۶ پاسخ

سلام عزیزم صبح ناشتا میری ازت خون میگیرن با ادرار.بعد بهت یه شربت میدن میگن برو بخور که خوشمزه اس بعد بهت میگن دوباره ۱ساعت دیگه بری که ازت آزمایش خون بگیرن دوباره .همین☺

سلام ناشتا میری ازمایش خون وادرار ازت میگیرن بعد یه پودر بهت میده خیلی بد مزه س باید بخوری بعد یک ساعت دوباره خون بدی وبرای بار سوم بعد یک ساعت دوباره خون میگیرن
اینجا ک اینطوری بود

۱۲ ساعت باید چیزی نخورید مثلا از ۸ شب تا ۸ صبح .آزمایش رو ناشتا انجام میدید .اول خون میگیرن همزمان میگن یه لیوان گلوکز رو که طعم داره میل کنید و بعدا ۱ ساعت بعد یه خون دیگه میدید و بعد دوباره یک ساعت دیگه .کلا آزمایش گلوکز بارداری ۳ مرحله ایه

سلام آره من چندروزپیش دادم ناشتایبارخون میگیرن باآزمایش ادرار.بعد یه لیوان شربت گلوکزبایدبخوری یه ساعت که گذشت دوباره خون میدی.یک ساعت بعدشم دوباره خون میگیرن جمعا 3بار .

چند هفته ای الان

اصلا سخت نیست صبح ناشتا میری آزمایشگاه بهت ۱ لیوان آب شیرین میدن میخوری ۱ و ۲ ساعت بعد ازت نمونه میگیرن همین