خطر زایمان زودرس را کم میکند
اطمینان از خوردن غذاهای دریایی به اندازه کافی (دو تا سه وعده ۱۱۳ گرمی در هفته) میتواند خطر زایمان زودرس را کاهش دهد. ماهی سالمون برای این خاصیت یک انتخاب عالی محسوب میشود؛ زیرا شما میتوانید با خیال راحت دو تا سه وعده از آن را در هفته بخورید. بر خلاف سایر انواع ماهی که به دلیل محتوای جیوه بالا باید در دوران بارداری بیشتر محدود شوند یا به طور کلی از مصرف آنها خودداری کنید.
همچنین مهم است که با یک پزشک در این رابطه صحبت کنید. زیرا همانطور که قبلاً گفته شد، بسیاری از مطالعات در مورد این موضوع به جای منابع غذایی از مکملهای امگا ۳ استفاده میکنند. پزشک میتواند به شما در یافتن تعادل مناسب امگا ۳ در رژیم غذایی خود کمک کند.
خطر فشار خون بالا به دلیل بارداری را کاهش میدهد
مصرف ماهی در دوران بارداری میتواند به کاهش خطر فشار خون بالا کمک کند. با این حال، مطالعات فقط ارتباط میان این دو را پیدا کردهاند. مهم است که به خاطر داشته باشید که مطالعات به صورت کلی به مصرف غذا نگاه میکنند؛ نه این که فقط تاثیر یک غذا را در پیامدهای مرتبط با سلامتی بررسی کنند.
فشار خون بالا میتواند باعث ایجاد پره اکلامپسی شود که یک بیماری خطرناک و کشنده در دوران بارداری است. بنابراین اگر در دوران بارداری خود ماهی مصرف میکنید، ممکن است بهتر باشد که به طور منظم آن را همراه با غلات کامل، میوهها، سبزیجات، لوبیا و عدس و مواد غذایی حاوی کلسیم در وعده های غذایی خود قرار دهید.
همچنین لازم است که فشار خون به طور منظم در دوران بارداری بررسی شود و فارغ از هر چیزی که چه چیزی میخورید، مطمئن شوید که به طور منظم قبل از زایمان، چکاپ پزشکی دارید.
رشد و توسعه عصبی را بهبود میبخشد
DHA برای رشد و تکامل مغز جنین ضروری است. بر اساس گفته متخصصان، مشخص شده است که مادرانی که ۲۲۷ تا ۳۴۰ گرم ماهی در هفته مصرف میکردند، فرزندانی به دنیا آوردند که به طور قابل توجهی سطح IQ بالاتری نسبت به نوزاد مادرانی داشتند که این کار را انجام نداده بودند.
حتی مصرف ۱۱۳ تا ۱۷۰ گرم ماهی در هفته ممکن است باعث افزایش ضریب هوشی نوزاد شود. یک مطالعه نشان داده است که نوزادانی که مادر آنها DHA کافی در دوران بارداری مصرف کرده است، مهارتهای شناختی بهتری در سن ۱.۵ سالگی دارند. کمبود DHA نیز با مشکلات یادگیری مرتبط است
ممکن است احتمال افسردگی پس از زایمان را کاهش دهد
تقریباً ۱۲ درصد از مادرانی که تازه زایمان کردهاند، افسردگی پس از زایمان (PPD) را تجربه میکنند، احساس غم و اندوه و ناراحتی که در عملکرد روزانه در طول سال اول پس از زایمان اختلال ایجاد میکند. امگا ۳ احتمال افسردگی پس از زایمان را کاهش میدهد. اما این که چگونه امگا ۳ میتواند افسردگی را پس از زایمان را بهبود بخشد، هنوز به طور کامل شناخته نشده است. اما از آنجایی که در دوران بارداری ویار بیشتری برای این ماهی وجود دارد، منطقی است که یک فرد باردار و شیرده ممکن است به مقدار بیشتری نیاز داشته باشد.
حتی اگر قصد دارید مصرف امگا ۳ خود را افزایش دهید، مهم است که قبل از زایمان، گروهی برای کنترل افسردگی پس از زایمان در نزدیکی خود داشته باشید. مطمئن شوید که شریک زندگی شما و یا دوستان و خانواده شما میدانند باید به دنبال چه نشانههایی باشند تا بتوانند از شما حمایت کنند.
با یک پزشک در مورد مصرف امگا ۳ صحبت کنید و در نظر داشته باشید که بسیاری از مطالعات به جای منابع غذایی بر مکملهای امگا ۳ تمرکز دارند. این منابع میتوانند به شما در تصمیم گیری مناسب کمک کنند.
اکه مفید بود لایک کن 😘👍🏻
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.