۱۰ پاسخ

سلام من دکتر دوگانی میرم پیشش بیمارستان امام حسین میاد برا زایمان .ازش پرسیدم گفت طبیعی با بیمه اجتماعی کمتر از دوتومن میشه

سلام عزیزم من میخوام هفته دیگه برای زایمانم برم اونجا هزینه سزارینو که پرسیدم با اتاق خصوصی البته با بیمه ارتش گفت سیصد هزار تومن میشه نمیدونم شما بیمه داری یانه .ولی چون مال ارگانا نظامی با بیمه ارگانا نظامی تقریبا مجانی درمیاد

من پرسیدم طبیعی 2500دومیلیون وپانصد هزار البته بدون بیمه و سزارین سه میلیون تومان خودمم میخوام بیمارستان امام حسین برم انشاالله

سلام عزیزم من تهرانم خبرندارم از مشهد

خانوما بیمارستان امام حسین با بیمه سلاامت رایگانه
هر بیمه ای ک داشتع باشی رایگانه
ازاد ۳ تومنه

بیمه سلامت قبول میکنن سزارین چند

سلام منم می‌خوام بیمارستان امام حسین برم کسی می دونه هزینه زایمان طبیعی اونجا الان چند شده؟

سلام کسی اگه خبرداره به منم خبربدین الان طبیعی چندشده

سلام.من چند روز پيش تلفني پرسيدم ازشون سزارين و طبيعي با بيمه نيروهاي مسلح 50تومن مابقي بيمه هارو نميدونم.

سلام من خواهرم ی سال پیش طبیعی زایمان کرد ۱۵۰۰ شد