۸ پاسخ

شمال شامل گیلان و مازندران و گلستان میشه!!!!! کجا منظورتونه؟!!!! من رشت هستم. اینجا هزینه زایمان طبیعی و سزارین تو خصوصی نزدیک ب 5ت هست

کجای شمالی عزیزم؟؟منم شمالیم

سلام مونده به بیمارستانش.2 و خورده ای هم هست 4 و خورده ای هم هست

خوشبحالتون توشمالین ما ک اهوازیم تابستونا توگرما ب سرمیبریم تا حالا حالا کولر روشنه

عزیزم با دفترچه تامین اجتماعی بیمارستان میلاد لاهیجان نزدیک ۴ تومن .بیمارستان شفا لاهیجان ۳۵۰۰ با دفترچه تامین اجتماعی و سزارین ...و اینکه زبونم لال اگه بچت زردی داشته باشه با هرشبی ک بخوایی بمونی ۵۰۰ بهش اضافه میشه .رفتیم دقیق پرسیدیم.

خانما کسی هست ک جدیدا زایمان سزارین کرده باشه خصوصی همین شمال باشه رامسریم و هزینش چقدر

تهران بیمارستان پیامبران که هفت تومن ایناس

اخ جونم شمالی هم هستین توگروه زایمان طبعیی توبیمارستان دولتی رایگانه خصوصی ۱۸۰۰میشه البته بادفترچه تا مین اجتماعی سزارینم نزدیک ۳۵۰۰تا ۴تومان میشه