امتناع شیر خوار از گرفتن سینه مادر 😔😔
نوع مکیدن شیشه و پستونک نسبت به مکیدن سینه مادر دو تکنیک کاملا متفاوت است ، بچه برای مکیدن سینه مادر باید با لپ هایش سینه مادر رو در دهان فیکس کند و محکم نگهدارد و هم زمان مک بزنه و اصطلاحا فک بزند درحالیکه برای مکیدن شیشه به هیچ یک از این کارها نیاز ندارد شما شیشه را برای بچه نگه می دارید ، شیر قطره قطره وارد دهان بچه می شود و او بیشتر اقدام به قورت دادن شیر می کند.

حتما گول شیشه هایی که به اسم شیشه آناتومیک به ظاهر شبیه سینه مادر درست شده رو نخورید این ها فقط حقه تجاری برای منحرف کردن ذهن مصرف کننده است و الا تکنیک همان است ،
با هربار دادن شیر خشک چون بچه مک کمتری به سینه مادر می زند ،به مرور زمان تولید شیر و جریان شیر مادر کاهش می یابد تا جایی که وقتی گاه و بیگاه بچه اقدام به مکیدن سینه مادر می کند شیر کمی وارد دهانش می شود و خود این مسئله اولین جرقه امتناع کودک می شود.
سن دو تا چهار ماهگی سن تشخیص و درک تفاوت این دو نوع مکیدن است.

۲ پاسخ

الان اگر شیر شما چندبرابر هم بشود بچه تمایل به مکیدن سینه شما ندارد، شما خودتون کار رو سخت کردید ، اکثر مادران فکر می کنند اگر روزی یکی دو بار شیشه بدهند، بچه عقلش نمی رسد و تا پایان کنار شیشه خوردن سینه مادر رو هم مک می زنه در حالی که اینطور نیست بچه‌ها بسیار با هوش هستند و وقتی تفاوت رو درک کنند کاملآ امتناع می کنند ولی اگر در خواب هم مک بزنه زنه راه برگشت وجود دارد هرچند که کار سخت تر شده و تنها یک راه وجود دارد و آن هم صبوری کردن و حذف کامل شیشه و پستونک حتی برای یک دقیقه است ، در غیر اینصورت این احتمال هم از بین می رود ،
اجازه بدهید بچه برای مکیدن فقط سینه خودتون رو بشناسد و به محض بیدار شدن بچه و قبل از گرسنگی شدید سریع اقدام به شیر دهی کنید ، تماس پوست با پوست رو زیاد کنید و در پوزیشن های مختلف امتحان کنید تا بچه سینه خودتون رو مک بزنه و اگر مقاومت کرد با قطره چکان و یا کاپ شیر دهی کمی شیر خشک بدهید تا کمی گرسنگی بچه رفع شود و بعد مجددا زیر سینه بگذارید بچه ها در حالت خواب آلودگی بهتر مک می زنند.

در طول روز وقتی بچه آرام است اقدام به ماساژ دادن بچه کنید این کار هم به بچه و هم به خودتون آرامش می دهد،
استفاده از تکنیک فینگر فیدینگ تا قبل از دو ماهگی می تواند کمک کننده باشد ولی بعد از دو ماهگی ممکن است باعث شود بچه عوق بزند، بهرحال برگشت به شیر مادر امکان پذیر است ولی نیازمند صبوری و مدارا است ، انشاءالله اگر همت کنید خدا هم کمک می کند و موفق می شوید.
❤️

اینارو ی مامابهم گفت براتون گذاشنم

سوال های مرتبط

مامان نی نی مامان نی نی ۲ ماهگی
آرام:
#اصلاح_تکنیک_شیردهی
#کاپ_شیردهی
شیر مامان لطف خدا ❤️

شیر دادن با کاپ رو تمرین کنید خیلی بهتر از قطره چکان است و کمتر باعث عصبی شدن نوزاد میشه.
می توانید برای اینکه بچه دست هایش را جلو نیاورد یک پارچه مثل دورپیچ دور دستان و بدن کودک مثل یک قنداق شل ببندید.
حتما باید بچه در پوزیشن نشسته در آغوش بگیرید و لبه کاپ را روی لب بچه و مماس با لثه بچه قرار می دهید و به هیچ عنوان شیر را در دهان بچه نمی ریزید، بلکه مماس با لثه نگاه می دارید بچه خودش زبانش را جلو می آورد و با با بالا کشیدن شیر توسط زبان شروع به خوردن می کند.
( دقیقا شبیه بچه گربه که با زبان شیر را بالا می کشد)
ممکن است چند بار اول سخت باشه ولی اگر مهارت ش رو یاد بگیرید فکر کنم خیلی بهتون کمک کنه. چون خودتون علاقمند به دادن شیر خودتون هستید من فکر می کنم موفق می شوید و ارزش تحمل ش رو داره.
فقط نکته بسیار مهم این است که به هیچ عنوان حتی چند دقیقه از شیشه استفاده نکنید چون بچه از نظر تثبیت نوع مکیدن دچار اختلال میشه. من همیشه تاکید می کنم بچه رو اصلا گرسنه نذارید، وقتی بچه تازه از خواب بیدار شده بذارید زیر سینه خودتون یه مقدار مک بزنه ،بعد با کاپ شیر دهی کاملا سیرش کنید و وقتی دوباره داره می خوابه بذارید زیر سینه تون تا با مکیدن سینه شما بخوابه ، چون بچه‌ها غریزه مکیدن دارند و در خواب هم مک می زنند و این مکیدن باعث افزایش شیر می شود.
#کاپ_شیردهی
#اصلاح_تکنیک_شیردهی
شیر مامان لطف خدا ❤️
مامان اِلوا مامان اِلوا ۳ ماهگی
مفهوم «مادر نسبتاً خوب» از روانکاو برجسته دونالد وینی‌کات، دیدگاهی رهایی‌بخش و واقع‌بینانه به مادر بودن ارائه می‌دهد. این مفهوم به این معنا نیست که مادر باید کامل و بی‌عیب و نقص باشد، بلکه کافی است که او به نیازهای اساسی نوزادش با حساسیت پاسخ دهد و محیطی امن و حمایت‌کننده برای رشد او فراهم کند.
به زبان ساده‌تر، «نسبتاً خوب» یعنی:
* نیازی نیست همیشه بدانید دقیقاً چه کاری انجام دهید. تلاش برای درک و پاسخگویی به نیازهای کودک کافی است.
* اشتباه کردن طبیعی است. مهم این است که از اشتباهات خود یاد بگیرید و به تلاش ادامه دهید.
* نیازی نیست تمام وقت در دسترس باشید. ایجاد تعادل بین نیازهای خود و فرزندتان مهم است.
* کیفیت ارتباط مهم‌تر از کمیت آن است. حضور آگاهانه و همدلانه مادر، حتی برای مدت زمان محدود، ارزشمند است.
کمال‌گرایی در مادری کردن، با وجود ظاهر فریبنده‌اش که ممکن است در ابتدا به عنوان تلاش برای “بهترین مادر  برای فرزند بودن” تلقی شود، در واقع می‌تواند اثرات مخرب و متعددی بر تربیت فرزند داشته باشد.