۹ پاسخ

وای مجبور نیسی نیا خیلی هوا گرمه.اگرم رفتی شمال نرو و اصفهان تو خونه بمون تا شب شب برو بیرون

خوش اومدی عزیزم.اصفهان تقریبا گرمه روزا.از دم غروب خنک میشه شبا هم ک خنکه😍😘

شمال الان خیلی هوا دم داره گناه داره نبرش اصن بچه زیر دوسال نباید برد مسافرت اذییت میشه هم لباس گرم ببر اگه میری هم لباس خنک استامینیفون هم حتما ببر اگه تو کریر یا لحاف تشک خودش میخوابه اونم ببر من عید رفتم تبریز اون نوقع هوا سرد بود خوب پوشوندمش لحاف تشکو بردم باخودم مریض نشد ولی برگشتنی معلوم بود خستس بدن درد داره یه سره نق میزد گفتم کاش نمیرفتم

اصفهان بشدت گرمه حتما صبح زودیا اخرشب که خنکه بریدمن بابچه کوچیک رفتم اصفهان خیلی اذیت شدم کلی مراقبت کردم که گرمازده نشه البته سفرمن کاری ویکروزه بود

سلام.مامانی خوبی من پنج شنبه از شمال برگشتم هوا بسیار گرم وشرجی بود مافقط شش صبح بیرون میرفتیم تا هشت بعدم ساعت نه وده شب میرفتیم ساحل خیلی گرم بود ماکه اذیت شدیم ...خودم شهرکردم با اصفهان هم یکساعت فاصله داریم اصفهانم الان گرمه کلا این طرفاتشریف میارید لباس کم باید بپوشید و ریشه ی پونه بجوشون به نی نی بده که گرما زده نشه

من مشهدیم
هوا متغیره یبار افتاب تیزه یبار بارون میاد
تامیتونی خونه بمون هواک خنک شد برو بیرون کلاه تابستونی تاب شورتک استامینوفن حتما بردار
سعی کن چندبار در روز دست وپای بچتو اب بزنی گرمازده نشه

من بابلم اینجا خیلی گرمه، اصفهان هم خاهرشوهرم هس میگه دما ب 43رسید

عزیزم الان همه جا اتیشه بچه عذاب میکشه بشین زیر کولر تو خونت

سلام مشهد که خیلی گرمه😓