سوال های مرتبط

مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
مامان علیرضا مامان علیرضا ۵ ماهگی
رفلاکس 2
چگونه از بروز ریفلاکس شیر پیشگیری کنیم؟

پس از اتمام شیردهی از قرار دادن نوزاد در حالت افقی و خواباندن به پشت پرهیز کنید و تلاش کنید که حداقل برای مدت کوتاهی یعنی حدود 20 دقیقه او را به طور عمودی نگه دارید. می توانید با استفاده از یک حوله چند لایه قسمت بالایی تشک او را کمی بالا بیاورید، تا در حالت 20 یا 30 درجه از وضعیت افق قرار گیرد یا او را در گهواره شیب دار قرار دهید. اما راحت ترین راه نگه داشتن نوزاد بطور عمودی در آغوش است.

به این ترتیب به بالا تنه فرزندتان این امکان را می دهید که کشیده تر باشد. گرفتن باد گلو و آروغ نوزاد اهمیت زیادی دارد، اما به یاد داشته باشید که اجرای بیش از حد آن نیز می تواند به بالا آوردن شیر منجر گردد. بنابراین از فشار آوردن به شیرخوار برای خروج هوا پرهیز کنید. به جای آن در بین شیردهی به نوزادتان برای تنفس زمان بدهید و او را عمودی نگه دارید، تا هوای معده او خارج شود.

همچنین محیط آرام و آسوده شیردهی نیز به کاهش ریفلاکس شیر نوزاد کمک می کند. سعی کنید که فرزندتان با سرعت زیادی شیر ننوشد. اگر شیرتان جریان سریعی دارد، کمی به سمت عقب متمایل شوید و بگذارید جاذبه زمین جریان آن را آهسته کند. اگر با شیشه شیردهی می کنید، ابتدا مطمئن شوید که جریان شیر از سر شیشه زیاد سریع نباشد، زیرا علاوه بر پرخوری، احتمال بالا آوردن شیر را نیز افزایش می دهد. برای پرهیز از پُر خوری نوزاد، دفعات وعده های شیردهی را بیشتر کنید تا در هر وعده به مقدار زیاد شیر نخورد.  
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
اول هفته ی خوبی پیش رو داشته باشین😉

مواد غذایی مناسب برای کودکان رفلاکسی رو براتون آوردم.
یه سری نکته بگم خدمتتون؛
🔹️پس از هر ۳۰ تا ۶۰ میلی‌لیتر شیرخشکی که به نوزاد می‌دهید، آروغ او را بگیرید اگر شیر خودتان را به او می‌دهید بعد از شیر دادن از هر سینه این کار را انجام دهید.

🔹️از شیر دادن زیاد به نوزاد اجتناب کنید.

🔹️نوزاد را به مدت ۳۰ دقیقه پس از شیر خوردن در حالت عمودی نگه دارید.

🔹️تغذیه کودکان رفلاکسی را به طور مکرر اما در وعده‌های کوچک انجام دهید.

🔹️شیرخشک مناسب را برای تغذیه کودکان رفلاکسی انتخاب کنید.

🔹️بازی و تحرک را به تاخیر بیاندازید تکان خوردن‌های شدید نوزاد بعد از غذا خوردن می‌تواند احتمال رفلاکس را افزایش دهد.

🔹️از پوشاندن پوشک یا لباس‌های تنگ خودداری کنید این موارد می‌تواند فشار بیشتری به شکم نوزاد وارد کرده و باعث تحریک بیشتر او شود.

🔹️از قرار گرفتن نوزادتان در معرض دود سیگار جلوگیری کنید.
#رفلاکس
👶🏻🍼
مامان mah🌙 مامان mah🌙 ۴ ماهگی
✅از چه زمانی می‌توانم به کودکم غذای جامد بدهم؟👇

به عنوان اولین نکته یادتان باشد که آمادگی هر کودک برای غذای جامد به سرعت رشدش بستگی دارد، که ممکن است با سایر کودکان متفاوت باشد:

✔️آیا کودک شما می‌تواند سرش را نگه دارد؟ برای آن که بتوانید به او غذا بدهید، لازم است او را در جای مناسبی بنشانید و او باید بتواند سرش را کنترل کند.

✔️وقتی غذا را به طرف دهانش می‌برید آیا دهانش را باز می‌کند؟ یکی از نشانه‌های آمادگی او برای غذای جامد این است که نسبت به غذا اشتیاق نشان می‌دهد. مثلاً وقتی خودتان غذا می‌خورید به نظر می‌رسد او هم دوست دارد غذا بخورد.

✔️آیا می‌تواند غذا را در دهانش نگه دارد و آن را قورت بدهد؟ اگر یک قاشق حریره در دهان کودک چندماهه‌تان بگذارید، ممکن است نتواند آن را به طرف حنجره‌اش ببرد و قورت بدهد، و به جایش غذا از دهانش بیرون بریزد و از چانه‌اش روی لباسش بچکد.

✔️آیا جثه‌اش به حد کافی بزرگ شده است؟ به عنوان یک قاعده کلی گفته می‌شود که وقتی وزن کودک به دو برابر وزن زمان تولدش رسید یا وزنش ۶ کیلو یا بیشتر شد، کودک دیر یا زود برای خوردن غذای جامد آمادگی پیدا می‌کند.
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
فرزند شما امروز 13 هفته و 4 روزه است.  



با رشد حافظۀ نوزاد شما، او شروع به ساخت تداعی های ذهنی مثبت و منفی می کند. به زودی او همزمان با ورود شما به اتاق شاد می شود، به برادر یا خواهر بزرگ تر خود لبخند زده و با دیدن تشک بازی خود صداهای غرغره مانند تولید خواهد کرد. با این حال، ممکن است با دیدن صندلی اتومبیل خود از روی اعتراض جیغ بزند؛ زمانی که می خواهید او را به روی شکم بر روی زمین قرار دهید ممکن است فعالانه مقاومت کند، و تلاش های شما برای تنها گذاشتن او در تخت خواب در شب ممکن است باعث شود او از روی پریشانی و حتی عصبانیت گریه کند. او کم کم از خود مطمئن می شود و نظرات خود را ابراز می کند. در حقیقت، اگر در هر سایت مربوط به نوزادان در اینترنت جستجو کنید، خواهید دید که موارد بسیاری وجود دارد که مورد علاقۀ یک نوزاد سیزده هفته ای نیست؛ شامل گهواره، سگ خانگی خانواده، زمان خواب، کریر نوزاد، حمام کردن، لباس پوشاندن و حتی آروغ گرفتن. پس آمادۀ چند عدم توافق باشید!