۶ پاسخ

هم ميتوني از سيسموني فروشا اسان شور نوزاد بگيري هم ميتوني رو چهارپايه بشيني بچه رو بزار رو پات اول بچه رو به پشت بزار پشتشو ليف بزن با لطافت بعد از تو تشت كم كم اب بريز بعد سرشو شامپو بزن دوباره با تشكت اب بريز كفاش كه رفت برگردونش رو شكمشو هم ليف بزن فقط حواست باشه رو صورتش اب نريزي خودت اخر سر دستتو خيس كن بكش رو صورتش و تمام

پنح شش روزگی اگه کسی رو نداری کمکت کنه بشین تو حموم بچه رو بذار تو بغلت لگنشو پر از آب کن قبلشم حمومو گرم کن بعد از لگنش با کاسه اول بدنشو بشور چون بچه ها آب به سر و صورتشون میخوره عصبانی میشن بعد با دست آروم آب بریز به موهاشو اگرم گریه میکرد آرامشو حفظ کن ک تو گوشاش و چش و دهن و دماغش آب نره

من ی تشک نازک پارچه ای داره میذارم روی پای باباش و میخوابونمش.لیز نمیخوره .منم میترسم با اینک س ماهشه

من از بيمارستان كه مرخص شدم اومدم خونه هم خودم حموم كردم هم بچه رو بردم حموم شما هم ببرش بچه سبك بشه گناه داره همينطوري كثيف نگهش داري

ده روزگی به کمک مامانم

ده روزگی...ترس نداره گلم...نبر داخل حموم دو تا ظرف بزرگ بیار کنار بخاری ..یکیو اب گرم درست کن..یکی دیگه رو بارچه بنداز توش نی نی رو بخوابون رو پارچه بدنش کامل بشو اخرسرم سرش و بعدشم اب کشی و تامام...نمیخواد زیاد و طولانی حمومش کنی