۱۰ پاسخ

لیندو درم هم خوبه...اگه تونستی تریامسینولون ان ان پاکستانی گیرت بیاد عالیه...

کرم سودوکرم بگیر ایرلندیه عالیه یعنی باورت نمیشه من بعد ی بار استفاده تاثیرشو دیدم

دکتر به دختر من فلئوسینولون ۰.۰۲۵ درصد داده خیلی خوبه

روغن جامد وگل سرشورالک شده ،عالیه

پماد آ د و کالاندولا رو قاطی میکنم خیلی خوبه
زینک اکسایدم واسه سوختگی خوبه فقط بعدش پوست و زخم‌و خشک‌میکنه باید چربش کنی
ولی میگن کلوتریمازول ۱ درصد خیلی برای سوختگی خوبه کمی بزنی
من امتحان نکردم ولی تو بیمارستان پرستارا واسه بچه هایی ک سوخته بودن‌میزدن

کرم آردن نوزاد❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣

من فقط برا پاش از مکرکوره استفاده میکنم

سلام.من زیر گردن پسرم عرق سوز میشه.اول یا میشورم یا با دستمال مرطوب پاک میکنم.بعد پماد بتامتازون میزنم.

من کرم محافظ پای بچه دارم که زینک اکساید داره

من پودربچه میزنم خیلی خوبه.برای پاشم کرم محافظ پای اردن.البته روزی یک بارهم پاهاشوداخل دتشویی میشورم وخشک میکنم بعدازاینکه خراب کاری میکنه وبعدش پودریاکرم میزنم دیگه نمیسوزه