تا چند روز زردی نوزاد از بین میره

۴ پاسخ

بستگی به گروه خونی پدر مادر داره اگه پدر مادر یه نوع گروه خونی باشن زردی نوزاد زودتر خوب میشه، اگه گروه خونی پدر مادر متفاوت باشه ، طولانی تر میشه

بستگی داره من دخترم تا شصت روزگیش یعنی دوماهگیش داشت ولی وقتی ده روزش بود بستری شد دیگه دکتر گف مشکلی نداره تا دوماه هم داشته باشه خطری نداره

ببین عزیزم بستگی به این داره که تو طبع غذایی چی مصرف کنی هرچی گرمی بیشتر بخوری سطح زردیشم بالاتر میره اما اگه سردی بیشتر بخوری زردیشو میاره پایین تر.از آب انار شیرین یا لیمو شیرین استفاده کن عالیه.البته اگه ماه آخر حاملگیتم استفاده میکردی خیلی بهتر بود.من خودم ماه آخر خیلی رعایت کردم پسرم اصن زردی نگرفت.یااینکه یه حبه انار رو آبش خالی کن تو دهن پسرت خیلی خوبه .

سلام.تا ده روزگی.بعد از اون دیگه زردی بچه بیشتر نمیشه و رو به بهبود میره.البته اگه زردی بچه تا حدی نباشه که نیاز به بستری باشه.