۵ پاسخ

من چی بخورم لاغر شمممممم😭😭😭😭😭😭😭😭

میگن دعا از زبون یکی دیگه باشه قبول میشه من دعا میکنم تو چاق شی توهم دعا کن من لاغر شم
آمین
درضمن قرصهای مولتی ویتامین خیلی چاق میکنه حتی تو بارداری هم میشه خورد و ضرری نداره اونارو مصرف کن حتما هم اسید فولیک هرشب بخور نازی

با دکتر مشورت کن،بعضی قرصا رو نباید خورد،یا اگه بخوری باید بافاصله بهش شیر بدی،شیرموز بخور

من خیلی لاغر شدم هیچ قرصی هم نخوردم میگن تا موقعی که به بچه شیر میدی همینجوری لاغری
موقعی گه بچه رو از جدا کردیم چاق میشیم

توشیردهی بعضی قرصای چاقی عوارض دارن من زینک پلاس میخورم خیلی خوبه گین آپ خوردم واسه بچه ضررداره.