۷ پاسخ

شیرتو بدوش دونه هاشو بشمار نصفشو بریز تو شیر با قاشق بده

سلام عزیزم منم میدادم به بچه هام یک ماه دونه ها رو میشمردم سی تا می ریختم تواب با قاشق میدادم بهش اصلا نمیفهمیدن

سلام به دخترمنم دکتر داده ولی نصف قرص زیاده کپسول رو باز کن وچهارقسمت کن وبزار کنار یه بار شب یابرصبح البته نیم ساعت قبلش شیرخورده باشه بعد یه قاشق اردبرنج خونگی رو با یه لیوان اب مخلوط کن بزار روی اجاق گاز وفرصت بده بیست دقیقه جوش بیاد وبزار یکم سرد بشه ویه بار صبح یه بار صبح یک چهارم قرص رو توهر وعده قاطی فرنی کن وبده بخوره اگه دونه های قرص تو دهنش موند بده یکی دوقاشق چای خوری اب جوش سرد شده بده بخوره بشوره ببره این فرنی رو میتونی چهاروعده بدی ولی من تازه به تازه درست میکنم هروعده هم دوقاشق چای خوری میدم میخوره

یه کپسول و گفته نصف؟؟؟ مگه چقدر رفلاکس داره
دکتر دخترم گفته ازش ده تا دونه بهش بدم
من تو قاشق میریختم ده تا رو با شیرم مخلوط میکردم چون حل نمیشه بعد میریختم ته حلقش و پشتش شیر میدادم تا هضم بشه
خدا رو هزار مرتبه شکر دخترم خیلی بهتر شد

عزیزم من دانه هاش رو با هونگ می‌کوبیدم بعد می‌ریختم توی شیشه با یک. کوچولو آب‌جوش نبات بهش میدم

من یکم شیرمو میدوشم بعد یکم شیر تو قاشق میریزم و چند تا گرانول میریزم تو قاشق میدم به پسرم...کم کم میدم بهش...البته من امپرازول میدم

سلام کپسول و باز کن 15تا از گرانولاشو بریز تو ی قاشق شیر بده بهش البت صبحا قبل اینکه شیرش بدی