۴ پاسخ

۷) این ورزش‌ها از نظر روحی باعث ایجاد نشاط و سرخوشی در مادر میشه و مادر می‌تونه دوران بارداری رو سرحال‌تر و با کیفیت‌تر بگذرونه.
۸) یوگای بارداری با تقویت عضلات لگنی و شکمی و رحمی کمک می‌کنه بعد زایمان چه طبیعی و چه سزارین مادر زودتر به وزن و اندام قبل از بارداریش برسه. باعث افزایش چشمگیر روند بهبود بخیه‌های سزارین میشه، رحم خیلی زودتر جمع میشه و دوباره وارد لگن می‌شه، احتمال عوارضی مثل افتادگی رحم و مثانه خیلی کمتر میشه.
۹) یکی از تأثیرات شیاف و آمپول پروژسترون سفت شدن دهانه رحمه، مادرهایی که مدتی پروژسترون استفاده کردن حتماً باید این ورزش‌ها رو انجام بدن تا دهانه رحم انعطاف پذیری خودش رو پیدا کنه، به دو دلیل، هم برای زایمان طبیعی راحت، و هم برای جمع شدن راحتتر و سریعتر دوباره رحم و دهانه رحم بعد از زایمان.
در کل طبق تجربه خودم، کلاسهای یوگای بارداری برای همه مادرها از واجباته و خودم به شخصه خیلی خیلی راضی هستم و حتی تصمیم دارم بعد از زایمانم هم ادامه‌ش بدم.

ورزش‌های دوران بارداری بهتره که از ۱۸ هفته شروع بشه و خیلی‌ها فکر می‌کنند این ورزش‌ها فقط مخصوص مادرانیه که می‌خوان طبیعی زایمان کنند ولی این درست نیست حالا این ورزش‌ها برای کیا خوبه؟
۱) همه مامانایی که یه زایمان طبیعی راحت می‌خوان از واجباته.
۲) از اونجایی که این ورزش‌ها تاثیر خیلی زیادی رو انعطاف لگن و رحم و شکم می‌ذارن فواید خیلی زیادی داره و دوران بارداری با این ورزش‌ها خیلی لذت بخش‌تر می‌شه، این ورزش‌ها و ماساژها کمک می‌کنه کمردردها و گرفتگی‌های عضلانی شکمی و رحمی و پاهای مادر، سرشونه و کول و کتف مادر ریلکس بشه و اون سنگینی و گرفتگی که توی ۹ ماه بارداری احساس می‌کنه رو خیلی کمتر تجربه کنه. با این ورزش‌ها چه طبیعی باشی چه سزارین روند دوران بارداری برات لذت بخش‌تره. گرفتگی عضلات پا مخصوصاً موقع خواب به شدت کاهش پیدا می‌کنه. مادر احساس سبکی داره و سنگینی شکمش رو مخصوصاً سه ماهه آخر خیلی کم احساس می‌کنه. همچنین این ورزش‌ها یبوست‌های دوران بارداری رو به شدت کاهش میدن و مادر کمتر دچار عوارض هورمونهای بارداری قرار میگیره.
۳) مادرایی که جنینشون بریچه با این ورزش‌ها رحم و لگن انعطاف لازم رو پیدا می‌کنه و جنین به راحتی طی چند هفته می‌چرخه و سفال می‌شه. سفال بودن جنین مهمه نه فقط به خاطر زایمان طبیعی، چون فرم طبیعی رحم باید به شکل سفالیک باشه و جنین توی این حالت بهترین رشد خودش و حرکت خودش رو تجربه می‌کنه.

۴) گروه بعدی مادرایی هستند که جفت خوبی ندارند و خون‌رسانی و اکسیژن‌رسانی به جنینشون کمه و رو رشد جنینشون تاثیر گذاشته. این ورزش‌ها کمک می‌کنه اکسیژن‌رسانی و خون‌رسانی به جنینشون افزایش چشمگیری پیدا کنه و رشد جنینشون نرمال بشه، اصطلاحا به جنین‌هایی که رشدشون کمه و خون‌رسانی و اکسیژن‌رسانی بهشون کمه IUGR میگن.۵) بعضی از مادرها طول سرویس کوتاهی دارند یا در حین بارداری به دلایلی کوتاه میشه، معمولاً برای این گروه از مادرها استراحت مطلق تجویز می‌شه اما تحقیقات نشون داده استراحت زیاد و بی‌ تحرکی خودش یکی از عوامل کاهش طول سرویکسه، بهتره این استراحت نهایت تا هفته ۳۰ بارداری باشه و بعد از اون ورزش‌های بارداری کمک می‌کنه طول سرویکس افزایش پیدا کنه و عضلات رحم تقویت بشه.
۶) در دوران بارداری این ورزش‌ها با افزایش خون‌رسانی به بدن مادر کمک می‌کنن غده‌های شیری رشد بهتری داشته باشند و مادر شیردههی با کیفیت‌تری رو بعد زایمان تجربه کنه.

عزیزم مطلبت بسیار عالی و مفید بود
😍👍

سوال های مرتبط

مامان دنیز مامان دنیز هفته سی‌وششم بارداری