۱۰ پاسخ

مادرعزیز امکان بارداری حتی در این شرایط که پریود نمیشید هست

سلام عزیزم منم همینطوریم ولی طبیعی جلوگیری نکن معلوم نیس بعضی ها بعد شش ماه پریود میشن وبعضی ها تا موقع ک شیرمیدن

من شنیدم میگن اگ بعدزایمانت تازمانی ک پریود نشدی .اگ بخان هم باردارنمیشن.من میخاستم باآمپول جلوگیری کنم خانه بهداشت گف بعدازاینک پریود شدی بیا.لابد قبل پریودی نمیشه باردار شد دیگ.درکل خیالت راحت

اینکه پریودنمیشی دلیل نمیشه که باردارنشی عزیزم یکی ازآشناهامون همینطوری بودپریودنمیشد بچه ام شیرمیداداماباردار شده بود

نه مواظب باش هست که این شرایط باردار بشه دوست خودم بچه شیر میداد پریود نمیشد بعد یهو رفت سونو گف ۵ ماهه بارداری

من ۹ماهه زایمان کردم طبیعی هم جلوگیری میکنم فک کنم احتمالشـتاوقتی پریودنشیم خیلی کم باشه بعدشم بعضیا تاوقتی شیرمیدن پریود نمیشن ارثیه معمولا ببین مادرت چطوری بوده

بستگی داره یکی تا 3ماه یکی تا موقعی ک شیر میده برای این ک باردار نشی اگه حالا حالاها نمیخوای دستگاه بزار تا خیالت راخت شه

نه عزیزم منم ۵ماه بعدشدم ولی برای اطمینان بی بی چک استفاده کن

سلام عزیزم بستگی داره من بعد چهل روزگیم دوماه بعدش مریض شدم ولی بعضیاتا6یا8ماه یایکسال داشتیم که مریض نشدن

اگ دوستداری پریود بشی قرص بخوری پریود میشی