۶ پاسخ

سلام عزیزم.اگر مارک پوشکشو عوض کردی، احتمالا از اون باشه.شاید پوستش حساسیت داده.اگر فقط اونجاشه،حتما به پوشک حساسیت داده.

سلام احتمالا از پوشک چون اگر ب زرده تخم مرغ حساسیت داشته باشه صورتشو بدنشم ممکن دونه بزنه

سلام عزیزم مای بی بی ‌شورتی دیگه چیه ‌چه جوری هست میشه عکسشو برام بفرستی
بعد اینکه از مولفیکس ارزون تره منم برای دخترم مولفیکس میبندم

اگه فقط اونجاش دونه زده از پوشکه عزیزم حساسیت به مواد غذایی توی بدن و صورت هم باید باشه
بااینحال بازم امتحان کن

مای بی بی شرتی خوبه بدر نمیزنه؟؟

تخم مرغ هم حساسیت میاره حالا یه هفته بهش نده ا بعد یه هفته دوباره امتحان کن ببین بازم این طور میشه.