۱۰ پاسخ

عزیزم‌هرروز‌برای‌چندساعت‌بچتو‌بدون‌پوشک‌بزار‌باشه‌حتی‌اگه‌ادار‌کنه‌مهم‌سلامتی‌بچه‌هس‌...بعدقبل‌ازپوشک‌کردن‌پماد‌non بزن‌عالیه‌عالیه‌کاملا‌خوب‌میشه...ازپوشک‌هم‌باعث‌میشه‌بچه‌اینطور‌بشه‌

کرم کالان دولان و ان ان خیلی خوبه زود خوب میشه

سلام عزیزم پمادکالاندولا عالیه

از دیجی کلا کرم ماستلا سفارش بده ۳۹ تومنه روش نوشته ۱ ۲ ۳. الان دیگه نیست توی داروخونه ها باشه هم بالای ۱۲۰تومنه.

سلام قبل ازپوشک کردنش پمادکالاندولایاوازلین بچه بزن نذارزیادتوپوشک باشه روزی چندبارروتشکچه آزادش بذار

پماد کالاندولا بزن خیلی عالیه

پماد چیکو بگیر همیشه قبل از پوشک کردن بزن سوختگی هم اگه باشه سریع خوب میکنه. برای نرم شدن پوست هم کرم seba med خیلی خوبه هم صورت هم بدن

برای سوختگی من کرم چیکو میزنم خوبه . اما برای خشکی پوست دخترم از کرم استلاتوپیا مارک موستلا استفاده میکنم خیلی خوب بوده

سلام مگه بازش میزاری کلا

پمادزینک اکساید عالیه