♦️این خوراکی‌ها را هیچ وقت با معده خالی نخورید

🔹خوردن غذاهای مناسب با معده خالی برای حفظ سلامت گوارش و کلی بسیار حائز اهمیت است، اما برخی غذاها ممکن است آسیب‌زا باشند.
🔹مصرف غذاهای نامناسب ناشتا می‌تواند پوشش معده را تحریک کند، قند خون را بالا ببرد و تعادل گوارشی را مختل کند. به طور خاص، مرکبات مانند پرتقال و لیمو، قهوه و غذاهای تند ادویه‌دار در این مورد ممنوع هستند.
🔹مرکبات به دلیل اسیدیته بالا می‌توانند منجر به ناراحتی‌های معده شوند، قهوه نیز تولید اسید را افزایش می‌دهد و غذاهای تند می‌توانند احساس سوزش یا گاستریت ایجاد کنند.بعضی خوراکی‌ها را نباید با معده خالی مصرف کرد.
🔹ماست، باوجود سالم بودن، ممکن است برای معده‌های حساس مشکل‌ساز شود و باکتری‌های مفیدش در محیط اسیدی مختل شوند.
🔹غذاهای شیرین مانند شیرینی و کیک نیز با افزایش سریع قند خون، احساس تنبلی و تحریک‌پذیری به همراه دارند و ممکن است نفخ ایجاد کنند.
🔹همچنین، غذاهای سرخ شده مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده و مرغ سرخ‌کرده، هضم سختی دارند و ممکن است منجر به سوء هاضمه یا حالت تهوع شوند. بنابراین، بهتر است این خوراکی‌ها را در حالت سیر مصرف کنیم.
#سلامتی
🩺

۲ پاسخ

مفید بود ؟
لایک کنید

👏👏👏

سوال های مرتبط

مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.
مامان آوید مامان آوید ۲ ماهگی
#health
قوانین  مصرف ویتامین ها و مکمل ها

امگا 3 بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب یا هنگام صبحانه با معده خالی مصرف می شود.

ویتامین های محلول در چربی (A، D، E، K) همراه با غذاهای چرب در طول وعده های غذایی مصرف می شوند. ترجیحا در هنگام صبحانه یا ناهار.

ید، سلنیوم را باید صبح، قبل از ساعت 12:00 مصرف کرد.

اسیدهای آمینه (تیروزین، تورین، آرژنین، لیزین، پرولین، NAC)، کلاژن، پروتئین بهتر است صبح ها با معده خالی مصرف شوند.
برای جذب بهتر اسیدهای آمینه، آب با لیمو بنوشید.

ویتامین های گروه B را بعد از صبحانه یا ناهار مصرف کنید.

اینوزیتول بعد از صبحانه و بعد از شام.

برای جذب بهتر آهن، آن را همراه با ویتامین C جدا از تمام عناصر کمیاب مصرف کنید، زیرا ممکن است به طور کامل جذب نشود.

زینک بعد از ناهار یا بعد از شام.
وقتی با معده خالی مصرف شود ممکن است حالت تهوع ایجاد کند. همزمان با کلسیم یا آهن مصرف نکنید.

ویتامین C برای هر وعده غذایی. دوز ویتامین C در هر بار بیش از 500 میلی گرم نیست.

پروبیوتیک برای شب.

منیزیم بهتر است بعد از شام یا قبل از خواب مصرف شود.

ویتامین ها و مکمل های خود را با آب بخورید
مصرف الکل و ویتامین ها ناسازگار است
با نوشیدنی های حاوی کافئین (چای، قهوه) اصلا قرص نخورید

مهم! قبل از مصرف ویتامین ها و مکمل ها آزمایش دهید و با پزشک خود مشورت کنید.
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید سیب در دوران بارداری
ضرب المثل قدیمی "خوردن یک سیب در روز، پزشک را دور می‌کند" فقط یک ضرب‌المثل قدیمی نیست. البته با خوردن سیب هم هنوز احتمال دارد بیمار شوید، اما این میوه سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند. این امر به ویژه برای زنان باردار مفید است زیرا سیستم ایمنی بدن در این دوران ضعیف می‌شود.

سیب همچنین حاوی آهن است که یک ماده معدنی ضروری جهت جلوگیری از کم خونی در بارداری محسوب می‌شود. کم خونی در بارداری یک مسئله نسبتا شایع است، بنابراین خوردن منظم سیب می‌تواند به افزایش سطح آهن (در کنار سایر غذاهای غنی از آهن) کمک کند.

سیب به شما انرژی می‌بخشد که زنان باردار به شدت به آن احتیاج دارند. از آنجا که شما باید در این دوران مراقب میزان مصرف کافئین خود باشید، یافتن جایگزین‌های سالم‌تر مانند سیب می‌تواند در کاهش خستگی بسیار مفید باشد. سیب با افزایش قند خون با ترکیبی از قندهای ساده انرژی شما را افزایش می‎دهد.

سیب دارای فیبر غذایی زیادی است که می‌تواند به هضم کلی و حرکت روده کمک کند. بسیاری از زنان باردار به دلیل تغییرات هورمونی با یبوست مشکل دارند. بنابراین، اگر با مشکل اجابت مزاج یا نفخ دست و پنجه نرم می کنید، غذاهای غنی از فیبر مانند سیب بخورید.


سیب همچنین می‌تواند به کاهش سوزش سر دل کمک کند، چیزی که بیشتر زنان باردار را آزار می‌دهد (به ویژه در اواخر بارداری). فیبر محلول در سیب همچنین کلسترول بد را کاهش داده و تجمع پلاکت را کند می‌کند.

سیب به دلیل فیبر و فلاونوئیدهای موجود در آن قند خون شما را ثابت نگه می‌دارد، بنابراین قرار دادن سیب در رژیم غذایی شما می‌تواند به شما در جلوگیری از ابتلا به دیابت بارداری در دوران بارداری کمک کند.
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
روش‌های خانگی موثر برای رفع یبوست در بارداری
تجربه نشان داده است که استفاده همزمان از روش‌های ایمن زیر، کمک زیادی به درمان قطعی یبوست در بارداری می‌کند:

افزایش میزان فیبر غذایی: در پاسخ به سوال برای درمان فوری یبوست چی بخوریم؟ می‌توان گفت که مصرف مکمل‌های فیبر یا افزایش خوردن غذاهای فیبردار مانند میوه‌ها، سبزیجات، مواد غذایی حاوی سبوس و غلات کامل می‌تواند عبور مدفوع از روده را تسهیل کند. قابل ذکر است که بزرگسالان باید روزانه بین ۲۸ تا ۳۴ گرم فیبر غذایی دریافت کنند. مصرف غذاهای خیلی چرب مانند انواع فست‌فود، غذاهای خیلی شیرین، نوشابه و الکل می‌تواند یبوست را تشدید کند.
افزایش مصرف مایعات: نوشیدن آب کافی برای نرم نگهداشتن مدفوع و دفع آسان آن مهم است. اگر احساس می‌کنید که خوردن آب زیاد کمکی نمی‌کند، می‌توانید سوپ‌های رقیق، چای و آب میوه یا سبزیجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
افزایش فعالیت روزانه: فعال بودن در حرکت سریع‌تر مدفوع در روده بزرگ موثر است. بنابراین ورزش منظم با تایید پزشک می‌تواند به رفع یبوست کمک کند. اگر امکان انجام حرکات ورزشی به‌خصوص در ماه‌های آخر بارداری را ندارید، سعی کنید هر روز پیاده‌روی ملایم داشته باشید.
مصرف پروبیوتیک‌ها: میلیون‌ها باکتری مفید در روده بزرگ زندگی و به عملکرد صحیح آن کمک می‌کنند. در واقع پروبیوتیک‌ها حاوی همین باکتری‌ها هستند و مصرف آن‌ها باعث افزایش حرکات طبیعی و منظم روده می‌شود. از غذاهای سرشار از پروبیوتیک‌ها می‌توان به ماست، پنیر و دوغ اشاره کرد. امروزه مکمل‌های پروبیوتیک به‌صورت قرص یا پودر موجود هستند.
مامان جانان مامان جانان ۴ ماهگی
♦️رژيم_غذايي_زنان_باردار:

 💟پروتئين :
براي تامين رشد جنين، جفت، رحم و پستانها و افزايش حجم خون مادر بايد مقاديري به پروتئين مصرفي زنان حامله اضافه گردد. بهتر است قسمت عمده پروتئين از منابع حيواني نظير گوشت، شير، تخم مرغ، پنير، مرغ و ماهي باشد چون داراي تركيبات پروتئيني مناسبي هستند.

 💟كالري:
در طول حاملگي افزايش كالري روزانه به ميزان كلي 300 كيلوكالري را توصيه مي كنند، كه اين افزايش با مصرف موادي مانند ئيدراتهاي كربن و چربيها تامين مي گردد.

💟 توجه :
برخي مواد هستند كه اگر بطور خود سرانه مصرف شوند ممكن است فرد را دچار مسموميت كنند كه عبارتند از آهن- روي- سلنيوم و ويتامين هاي B6-A-C-D. آهن تنها ماده غذائي است كه نمي توان احتياجات مادر بدان را با رژيم غذائي به تنهائي تامين نمود و حتماً بايد به صورت دارو مصرف شود.

 💟نظارت_منطقي_بر_وضعيت_تغذيه_زنان_باردار:

💟بطور كلي بايد مادر هر آنچه و هر قدر كه دوست دارد بخورد.
💟بايد مطمئن بود كه غذاي كافي در دسترس او است.
💟بايد اضافه وزن مطلوب را در دوران حاملگي داشته باشد.

i
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
فواید تخم مرغ برای رشد جنین
تخم مرغ حاوی مواد مغذی است که به رشد و تکامل جنین کمک می‌کند. تخم مرغ سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین B12 و کولین هستند که هر دو به رشد سالم مغز کودک کمک می‌کنند.

تخم مرغ هم چنین منبع خوبی از پروتئین است. هنگامی که پروتئین مصرف می‌شود، بدن شما آن را به اسیدهای آمینه تجزیه می‌کند. آمینو اسیدها بلوک‌های سازنده پروتئین هستند که این بلوک‌ها نیز نقش سازندگی اندام‌های مختلف جنین را بر عهده دارند. پروتئین در پوست، مو، ماهیچه‌ها و استخوان یافت می‌شود و سلول‌های شما برای عملکرد صحیح به آن نیاز دارند. این یکی دیگر از مواد مغذی ضروری برای رشد و تکامل کودک است.
تخم مرغ حاوی فولات است که به همراه آهن و کلسیم موجود در تخم مرغ به رشد و توسعه سیستم عصبی، ماهیچه‌ای – اسکلتی جنین کمک می‌کند.
تخم مرغ حاوی کولین است. علاوه بر مصرف مکمل‌های اسید فولیک، مصرف کولین در دوران بارداری ممکن است خطر نقص لوله عصبی در جنین را کاهش دهد. با این حال، کولین به ندرت در مولتی ویتامین‌های بارداری یافت می‌شود، بنابراین مصرف منظم غذاهای حاوی کولین مانند تخم مرغ ضروری است.
تخم مرغ هم چنین حاوی مقادیر زیادی کولین هستند، یک ماده مغذی که همراه با سایر مواد مغذی کلیدی، نقش مهمی در رشد مغز و نخاع جنین در دوران رشد و توسعه در درون رحم ایفا می‌کند.
مامان جانان مامان جانان ۴ ماهگی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

#تغذیه_بارداری

🔶با این غذاها #بارداری راحتی داشته باشید

🔸خوراکی‎های خنک بخورید
برای مبارزه با حالت تهوع سعی کنید خوراکی‎های خنک بخورید. غذاهای داغ عطر بیشتری دارند و معده شما را تحریک می‎کنند.

🔸صبح خیلی زود صبحانه بخورید
یک جعبه بیسکوییت کراکر روی میز بغل تخت‌تان بگذارید و به محض اینکه بیدار شدید تکه‌ای از آن را گاز بزنید.باعث می‎شود به حالت تهوع صبح‎تان غلبه کنید.

🔸از لیمو کمک بگیرید
لیمو را در دست‌تان بگیرید، آن را ببویید، در لیوان آب‌تان بچکانید و یا حتی یک تکه از آن را بمکید.

🔸ویتامین بدن‎تان را بالا ببرید
هرچه شکم‎تان بزرگتر می‎شود، جاذبه بدن‌تان به سمت پایین کشیده می‎شود و ستون فقرات‌تان را آسیب‎پذیرتر و حساس‎تر می‎کند.
بعضی غذاها دردهای مفصلی و التهابات عصبی را کاهش می‎دهند؛ میان وعده‎هایی مانند خوراکی‎های حاوی اسیدهای چرب امگا3 از جمله گردو و یا کلم، ویتامین آ مانند هویج و اسفناج، و ویتامین ب مانند سیب زمینی شیرین و موز.

🔸سبزیجات بخورید
وقتی از یبوست رنج می‎برید، همه سبزیجات می‎توانند برای‎تان خوب باشند.

🔸جلوی خوردن شیرینی را بگیرید
قند بالا، می‌تواند سیاتیک را تشدید کرده و پایان عصب‎ها را بدتر کند. می‎توانید شکلات تلخ را جایگزین آن کنید. شکلات تلخ 75 درصد به بالا