۶ پاسخ

احتمالا رفلاکس داره که معمولا رانیتیدین تجویز میشه.اگر کولیکز میدیدی هر 6ساعت مرتب بدید.به هیچ عنوان خوابیده شیر نرید.در حالت 40درجه شیر بدید.بعد حدود 5/10دقیقه بچه رو به صورت عمودی در بغل نگه دارید.پروتیین گاوی مثل لبنیات نخورید و به جاش قرص کلسیم بخورید.حجم شیر کمتر ولی دفعات بیشتر شیردهی انجام بشه

سلام مامانا پسرم دوماهشه وکولیک ورفلاکس داره زیادبردمش دکتر چن روزه شکمش سفت کارمیکنه والانم از دیشب کارنکرده ایاقطره پدی لاکت یوبوست میاره یا اسهال لطفا کمکم کنید بچم مرداردل درد الان بردمش درمانگاه نزدیک خونمون هیج دارویی نداد همه داروهاروداشتم خودم لطفا ی دارویی معرفی کنید ک شکم پسرم بکاربیوفته خاهشن

عزیزم دستور پیشنهادی که روی جعبه نوشته شده:برای زیر ۶ ماه ۰/۵ میل هر ۶ ساعت.۶ تا ۱۲ ماهه ۰/۷۵ میل روزی ۴ بار. بالای ۱۲ ماه ۱ میلی لیتر روزانه ۴ بار.سعی کنید یک ربع قبل از خوردن شیر یا غذا بهش بدید

سلام عزیزم اگه وزنگیری نی نی خوبه از پرخوری هست که بالا میاره اضافیهای شیرهست که خورده و رفلاکس نداره

سلام.پسرم نفخ داره اذیته داره الان شیر میخوره هی تکون میخوره موقه شیرخوردن.میخاسنم بدونم اگه بعد شیر شربت کولیکز بدم اشکال نداره؟اخه رو دستورمصرفش نوشته ۱۵ دقیقه قبل غذا

زمان خاصی داره روی قطره نوشته ولی دکتری که من بردم نوشته هر ۸ ساعت باید بدم؛بالا اوردنش شاید سیره یا رفلاکس داره یا شیر نمیسازه