۸ پاسخ

من پسرم ب دنیا اومد قرمز و سفید بود الان هر روز داره رنگ پوستش سفیدتر و روشن ور میشه🥴🥴🥴

عزیزم تا بزرگ شه هزارتا شکلوقیافه عوض میکنه دختر من نسبت ب یماه قبل کلی فرق کرده هرماه عوض میشن دیگه نمیشه دقیق بگیم کی ثابت شد

بیشترتاچله.تو چله هرلحظه یه رنگه خخخخخ

والا رنگ پوست برادرزاده من ازروزاول سفیدبود الانم همون ولی چهرش کلا۶ماهگیش تغییر کرد

سلام واسه شما تغییر کرد؟
دارم‌دیوونه میشم بخدا دخترم بی نهایت سفید بود
الان خیلی خیلی تیره شده
اونم یه دفعه

سرشیشه شیر بچما اذیت میکنه شیر زیاد میاد لعنت ب بی شیری هرچی سر شیشه میگیریم بیخوده

نینی من خیلی قرمز وزرده

خانوما پسزم نزدیک سه ماهشه یه دفعه ای صورتش سفید سفید میشه رنگش کسی میدونه چرا