۶ پاسخ

من سیدالشهدارفتم رسیدگی فوق العاده ای داره ماماهای خوبی داره

سلام من سیدالشهدا نوبت زدم ی هفته دیگه افشار رو نشنیدم

سلام من بیمارستان مرتاض زایمان کردم اما از افشار خبری ندارم بیمارستان مرتاض و مجیبیان خصوصی و بهترین ها هستن تو یزد سزارین یا طبیعی هستی ؟؟

سلام آیا دریزد بیمارستان سیدشهدا زایمان طبیعی بدون درد کسی انجام داده یا میدونه انجام میدن یا نه و هزینش چجوریه؟؟

چرا افشار... من یزدیم زایمان قبلیم افشار بودم اصلا خوب نیست چون اونجا هم کوچیکه و هم رسیدگیش کمه من که رازی نبودم سزارین میشم اتاق عملش عین کشتارگاه بود این دفعه افشار نرفتم

افشار حدودا ۷۰۰اینا میشه شهدای کارگرم خوبه بنظرم من اونجا بودم رسیدگیش خوب بود طبیعی بودم ولی بازم دکتر اومد بالا سرم