۵ پاسخ

همه علائم بارداری به تفکیک ماه های مختلف رو میتونید در مقاله ای که آماده کردیم بخونید.

من بارداری اول و دومم از لحاظ ویار یکی بودم ولی دردای لگنی و رحمیم تو دومی خیلی زیاد بود اولی پسر دومی دختر

برا من زمین تاآسمون فرق داره.وجنسیت فرق میکنه

منم حالتام خیلی فرق داره نسبت به دومی
اولی فقط صبحها حالت تهوع داشتم و ترشی و لواشک دوست داشتم و از شیرینی بدم میومد
دومی همش حالت تهوع دارم چیزی نمیکنم بخورم یا خیلی کم
عاشق شیرینیم یعنی بیشتر با شیرینی حال میکنم
ولی خب از ترشی و اینا بدم نمیاد
به نظرتون چی دارم؟
اولی دختر بود
دومی مشخص نیست

سلام میگم من تو بارداری اولم اصلا عین خیالم نبود ک باردارم و فقط از بوی سیر بدم میومد ودختربود ولی دومی خیلی حالم‌بد میشه و کلا گوشت بدم میاد سنو گفته دختر میشه حالتهافرق کنه جنسیت یکی باشه؟