سوال های مرتبط

مامان بهار مامان بهار هفته سی‌ام بارداری
♦️این خوراکی‌ها را هیچ وقت با معده خالی نخورید

🔹خوردن غذاهای مناسب با معده خالی برای حفظ سلامت گوارش و کلی بسیار حائز اهمیت است، اما برخی غذاها ممکن است آسیب‌زا باشند.
🔹مصرف غذاهای نامناسب ناشتا می‌تواند پوشش معده را تحریک کند، قند خون را بالا ببرد و تعادل گوارشی را مختل کند. به طور خاص، مرکبات مانند پرتقال و لیمو، قهوه و غذاهای تند ادویه‌دار در این مورد ممنوع هستند.
🔹مرکبات به دلیل اسیدیته بالا می‌توانند منجر به ناراحتی‌های معده شوند، قهوه نیز تولید اسید را افزایش می‌دهد و غذاهای تند می‌توانند احساس سوزش یا گاستریت ایجاد کنند.بعضی خوراکی‌ها را نباید با معده خالی مصرف کرد.
🔹ماست، باوجود سالم بودن، ممکن است برای معده‌های حساس مشکل‌ساز شود و باکتری‌های مفیدش در محیط اسیدی مختل شوند.
🔹غذاهای شیرین مانند شیرینی و کیک نیز با افزایش سریع قند خون، احساس تنبلی و تحریک‌پذیری به همراه دارند و ممکن است نفخ ایجاد کنند.
🔹همچنین، غذاهای سرخ شده مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده و مرغ سرخ‌کرده، هضم سختی دارند و ممکن است منجر به سوء هاضمه یا حالت تهوع شوند. بنابراین، بهتر است این خوراکی‌ها را در حالت سیر مصرف کنیم.
#سلامتی
🩺
مامان الینا مامان الینا ۵ ماهگی
مامان جانان مامان جانان ۵ ماهگی
#کمر_درد_بارداری کاملا طبیعی است و خطری برای مادر و نوزاد ندارد اما در برخی موارد نیاز به چک کردن دارد.
بیشتر کمر دردهای دوران بارداری چیزی نیس اما بهتر است با پزشک در این زمینه مشورت شود. گاهی اوقات کمر درد نشانه مشکلی جدی است.
یکی از نگرانی های ناشی از کمر درد #زایمان_زودرس است.
خانم‌های باردار باید مراقب دردهای جدید باشند زیرا ممکن است نشانه ای از انقباضات رحمی باشد. این مشکلات ممکن است همراه با خونریزی از واژن و یا تغییر در ترشحات واژن باشد که به خاطر پارگی کیسه آب اتفاق می افتد.

✅به طور خلاصه کمر دردی که با گرم کردن یا حمام گرم بهبود نیابد یا تشدید می شود و درد آن ثابت است باید حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا ممکن است از علائم زایمان زودرس باشد ❇️

#کمردرد_بارداری_همراه_تب_و_درد_مبهم:

تب ،همراه با درد مبهم در سراسر قسمت پایین پشت و یا در امتداد دو طرف پشت بین دنده ها و باسن نشانه عفونت #کلیوی یا عفونت #مثانه است که نیاز به توجه فوری و درمان با #آنتی_بیوتیک دارد.
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.