۲۲ پاسخ

فعلا تواین اوضاعنمیشه رفت دکتر که تو خونه بهش اویشن و چای صحرایی و زنجبیل و دارچین و تخم گشنیز یاهرکدومو داری دم کن بدخ بخوره .شربت آئوراهم خوبه

عزیزم سرفه علایم خطرناکیه خشک باشه یا نه یا اینکه شبا با سرفه بیدار شه یا نه حتما ببرش دکتر خود درمانی نکن

برای سرفه که دم کنی پونه خوبه ولی
برای بچه پزشک تجویز کنه بهتره

ایورا بده گلم شربت خوبیه

عزیزم بهترین کار اینکه ببریش دکتر

ببرش دکتر گلم چیزی بهش ندی خود سرانه

ورقه ژلاتین تویه نصف لیوان اب گرم حل کن اگ خیلی سرفش شدید خیلی کم خیلی کم دوشاب اگ دوشاب نداشتیم اب گرم ورق ژلاتین فقط بریز دوسه روز بکل خوب میشه چون بچس مقدار کم گفتم واسه ادم بزرگ ی لیوان اب گرم با یه ورق ژلاتین

بیشتر سرفه های خشک مال حساسیته برم هگزین عالیه

شیرخودت تند تند پشت سرهم بش بده با عناب رو‌کمی حرارت بده مث کبابی شدن با شیرخودت میکس کن بش بده اینقدر سریع حالش خوب میشه.عناب وشیرخودت معجزه میکنه

فعلا از داروخونه یه دیفن هیدرامین بگیر بهش بده ولی دوز مصرفیشو دقیق بده چون خواب آوره.اگه خوب نشد ببر دکتر

سلام عزیزم الوک رو میشناسی؟الوک تلخ رو بکوب بجوشان تا ۴۵دقیقه و بده ب بچت بخوره گلوش خوب میشه من مامانم همیشه درست میکنه حتی هانی کوچولو بود سرما خورد چندبار درست کردم دادمش خوب شد

من پسرمو از نوزادی سرفه داشت فقط باورق ژلاتین و اب گرم خوب کردم عزیزم نگراتم نباش بون ضرر بچه خواهرم ۱ ماه نشده بود صداش خیلی خراب شده بود باورق ژلاتین اب گرم خوبش کردیم بده

سلام گلم دختر منم یه چند روزی سرفه های خشک داشت ازیکی ازدوستام ک پزشک بود پرسیدم گف اینا حساسیته و بهش سیتیریزن ب مقدارخیلی کم بده.من دادم بهتر بود ولی لیمو تازه دادم دستش خورد اون واقعا معجزه کرد وخوب شد

ستریزین شربت هر ۱۲ ساعت ۱ سی سی

شربت بنفشه.دکتر از ۴ ماهگی به دختر من داد.واسه سرفه تب گرفتگی صدا و خلطه.شرکت کیمیاگر توس هست.باریج اسانس هم هست.کیمیاگرتوس خوشمزه تره.

سلام شربت کتوتیفن عالیه

سلام اگه سرفه هاش حادنیسته امشب سینه بچه روباروغن خیوانی چرب کن یه لباس گرم بپوش بزاربخوابه سینه شوملایم میکنه راحت میخوابه

فرنی نشاسته درست کن بده بخوره

شربت پلارژین خیلی خوبه

عزیز ببرش دکتر بهتر تا خودت سرخود اینکه داروبهش بدی سلنگاری نکن دکتر بهش داروی سرفه می ده بهش تا بهتر بشه انشاءالله خوب بشه زود زود

ببر دکتر عزیزم.

شربت بنفشه باریج اسانس تو داروخانه هم هست هم برای بچه ها هم بزرگا خوبه ضد سرفه و تب و گلو درد گیاهی هم هست دکتر متخصص طب سنتی برای پسرم داد صبح و شب یک قاشق مربا خوری