۸ پاسخ

ازایرانی ها توی بیمارستان دولتی برای زایمان طبیعی پولی نمیگیرن از اتباع خارجی افغانی وعراقی وجاهای دیگه ....یک میلیون وپونصد می گیرن....بیمارستان های خصوصی هم که هرکدوم یک نرخی میگیرن...چه برای طبیعی چه سزارین

من شیرازم میخواستم هزینه زایمان طبیعی رو بدونم

چون بیمارستان دولتی بود40تومن پول گرفتن

سلام من ۴۰ هزارتومن ازم گرفتن😊😊
اونم هزینه وسایلای اتاق زایمان بود
دولتی پول نمیگیره بازم سوال کن

ما تهران هستیم بیمارستان دولتی هزینه نداره جز ۱۰۰ تومن خرج و مخارج ساک زایمان
ولی خصوصی طبیعی ۳و ۵۰۰ میگیرن
سزارین ۶ تومن

تو شهر ما که طبیعی توی بیمارستان دولتی هزینه ای نداره ولی تو بیمارستان خصوصی یک الی یک وپونصد در میاد.

ما اینجا اگه واجب باشه سزارین بکنن وتشخیص بدن طبیعی نمیشه چون زیر نظر بهداشتیم وپرونده داریم سزارینم بی پوله طبیعی که دیگه خودش بی پوله هس

مگه شما کدوم شهرین که برا زایمان طبیعی هم هزینه میدین