۷ پاسخ

یکم شیرخشت با ترنجبین تو یکم آبجوش بریز یه ذره بده بچه یکمم خودت بخور البته اگه شیرشمارو میخوره

قطره بیلی ناستر بده زیاد لباس نپوشون خونتون گرم نباشه خودت خنکی بخور مرتب تند تند شیر بده

من پسرم سه روز دیگه ۲ماهش پر میشه از اول زردیش رفت رو ۹با اینکه زیاد نبود ولی صورت و چشاش زرد بود تا ۵.۶روز پیش و زردیشم روی ۷بود همه دارو بهش دادم همه کار کردم پایین نیومد تا ۵روز پیش بردمش ختنه اش کردم از فرداش رنگ پوست و چشاش سفید شد و خوب شد شمام حتما ببر پشت گوششو حجامت کن حتما خوب میشه

دختر من اینطوری شد فقط حجامت پشت گوش جواب میده اصلا هم ترس نداره

بهترین راه تند تند شیر دادن به بچس
داخل دستگاه نمیتونی زیاد شیر بدی بهش
بیار خونه
قطره بیلی ناستر بگیر هر ۸ ساعت بده بهش
تنشو با کاسنی بشور
شیر خشت و ترنجبین بخور خودت

برا بچه منم اینجوری شد ،،قطره بیلی ناستر بگیر بده بخوره چند روزم شیر خشک بده سریع میاد پایین

من روز اول به پسرم و خودم خوردم بچه اصلا زردی نگرفت