۱۵ پاسخ

افرادی که به آلرژی مبتلا هستند در برخورد با مواد آلرژی‌زا دچار تغییراتی می‌شوند و ماده‌ای به نام هیستامین در بدنشان آزاد می‌شود. هیستامین منجر به بروز علائم آلرژی مانند عطسه، سرفه، قرمزی، خارش آبریزش چشم و بینی و ... می‌شود. از این رو برای درمان علائم آلرژی، از داروهایی به نام آنتی هیستامین استفاده می‌کنند. یکی از معروف‌ترین داروهای آنتی هیستامینی، شربت کتوتیفن است که برای رفع علائم آلرژی در کودکان تجویز می‌شود.

 شما می‌توانید با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در نوع داروها و دوز مناسب آن‌ها و دیگر مشکلات نوزاد بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

موارد مصرف شربت کتوتیفن

اگر برای درمان آبریزش بینی نوزاد یا آبریزش چشم نوزاد به پزشک مراجعه کنید و تشخیص آلرژی داده شود یکی از داروهایی که برای او تجویز می‌شود همین کتوتیفن است. نکته این است که مصرف شربت کتوتیفن در کودکان می‌تواند با بعضی‌ داروها تداخل داشته باشد. تداخل دارویی به این معناست که اثر یک دارو می‌تواند اثر دیگر داروهایی که مصرف می‌کنید را زیاد یا کم کرده و در نتیجه دچار عوارض خاصی شوید. از این رو قبل از تجویز پزشک از شما لیستی از داروهای مصرفی‌تان را می‌پرسد تا از بروز این مشکل جلوگیری کند.

بعلاوه همانند دیگر داروها، کتوتیفن عوارضی نیز به همراه دارد. از مهمترین و شایع‌ترین این عوارض می‌تواند به حس گیجی و خواب ‌الودگی اشاره کرد. از این رو اگر احساس کردید کودکتان بعد از مصرف شربت بی‌حال شده است، نگران نشوید. اما آیا این دارو می‌تواند در درمان آبریزش در سرماخوردگی نیز موثر باشد؟ بله از داروهای آنتی هیستامین به عنوان شربت سرماخوردگی در کودکان نیز استفاده می‌شود و به کمک آنها سعی می‌کنند علائم سرماخوردگی را کنترل کرده یا کاهش دهند.

دوز مصرفی کیتوتیفن چقدر است؟ برای کودکان شش ماه تا سه ساله، دوز مصرفی بر اساس وزن بدن و در دو نوبت صبح و عصر داده می‌شود که با افزایش سن این دوز افزایش پیدا می‌کند. با این حال بسته به شرایط کودک شما، دوز مناسب توسط پزشک تعیین خواهد شد و نباید آن را به صورت خودسرانه مصرف کنید زیرا منجر به بروز عوارضی در کودک می‌شود.

بله من هر شب به پسرم میدم بابت حساسیت و ناارامی تو خوابش دکترش داد طبق وزنش بهش میدم اروم شده تو خواب

کتوتیفن مال حساسیته.زیاددادنش هم حساسیت میاره ببرش دکتر باز دکتر بهتر میدونه دارو همینجوری نده

پسر من آلرژی داره و همش بینیش میخاره و عطسه میکنه دکترش بهش کتوتیفن داده کامل خوب شده ولی این رو میدونم که توی سرماخوردگی برای آبریزش بینی و عطسه تجویز میشه

سلام من هر شب طبق وزنش به دستور پزشکش میدم هم برای حساسیت هم برای اینکه تو خواب اروم بشه چون پسرم تو خواب زیاد تکون میخورد

سلام پسرم هشت ماهشه دکتر کتوتفین داده برای آبریزش بینی تا حالا کسی داده نظرتون چیه الان زده سه میلی لیتر این دقیقا یعنی چقدر ممنون

سلام شربت رو نباید خودسرانه به بچه داد دخترم آبریزش داد بردم درمانگاه بهش کتوتیفن داد ولی دو روز دادم بردمش یک دکتر دیگه سیتریزین داد گفت کیتوتیفن نده الان بهتر شده

برا ابریزش بینی سیتریزین عالیه

ابریزش بینی قطره سدیم کلرید خوبه ولی بنظرم زیاد قطره استفاده نکن دستمال نم کن ی قطره ازاون بچکون تو بینیش باز میشه.صداش گرفته سرماخوردگی داره تو سینش میمونه مواظب باش شربت سفکسیم خوبه

برای ابریزش بینی سیتریزین

سلام من به پسرم کتوتیفن دادم برا سرفه و حساسیت هست

منم میدم گاهی اوقات واسه آبریزش بینی و حساسیت خوبه کتوتیفن خارجی البته.. دکتر واسه پسرم نوشته بود..

کتوتیفن برای حساسیت استفاده میشه معمولا من پسرم توی ده ماهگی یه آلرژی تنفسی گرفت اون موقع دکتر براش کتوتیفن خارجی نوشت

سلام من که دراین مواقع دیفن هیدرامین میدم هر۸ ساعت

سلام من پسرم اونجوری میشه بهش ستیریزین میدم شبی یه قاشق چای خوری خیلی خوبه زود خوب میشه