۲ پاسخ

مطلب در عکس مکتوب است

سلام دوست عزیز مطلبی که گذاشتید فقط عکسه مطالبش هم میشه بزارید ممنون

سوال های مرتبط

مامان سحر مامان سحر ۱۶ ماهگی
#غذای_کمکی
پوره سیب🍎 و موز🍌

نصف موز 🍌 را له میکنیم و کنار میگذاریم. یک عدد سيب🍎 را پوست ميكنيم و به 4⃣ قسمت تقسيم كرده و دانه هايش را درمي آوريم،، سپس میگذاریم با كمي آب داخل قابلمه با حرارت ملايم تا بپزد و نرم شود. برای تهیه پوره بهتر است میوه و سبزیجات با بخار پز بپزيم چون ويتامين مواد غذایی حین بخار پز شدن کمتر از پخته شدن از بين ميرود. بعد از پختن سیب و موز را با مخلوط كن به شكل پوره در می آوريم. این دسر یک دسر مقوی است و با کمی دارچین مزه بهتری پیدا میکند. خصوصا برای کودکانی که به اسهال مبتلا هستند مانع از بیرون روی میشود.🙃

ميتوانيم براي تنوع هر بار يكي از مواد زير را با هم بپزيم و پوره كنيم:
🙃 برگه زردآلو + سيب
🙂 موز + اووكادو
🙃 هلو + زردآلو
🙂 سيب زميني + هويج
🙃 كلم + هويج

📝نكته:
1) موز حالت ضد اسهال دارد و برای کودکان مبتلا به اسهال بسیار مفید است. برعکس هلو و آلو ملین هستند و برای رفع یبوست بسیار تاثیر اعجاب آوری دارند.
2) از آنجا که بخارپز کردن میوه زمان بر است اگر تصمیم دارید میوه ها را بپزید، حتما در ظرف خیلی کم آب بریزید تا ویتامین های کمتری از دست برود. اما بازهم اولویت با بخارپز کردن است.
3)براي کودکان زير 9 ماه بهتر است ميوه ها پخته شود اما برای کودکان بالای 9 ماه میتوان پوره میوه را خام به کودک داد.

👶🏻🍼 @Bab_yfood