۱ پاسخ

#قرص_اورژانسی
🤔عوارض لونژیل در شیردهی، چیه❓

✅سوال مخاطب نی‌نی‌بان:
👶من نوزاد ۳ ماهه دارم، به نا چار امشب قرص لونژیل خوردم، با اینکه میدونم تو شیردهی بده. عوارضش چیه؟؟آیا به یک بار خوردن مشکلی برای نوزاد پیش میاد؟ و شیرم قطع میشه؟ خیلی نگرانم و اینکه از این به بعد چه قرصی در موارد اورژانسی میتونم استفاده کنم‼️⁉️

👩‍🔬پاسخ دکتر فریبا الماسی، متخصص زنان، استاد دانشگاه و فلوشیپ جراحی لاپاراسکوپی:
✅لونژیل قرص پروژسترونی است که عارضه ای برای شیرخوار ندارد، در کل استفاده از قرص اورژانسی اصلا روش مناسبی نیست زیرا احتمال خطای ان بالاست. می توانید از قرص لاینسترول برای پیشگیری استفاده کنید،  اثربخشی این قرص بسیار خوب است اما به شرطی که نوزاد شما فقط و فقط از شیرمادر تغذیه کند و شما حداقل 2 الی 3 مرتبه در طول شب به کودک شیر دهید. این مسئله باعث ترشح هورمون شیردهی می شود و با کمک این قرص باردار نشدن شما تضمین می شود. به یاد داشته باشید مصرف راس ساعت این قرص الزامی است و صرفا تا زمانیکه به کودک فقط و فقط شیر خود را می دهید اثربخشی دارد.