سوال های مرتبط

مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
دلایل کاهش حرکت جنین در بارداری
منظور از حرکات خطرناک جنین، کاهش یا افزایش تعداد حرکات جنین است. از علل بی‌خطر کاهش حرکات جنین در طول روز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

فعالیت بیش‌ازحد مادر. حرکت ملایم روزانه بدن مادران باعث خوابیدن نوزادان می‌شود.
برقرار کردن رابطه جنسی. درحالی‌که برخی از نوزادان پس از رابطه جنسی کاملاً فعال می‌شوند، برخی دیگر با انقباضات ریتمیک رحم که همراه با ارگاسم است، به خواب می‌روند. هر دو پاسخ کاملا طبیعی هستند.
کوچک بودن بیش‌از‌حد نوزاد که مانع از احساس مداوم آن می‌شود. به‌همین‌دلیل است که معمولا توصیه می‌شود از هفته ۲۸ ام به بعد، شمارش حرکات جنین در منزل آغاز شود.
کاهش ضربه زدن نوزاد در اواخر سه ماهه سوم بارداری. با کاهش ظرفیت رحم حرکاتی مانند پیچ و تاب، تکان دادن، کشش و چرخش بیشتر احساس می‌شوند.
خوابیدن جنین. جنین‌ مانند نوزاد تازه متولد شده در زمان‌هایی از روز به خواب عمیقی می‌رود.
زمانی باید نگران کم تحرکی جنین و کاهش حرکات او شوید که اثراتی از کاهش خون‌رسانی به جنین، پیچیدن بند ناف به دور گردن جنین و اختلالات رحم و جفت مشاهده شوند
مامان اسراء مامان اسراء ۱ ماهگی
♦️ علائم خطر در بارداری کدامند؟

💟 خونریزی در بارداری: در طی ۸ هفته‌ی اول بارداری که جنین در رحم کاشته می‌شود، لکه‌بینی یک علامت طبیعی است. اما لکه‌بینی یا مشاهده‌ی خونریزی شدید در دوران بارداری احتمالا کمی نگران‌کننده است.
💟 درد شکم: اگر درد شکم شدید، ثابت یا همراه با خونریزی و علائم دیگری باشد، خود را به مراکز درمانی و بیمارستان برسانید.
💟 ورم دست و پا و افزایش وزن ناگهانی: هرگونه پف‌کردن غیرطبیعی در صورت و هرگونه تورم بیش‌از‌حد در دستان و افزایش وزن بیش از ۱/۸ کیلوگرم در هفته، می‌تواند نشانه‌ی ابتلا به پره اکلامپسی باشد.
💟 خارش شدید: داشتن خارش فراوان و غیرعادی، درد و انقباضاتی که آرام نمی‌شود، تاری دید و سر درد، تب، کاهش حرکات جنین و یا آبریزش و ترشحات از واژن علائم خطر هستند.
💟 علت ایجاد دیابت بارداری و علائم آن: تغییرات هورمونی می‌تواند باعث کاهش تولید انسولین شود. افت انسولین، سطح قند خون شما را افزایش می‌دهد و باعث ایجاد دیابت بارداری می‌شود. تست غربالگری دیابت بارداری، بین هفته‌های ۲۴ تا ۲۸ حاملگی انجام می‌شود.


⁣⁣

♂️♀️
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
خواص خربزه در بارداری و اثرات مثبت آن بر روی مادر و جنین
ویتامین A در خربزه و تاثیرات آن بر جنین
ویتامین A، که به فراوانی در خربزه یافت می‌شود، برای رشد سالم جنین بسیار حیاتی است. این ویتامین باعث رشد سالم ریه، کلیه، چشم، قلب و استخوان‌های جنین می‌شود. همچنین، ویتامین A به توسعه کلی عملکرد شناختی جنین کمک می‌کند و باعث می‌شود هر گونه نقص در رشد و تکامل جنین جبران شود.
خربزه و سلامتی در دوران بارداری
خربزه می‌تواند به مقابله با برخی از عفونت‌های رایج در دوران بارداری، مانند تب و سرماخوردگی، کمک کند. این میوه با توجه به محتوای غذایی بالایی که دارد، می‌تواند نیازهای غذایی جنین را برآورده کند. بنابراین، توصیه می‌شود که زنان باردار هر هفته مقدار مناسبی از این میوه را مصرف کنند. علاوه بر این، خربزه با افزایش جریان خون به جنین، می‌تواند به بهبود رشد و تکامل آن کمک کند.
خربزه، یک راه حل سالم برای مشکلات بارداری
خربزه باعث کاهش تهوع و استفراغ در زمان بارداری می‌شود. با توجه به محتوای آب بالای این میوه، خربزه می‌تواند به حفظ هیدراتاسیون بدن زنان باردار کمک کند. همچنین، خربزه با داشتن فیبر بالا، به مقابله با مشکلات گوارشی مانند یبوست و سوء هاضمه در دوران بارداری کمک می‌کند.
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
#علائم_دیابت_بارداری چیست؟

اگر هر یک از نشانه‌های زیر را در خود مشاهده کردید برای بررسی به پزشک مراجعه نمائید. چرا که علائم دیابت بارداری شبیه سایر نشانه‌های مرتبط با بارداری است و تشخیص آن بسیار سخت است.
1⃣افزایش اشتها: با وجود آنکه ولع به خوردن از علائم این بیماری است ولی علی‌رغم آن زن باردار ممکن است دچار کاهش وزن شود.

2⃣تشنگی زیاد: زن باردار مبتلا به دیابت در بارداری دچار تشنگی زیاد می‌شود؛ زیرا بدن برای رقیق کردن گلوکز بالا در خون، آب و مایعات بیشتری طلب می‌کند

3⃣تاری دید: بدن برای رقیق کردن خون، مایعات را از بافت‌ها به سمت خون بیرون می‌کشد؛ در این میان آب عدسی چشم نیز می‌تواند تحت تاثیر این بیمرای خارج شود که در نهایت این عمل تمرکز بینایی را تحت تأثیر قرار داده و باعث تاری دید می‌شود.

4⃣احساس خستگی: به دلیل اینکه در اثر این بیماری بدن نمی‌تواند به طور مناسب از قند خون (گلوکز) به عنوان سوخت برای تولید انرژی استفاده کند انرژی بدن کم شده و باعث احساس خستگی می‌شود.

5⃣تکرر ادرار: مصرف زیاد مایعات در اثر تشنگی زیاد باعث دفع بیش از حد ادرار می‌شود.

6⃣بروز عفونت در بدن: بیماری دیابت باعث کاهش توانایی بدن در مقابله با عفونت‌ها می‌شود و باعث بروز عفونت‌هایی همچون عفونت مثانه، عفونت واژن (بخصوص عفونت قارچی در بارداری) و سایر عفونت‌های دیگر می‌شود.


همه چیز درمورد بارداری💟

♡♡♡
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید تخم مرغ برای رشد جنین
تخم مرغ حاوی مواد مغذی است که به رشد و تکامل جنین کمک می‌کند. تخم مرغ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B12 و کولین هستند که هر دو به رشد سالم مغز کودک کمک می‌کنند.

تخم مرغ هم چنین منبع خوبی از پروتئین است. هنگامی که پروتئین مصرف می‌شود، بدن شما آن را به اسیدهای آمینه تجزیه می‌کند. آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده پروتئین هستند که این بلوک‌ها نیز نقش سازندگی اندام‌های مختلف جنین را بر عهده دارند. پروتئین در پوست، مو، ماهیچه‌ها و استخوان یافت می‌شود و سلول‌های شما برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارند. این یکی دیگر از مواد مغذی ضروری برای رشد و تکامل کودک است.
تخم مرغ حاوی فولات است که به همراه آهن و کلسیم موجود در تخم مرغ به رشد و توسعه سیستم عصبی، ماهیچه‌ای – اسکلتی جنین کمک می‌کند.
تخم مرغ حاوی کولین است. علاوه بر مصرف مکمل‌های اسید فولیک، مصرف کولین در دوران بارداری ممکن است خطر نقص لوله عصبی در جنین را کاهش دهد. با این حال، کولین به ندرت در مولتی ویتامین‌های بارداری یافت می‌شود، بنابراین مصرف منظم غذاهای حاوی کولین مانند تخم مرغ ضروری است.
تخم مرغ هم چنین حاوی مقادیر زیادی کولین هستند، یک ماده مغذی که همراه با سایر مواد مغذی کلیدی، نقش مهمی در رشد مغز و نخاع جنین در دوران رشد و توسعه در درون رحم ایفا می‌کند.
مامان 🎀گندم🎀 مامان 🎀گندم🎀 ۲ ماهگی
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید مصرف ماهی سالمون در دوران بارداری
ماهی سالمون خواص زیادی برای نوزاد متولد نشده دارد؛ زیرا سرشار از دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) است که یک اسید چرب امگا ۳ به شمار می‌رود. در دوران بارداری، سطح DHA به طور طبیعی کاهش پیدا می‌کند؛ مگر این که به رژیم غذایی اضافه شود و از طریق غذا مصرف شود. در نتیجه، تنها یک چهارم زنان باردار مقدار روزانه کافی از آن را برای سلامت جنین خود مصرف می‌کنند.

انواع ماهی‌های چرب یک غذای بسیار عالی برای بارداری محسوب می‌شوند. زیرا DHA بدن را تامین می‌کنند؛ اما برخی دیگر از گونه‌های ماهی به دلیل داشتن جیوه، برای مصرف در دوران بارداری ایمن نیستند. از آنجایی که ماهی سالمون محتوای جیوه کم‌تری دارد، می توانید مقدار توصیه شده از آن را بدون نگرانی از این خطر بخورید.

علاوه بر این، ماهی سالمون کنسرو شده می‌تواند راهی مناسب برای گنجاندن ماهی سالمون در وعده‌های غذایی باشد، به خصوص زمانی که تهیه ماهی تازه یا منجمد سخت و گران‌تر است.