۶ پاسخ

من که یک بار مصرف میخرم واسه روزهای اول خیلی خوبه مخصوصا که سزارینی هستم دیگه نمیخاد هم و راست بشم هروقت بخام دربیارم قیچی میکنم و میندازه دور بااین بخیه هامم نمیتونم نمیتونم خودم بشورمشون مخصوصا روزهای اول که خون ریزی زیاده و مدام شرت ها پر خون میشه دیگه میندازی دور

من ک با یکبار مصرف خیلی راحت بودم چون شورتای خودم اذییت میکردن ولی اون تا دلت بخواد کش میاد

یبار مصرف ممکنه حساسیت ایجاد کنه .شورت نخی ببری بهتره

نخی بهتره یه بار مصرف فایده نداره

خود بیمارستان شورت یک بار مصرف میده

یکبار مصرف بدرد نمیخوره و باعث عفونت میشه .
از همین نخیا بخر و بعد هربار مصرف با صابون سفید بشور و تو افتاب پهن کن