاد کافی است آب میخورد و از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل بهره می برد. علاوه بر این، ممکن است اضطراب یا استرس نیز باعث شدید تر شدن مشکلات شیر خوردن نوزاد شود. در نهایت، مراجعه به یک متخصص کودکان برای بررسی دقیق تر می تواند به دستیابی به راه حلی مناسب کمک کند.

از ۴ماهگی چون نسبت به اطراف کنجکاوتر میشن همینجوری شیر میخورن سعی کن وقتی شیر میدی تو اتاق ساکت ببری کسی نباشه دورش که همش بخواد کنجکاوی کنه

دختر من رفلاکسش بدتر شد ۵ دیقه شیر میخورد بعد انگار میخواست بلند شه تا سینه خودشو میاورد جلو قرمز میشد گریه میکرد ، بلندش که میکردم بعد ۱۰-۱۵ دیقه ۲ -۳ تا که آروغ میزد بعد آروم میشد دوباره میخورد ..

😂دختر منم همینه طبیعیه
هوش به بازی شدن
شمام یواش یواش بده بهش هی باهاش بازی کن دو دقه بعد باز بهش بده
میخوره

شاید رفلاکسه رفلاکس پنهان
خس خس سینه و تک سرفه و گرفتگی صدا و بینی
انگار یه چیزی میاد تو دهنش و حالت آدامس جویدن داره
خوب وزن نگرفتن
بی قراری و نق زدن و گریه موقع شیر خوردن یا امتناع از خوردن شیر
خواب سبک و کوتاه و کم از علامت های رفلاکسه

شاید گلوش درد میکنه

دکترای بیسواد هیچی حالیشون نیست هیچی. بچه ی دوم یک ساعت طول می‌کشید ۶۰ تاروهم نمی‌خورد آخرم درمانش نکردن همینجورضعیف وضعیف ترشدن الان ۲سال ونیمه اشه ۱۰ کیلو هست

نگران نباش بیستر برای لازی و شیطنت هسته معمولا بچه ها ار سه ماهگی ب بعد هوشیار میشن و شیر کمتری میخورن

بهتر است به نکات زیر توجه نمایید: 1. **وضعیت تغذیه**: موقعیت نوزاد هنگام شیر خوردن بسیار مهم است. سعی کنید نوزاد را به گونه‌ای نگه دارید که سر او بالاتر از بدنش قرار بگیرد تا از رفلاکس معده جلوگیری شود. 2. **بررسی مجدد پزشک**: اگر بعد از مصرف داروی تجویز شده بهبودی حاصل نشده، مراجعه مجدد به پزشک و احتمالاً انجام آزمون‌های اضافی برای تشخیص دقیق‌تر ممکن است لازم باشد. 3. **محیط آرام**: در زمان تغذیه، محیطی آرام و بدون تنش برای نوزاد فراهم کنید تا اشتهای او بهبود یابد. 4. **مشاوره با متخصص تغذیه**: در صورت ادامه بی‌اشتهایی، مراجعه به متخصص تغذیه کودکان برای راهنمایی‌های ویژه نیز می‌تواند مفید باشد. 5. **اندازه گیری وزن**: نظارت بر وزن نوزاد می‌تواند نشان‌دهنده مهمی از تغذیه کافی یا ناکافی باشد، لذا اگر کاهش یا ثابت ماندن وزن مشاهده شد، به پزشک کودک اطلاع دهید.

سرشیشه اش عوض کردی؟

۹۰ تا رو‌چند ساعتی میدی؟

عزیزم چون بازیگوش شده پسرمنم همینه

وای پسر من یک هفته ست اینطوریه دیوانه شدم
امروز باباش اومد جلوش شروع کرد به صحبت کردن باهاش منم بهش شیر دادم خوووب شد
الان شیر میخوره
همش با زبون شیشه‌رو پس میزد

رفلاکس نداره؟

سوال های مرتبط