۵ پاسخ

بله دقیقا همینه.....

بچه هایی ک با مشکلاتی همچون ماه مرفتگی تو نصف صورت به دنیا میان
حاصل نزدیکی تو زمان ماه گرفتگی یا خورشید گرفتگی هستند...

اسلام همه اینا رو گفته
ولی خیلیا رعایت نمیکنن....

بچه های پروانه ای
ک الان زیادشدع حاصل نزدیکی در ایام پریودی و انعقاد نطفه در حالت حیض هستش....

سلام عزیزم قمر در عقرب فقط برای عقد نکاح و سفر لحاظ میشه که مکروه نه هیچ چیز دیگه ای،اونم جدول برج عقرب نه برج فلکی من از مرکز ملی سوالات شرعی پرسیدم گفتند اصلا اقدام به بارداری اشکال نداره وربطی به این موضوع نداره شماره اشونم 096400كامل پرسيدم حتی گفتم تو سايت مركز زده و سايت هاي ديگم زده گفتند منظورشون همون عقد نكاح در مورد بارداری به هیچ عنوان لحاظ نمیشه حتی به من گفتند هرکی پرسید خیالتون راحت باشه با اطمینان پاسخ دهید هیچ روایاتی در این مورد در احکام شرعی وقرآن نداریم و تمام این سو تفاهم ها برای برداشت اشتباه افراد هست و در این روز ها اقدام به بارداری هیچ اشکالی نداره.انشالله با نشر دادن اين باور غلط تو گهواره از بين بره افراد اقدامي استرس نداشته باشند

قرن ۲۱ و این حرف ها واقعا عجیبه
کمی تاریخ رو بخونیم میفهمیم خرافات از کشور هند و از اعراب وارد کشور ما شده

دوستان رابطه مشکلی نداره ، فقط رابطه برای فرزند آوری رو گفتن برای صلاح بچه رعایت کنید

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سوال های مرتبط

مامان جانا(نفسی) مامان جانا(نفسی) ۱۳ ماهگی
سلام خانوما خیلی ها در مورد انگشت خوردن نوزاد و دلبنداتون نگرانید
انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه معمولا ناشی از نیاز طبیعی نوزاد به آرامش است. در این سن، نوزادان هنوز در حال کشف و بررسی دستان و اندام‌هایشان هستند و انگشت خوردن یک عادت طبیعی است که به صورت ناخودآگاه انجام می‌شود. علاوه بر این، علل دیگری نیز می‌توانند علت انگشت خوردن نوزاد چهار ماهه باشند. از جمله:

نیاز به آرامش: نوزادان ممکن است در مواقع عصبانیت، خستگی یا ناراحتی انگشت خود را بخورند تا آرام شوند.

کشف بدن خود: نوزادان در این سن در حال کشف دستان و اندام‌هایشان هستند و کشف بدن و دست‌ها نیز می‌تواند علت دست خوردن نوزاد باشد.

مراحل رشد دندان: در چهار ماهگی، علایم اولیه رشد دندان‌ها ظاهر می‌شوند و تسکین خارش لثه‌ها می‌تواند دلیل مشت خوردن نوزاد باشد.

به طور کلی، انگشت خوردن در نوزادان در این سن معمولا طبیعی است و نیازی به نگرانی نیست. با این حال، اگر این رفتار به طور مداوم و برای مدت طولانی ادامه داشته و شما به دنبال علت دست خوردن نوزاد خود هستید، می‌توانید با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا بهترین راه جلوگیری از خوردن دست نوزاد را پیدا کنید.
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
🔰دوران تربیت

📍اگر بخواهیم دوران تربیتی را تقسیم بندی کنیم
چهار دوره مهم تربیتی وجود دارد:
1️⃣دوران بارداری
2️⃣ دوران هفت سال اول
3️⃣دوران هفت سال دوم
4️⃣ دوران هفت سال سوم

🔸بهترین دوران تربیتی بچه ها،
می تواند تا سن 21-20 سالگی باشد.

🔺در دوران هفت سال اول تا هفت سال سوم
بهترین کارهایی که می توانیم انجام بدهیم کدام است؟

✅هفت سال اول: تلاش را بر این بگذاریم که فرزندان را تربیت کنیم. ویژگی های مثبت و توانمندی های خوب را در آنها ایجاد کنیم.

✅هفت سال دوم: نواقص تربیتی را بگیریم. مثلا بر روی نظم و ارتباطات اجتماعی فرزند اگر کم کار کرده ایم در این دوران فرصت بازسازی و بازپروری وجود دارد تا نواقص اصلاح بشود.

✅ هفت سال سوم: دوره تثبیت است.

📌در هفت سال اول ویژگی های مثبت را در فرزند ایجاد کردیم.
در هفت سال دوم نواقص را رفع کردیم .
و اکنون در هفت سال سوم تلاش ما بر این باشد
که فرزند را با ویژگی هایی که کسب کرده با ثبات نگه داریم.
یعنی سعی کنیم ثبات در مسئله تربیت ایجاد بشود
#تربیت
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
راهكارهایی برای والدین در مقابل عصبانیت فرزندان

ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید و اگر نیاز به بهبودی دارند، آنهارا بهبود بخشید.

در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید. تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است. با او همدلی كنید. زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست. وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید حالا در خلال این رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید. این گونه خشم او نیز كنترل می‌شود.همچنین در برخورد با فرزندان خود چه در تشویق و چه در تنبیه، منصفانه و عادلانه برخورد كنید. اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
مامان ملیسا مامان ملیسا ۱۱ ماهگی
علل #نازایی در زنان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که شامل موارد زیر است:


• مشکلات تخمـک گذاری- تخمدان ها ماهیانه یک عدد تخمک در لوله فالوپ آزاد می کنند که به آن تـخمک گذاری می گویند.
• مشکلات رحم یا لوله های فالوپین- در برخی از زنان بدلیل مشکلات قبلی از جمله عفونت یا جراحی هایی که قبلا داشتند بافت لوله فالوپ آن ها آسیب دیده است که این بافت های آسیب دیده می تواند لوله فالوپ را مسدود کند.
• اندومتریوز - اندومتریوز یک بیماری است که یکی از علائم آن ميتواند درد قسمت پایین شکم باشد. همچنین می تواند سبب مشکلاتی برای بارداری شود.
• سنین بالاتر - زمانی که زنان در اواسط تا اواخر دهه سوم زندگیشان قرار می گیرند، ممکن است #باردار شدن برایشان سخت تر شود، بنابراین ممکن است این امر طول بکشد. #بارداری بعد از 40 سالگی با مشکلات بیشتری مواجه است.

زمان مراجعه به پزشک:
اگر پس یک سال رابطه جـ.ـنسی محافظت نشده #باردار نشدید به پزشک مراجعه و مشورت کنید. اگر شما بیش از 35 سال دارید یا هر ماه پریود نمی شوید، در صورت #باردار نشدن پس از 6 ماه تلاش پزشک خود را ببینید.

‌‎‎‎‎‌
🌺

#بهترین_کانال_خانومانه🧕 #بزن.روی.لینک.وبه.جمع.مادرانه.بپیوندید😍
╭┈┈┈┈┈─────❥ 🤱🤰💁‍♀👼
╰┈➤┄•●❥ @madranhe_x
‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‎‎‎‎
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
🔴 سر نوزاد را تیغ نزنید!

🔹 تراشیدن موی سر نوزاد، به ویژه در فرهنگ‌های مختلف عموماً به عنوان یکی از آداب و رسوم شناخته می‌شود. با این حال، برخی مضرات جدی این کار باید در نظر گرفته شود:

🔹آسیب به پوست سر: پوست سر نوزادان بسیار حساس و نازک است. تراشیدن ممکن است باعث آسیب به پوست و ایجاد خراش‌ها یا زخم‌های کوچک شود.

🔹 عفونت: اگر ابزار استفاده شده برای تراشیدن موی سر نوزاد به‌درستی استریل نشده باشد، خطر ابتلا به عفونت افزایش می‌یابد.

🔹 تغییرات در رشد مو: بعضی از کارشناسان معتقدند که تراشیدن مو می‌تواند به تغییر در ساختار و نرمی موها منجر شود، اما این موضوع هنوز به‌طور کامل اثبات نشده است.

🔹 استرس برای نوزاد: نوزادان به راحتی تحت تأثیر قرار می‌گیرند. صدای ماشین‌های تراش و احساس غیرمعمول می‌تواند برای آن‌ها منبع استرس باشد.

🔹 ناراحتی: برخی نوزادان ممکن است در حین تراشیدن مو احساس ناراحتی کنند که ممکن است باعث گریه و ناراحتی آنان شود.

🔹 در نهایت، اگر تصمیم به تراشیدن موی سر نوزاد دارید، مهم است که با پزشک یا متخصص اطفال مشورت کنید و از روش‌های امن و بهداشتی استفاده کنید.