۷ پاسخ

پس من مادر بدی ام
هیچ کدومو نمیکنم

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

مهارت های اجتماعی مثل چی؟

👏🏻👏🏻

تلاش میکنم ولی خب خدا ببخشه بچمم امیدوارم ببخشه و فراموش کنه گاهی میشه از خستگی وقتی درست نمیخوابم از کوره درمیرم داد میزنم🥲

دانش ریاضی مثل چی؟

اینجوری نیستم ولی تلاش میکنم اینکارارو بکنم🫶🏻

سوال های مرتبط

مامان 🍒حلما🍒 مامان 🍒حلما🍒 ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

در پیام دیروز برای شما شرح دادیم که احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان 🍒حلما🍒 مامان 🍒حلما🍒 ۲ سالگی
۷اشتباه والدین که باعث میشود بچه ها بی ادب شوند!

۱_هرگز از کودک نخواهید بخاطر شما دروغ بگوید!
رفتار اشتباه:《بگو مامان خونه نیست》.
راهکار:هنگامی که به کودک میگویید تلفن را جواب بده از او بخواهید حقیقت را بگوید.مثلا از او بخواهید بگوید:《مادرم الان نمیتواند با شماصحبت کند.بعدا خودش با شما تماس خواهد گرفت.》

۲_هر گز فرزندتان را با یکدیگر مقایسه نکنید!
رفتار اشتباه:《چرا نمیتوانی شبیه خواهرت باشی؟》
وقتی فرزندتان را با یکدیگر مقایسه میکنید از یک سو به کودکان نشان می دهید که بین آنها فرق میگذارید و از سوی دیگر،ممکن است رقابت ناسالمی بین آنها شکل بگیرد که تا سال ها بعد ادامه داشته باشد.کودکان صما با یکدیگر تفاوت دارند و در هیچ شرایطی انتظار نداشته باشید شبیه به هم رفتار کنند.

۳_اجازه ندهید کودک از وجودش احساس گناه کند!
رفتار اشتباه:《قبل از اینکه تو به دنیا بیای،زندگی خیلی آسان تر بود.》
راهکار:هنگامی که احساس خستگی میکنید یا بچه ها مشکلی بوجود آورده اند، به جای اینکه کاری کنید که احساس گناه کنند،از کلمات محبت آمیز برای صحبت با آنها استفاده کنید.مثلا بگویید:《مامان/بابا به چند دقیقه سکوت و آرامش نیاز دارد.》