۹ پاسخ

من از پنج ماهگی گذاشتم الان راه میره توش

نزاری ک بهتره میگن فشار میاد ستون فقراتشون

من که دخترم گذاشتم زودراه رفتنی شدالان ده سالش خداروشکرسالم که

تو کانادا کلا روروئک رو ممنوع کردن چون براز ستون فقرات بده ولی از ۶ماهگی میتونی بزاری

نذاری بهتره
چون دکترا هم توصیه نمیکنن
ولی از 5ب بعد میشه گذاشت
اتفاقا روروعک باعث تاخیر تو راه رفتن بچه هامیشه و به ستون فقراتشونم فشارمیاد
ولی اگ یوقت ی کار ضروری داری میتونی بچه رو برای چند دقیقه ای بذاری توش

سلام یهتره که از روروئک استفاده نکنی.دکترا ممنوع کردن چون برای ستون فقرات ضرر داره.وباعث کوتاهی قدمیشه

پسرا رو تا هشت ماهگی حتی نباید بذاری بشینه چ برسه ب اینکه تو روروک بذاریش

عزیزم توروروئک نزارپزشکام میکن نزاریدب مهره خای کمرشون فشارمیاد

سلام مامانا من بچم 4ماهه شده امروز میشه بزارم تو روروئک؟