۶ پاسخ

عزیزم دختر منم بد غذاس به سوپش کمی نمک میزنم بتونه بخوره و تو گوشی براش کارتون باز میکنم حواسش پرت شه بخوره

چیزی نمیخوره یعنی هیچی نمیخوره!؟غذا ابکی بیشتر بهش میدین یا فینگر فود!؟

سویق کودکان خیلی خوبه

دختر منم بسیار بدغذاست.دکترش زینک پلاس داده تا قبل از غذا بدم بلکه گرسنه شه ولی فایده ای نداره و فقط شیر میخوره ،تا زمانی که شیر میخورن ایرادی نداره شما خودتو تقویت کن و غذاهای مقوی بخور،به تلویزون و گوشی و ... عادتش ندید و حواسشو پرت نکنید،این بدترین نوع غذا دادنه و همه دکترا و کتابا اینکارو اشتباه میدونن چون عوارض بدی در بزرگسالی خواهد داشت.

سلام عزیزم
شیر پاستوریزه یا گاومیش بهش بده
اولش سخته ولی بعد خوشش میاد میتونی یکم عسل هم بزاری توی شیرش
حالا که غذا نمیخوره مغزجات و موز بهش بده
اینطور که ضعیف میشه

سعی کن شیر کمتر بدی گشنش بشه با بازی بازی بهش غذا بده