سوال های مرتبط

مامان نیلان👧🏻 مامان نیلان👧🏻 ۳ ماهگی
مهارت‌های حرکتی نوزادان در طول سال اول زندگی به تدریج پیشرفت می‌کنند. در زیر، مهارت‌های حرکتی نوزادان را به تفکیک هر ماه تا یک سالگی توضیح می‌دهیم:

▎۱-۲ ماهگی:

• حرکت‌های ابتدایی: نوزادان در این سن می‌توانند سر خود را به سمت صداها بچرخانند.
• حرکات دست و پا: حرکت‌های غیر ارادی و تصادفی با دست‌ها و پاها.

▎۳ ماهگی:

• کنترل سر: نوزاد قادر است سر خود را در حالت نشسته به طور کامل بالا نگه دارد.
• نگاه کردن به دست‌ها: نوزاد شروع به مشاهده و بررسی دست‌های خود می‌کند.

▎۴ ماهگی:

• چرخش: نوزاد ممکن است بتواند از سمت خوابیده به پشت چرخش کند.
• گرفتن اشیاء: نوزاد می‌تواند اشیاء را با دست بگیرد و در دهان ببرد.

▎۵ ماهگی:

• چرخش به سمت دیگر: نوزاد می‌تواند به آسانی از پشت به پهلو و برعکس بچرخد.
• نشستن با حمایت: نوزاد می‌تواند با کمک و حمایت نشسته و سرش را ثابت نگه دارد.

▎۶ ماهگی:

• نشستن مستقل: برخی از نوزادان می‌توانند بدون حمایت بنشینند.
• دست‌کاری اشیاء: نوزاد شروع به انتقال اشیاء از یک دست به دست دیگر می‌کند.

مامان جوجه جان مامان جوجه جان ۵ ماهگی
استرس🌺🌺😔

استرس یک موضوع ذاتی است و اصلا هم به این معنی نیست که یک ایراد است و یا اینکه در آینده هم ادامه دارد ، فقط در حال حاضر یک نیاز است که گاه در کودک به دلیل نا امنی ایجاد می شود و شما باید با صبوری به بهترین وجه به آن پاسخ دهید ،

وقتی بچه در آغوش تون هست باهاش حرف بزنید ، لالایی بخونید ، روزی چند دقیقه ماساژش بدهید ، تا آرامش بگیرد.

اگر بچه ها در کودکی مادر رو تا پایان پایان ۱۸ ماهگی ،در دسترس ، پاسخگو و ایمن ببینند، از نظر شخصیت خودشون هم ایمن و آرام می شوند ، و میزان این نیاز در هر بچه ای منحصر به فرد و متفاوت است ،ولی اگر خود مادراسترسی باشد و دایم به این فکر باشید که بچه رو زودتر سیر کند و بخواباند،تا به سایر کارهایش برسد ، متاسفانه چون بچه ها بسیار با هوش هستند و استرس مادر را درک می کنند و برعکس بیشتر به مادر می چسبند و بلافاصله پس از جدا شدن از مادر شروع به گریه می کنند ،که البته این لطف خداوند است چرا که هرچه بچه بیشتر در آغوش مادر باشند با افزایش هورمون اکسیتوسین که همان هورمون هم آغوشی و عشق است هم در بدن کودک و هم در بدن مادر ، سبب می شود که هم بچه به آرامش برسد و هم مادر، علاوه بر این از افسردگی پس از زایمان در مادر پیشگیری می‌کند.

#استرس
شیر مامان لطف خدا ❤️
مامان (حسین) مامان (حسین) ۶ ماهگی
شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🤣😅

زایمان طبیعی، به خصوص زایمان‌های سخت و طولانی، می‌تواند فشار زیادی به عضلات و بافت‌های نگهدارنده اندام تناسلی زنان وارد کند. این فشار می‌تواند باعث ضعیف شدن عضلات و کش آمدن آنها شده و در نهایت منجر به بیرون زدگی رحم، مثانه، روده یا سایر اندام‌ها از طریق واژن شود. یکی از علت بیرون زدگی گوشت از واژن بعد از زایمان طبیعی نیز همین است که به آن افتادگی اندام تناسلی زنان یا پرولاپس هم گفته می‌شود
هنگام زایمان، فشار زیادی به این ناحیه وارد می‌شود که ممکن است باعث ایجاد بافت‌های اضافی یا برجستگی‌هایی در داخل واژن شود. این تغییرات معمولاً موقتی هستند و با گذشت زمان و بازگشت به حالت طبیعی بدن، بهبود می‌یابند. در برخی موارد، اگر این گوشت‌های اضافی باعث درد یا ناراحتی شوند، مشاوره با پزشک برای درمان یا اقدامات جراحی ممکن است لازم باشد.
برخی از شایع ترین علت بیرون زدگی گوشت از واژن بعد از زایمان طبیعی عبارتند از:

زایمان طبیعی سخت: فشار و کشش وارده به عضلات و بافت‌های واژن در هنگام زایمان، می‌تواند باعث ضعیف شدن آنها و در نتیجه بیرون زدگی آنها شود.
آسیب به اعصاب لگن: آسیب به اعصاب لگن در اثر زایمان یا سایر عوامل، می‌تواند توانایی عضلات در نگه داشتن اندام‌های داخلی در جای خود را کاهش دهد.
افزایش فشار داخل شکم: افزایش فشار داخل شکم در دوران بارداری و زایمان، به ویژه در زنانی که دوقلو یا نوزادان بزرگ به دنیا می‌آورند، می‌تواند خطر ابتلا به پرولاپس واژن را افزایش دهد.