۴ پاسخ

سلام بله میتونید استفاده کنید ی قاشق ارد برنج رو با اب حل کنید​ خوب هم بزنید بزارید روی شعله مرتب باید هم بزنیدته نگیره پودر فندق رو هم اضافه کنید ی تیکه نبات هم بندازید غلظتش مثل ماست شد خوب بردارید خنک شد چند قاشق شیر خودتون یا ی پیمونه شیر خشک اضافه کنید هم بزنید بدین بخوره

من بادامو یکم تو اب جوش میزارم بعد میندازم تو اب سردپوستشو میگیرم از الک رنده میکنم موزوپوست کندم حلقه حلقه کردم گذاشتم فریز پختنی میارم رنده میکنم دو حلقه بعد گردو هم رنده میکنم یکم اب میریزم میزارم رو اجاق هم میزنم بعد ی قاشق ارد برنجو با شیر سرد حل میکنم میریزم توی بادام یکم ک سفت شد زیاد برمیدارم زیاد سفتش نمیکنم اونو خوب میخوره..شما میتونی هر کدومو ک خوشش میاد رنده کنی از الکا ک هستن ارد الک میکنیم از باید تو اونا رنده کنی ک ریز باشه تو اب حل شه .

من وقتی حریر به پسرم میدارم تمام حریره های ماجان گرفتم واقعا بهداشتی و بدون مواد نگهداره هست و خوشمزه پنج غله با خرما داره فرنی داره حریر بادام داره واقعا بینظیره ولی هر کدوم باز میکردم میدادم میخورد چون باز بشه بعد یک ساعت دیگه نباید به بچه داد چون مواد نداره ولی کوچلو هست میخوره یک دونه رو بخدا خیلی بهداشتی تر هست

خواهری چطوری فهمیدی حساسیت داره