♦️رژيم_غذايي_زنان_باردار:

 💟پروتئين :
براي تامين رشد جنين، جفت، رحم و پستانها و افزايش حجم خون مادر بايد مقاديري به پروتئين مصرفي زنان حامله اضافه گردد. بهتر است قسمت عمده پروتئين از منابع حيواني نظير گوشت، شير، تخم مرغ، پنير، مرغ و ماهي باشد چون داراي تركيبات پروتئيني مناسبي هستند.

 💟كالري:
در طول حاملگي افزايش كالري روزانه به ميزان كلي 300 كيلوكالري را توصيه مي كنند، كه اين افزايش با مصرف موادي مانند ئيدراتهاي كربن و چربيها تامين مي گردد.

💟 توجه :
برخي مواد هستند كه اگر بطور خود سرانه مصرف شوند ممكن است فرد را دچار مسموميت كنند كه عبارتند از آهن- روي- سلنيوم و ويتامين هاي B6-A-C-D. آهن تنها ماده غذائي است كه نمي توان احتياجات مادر بدان را با رژيم غذائي به تنهائي تامين نمود و حتماً بايد به صورت دارو مصرف شود.

 💟نظارت_منطقي_بر_وضعيت_تغذيه_زنان_باردار:

💟بطور كلي بايد مادر هر آنچه و هر قدر كه دوست دارد بخورد.
💟بايد مطمئن بود كه غذاي كافي در دسترس او است.
💟بايد اضافه وزن مطلوب را در دوران حاملگي داشته باشد.

i

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان هدیه امام حسین مامان هدیه امام حسین ۵ ماهگی
مزایای زیادی در مصرف شیر در بارداری وجود دارد که به مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

ویتامین D : شیر یک ماده‌ی بسیار مغذی است و منبع غنی ویتامین D است که برای زنان باردار بسیار مفید می‌باشد. آیا می‌دانید چرا در این دوران به ویتامین D نیاز دارید؟ طبق یک مطالعه دریافت کافی این ویتامین می‌تواند خطر ابتلای نوزاد به آلرژی را کاهش دهد. مصرف شیر و فراورده‌های آن، ویتامین D در دسترستان قرار می‌دهد که از کاهش وزن نوزاد در هنگام تولد و نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.
کلسیم : روزانه باید بین 1000 تا 1300 میلی گرم کلسیم در روز دریافت کنید. نوشیدن شیر در بارداری می‌تواند مقداری از نیاز شما به کلسیم را برآورده کند. مصرف شیر در بارداری اثرات تقویت کننده‌ای بر رشد جنین داشته و باعث افزایش قد او می‌شود. تحقیقات نشان داده است کودک مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کردند در اواخر نوجوانی انسولین کمتری در خونش دارند که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد. مصرف شیر در دوران بارداری، کلسیم استخوان‌‌ها را تامین می‌کند که به رفع نیازهای معدنی کودک کمک می‌نماید
مامان هدیه امام حسین مامان هدیه امام حسین ۵ ماهگی
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۵ ماهگی
دوران بارداری با تغییرات فیزیولوژیک مهمی همراه است که دفع پروتئین یکی از آن‌ها است. دیگر تغییرات شامل موارد زیر می‌شود:

۱- تغییرات هورمونی: در دوران بارداری، سطح هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون در بدن زنان افزایش می‌یابد که باعث تغییراتی در بدن می‌شوند.

۲- تغییرات قلبی و عروقی: در دوران بارداری، حجم خون بدن افزایش می‌یابد و قلب برای پمپاژ خون بیشتر تلاش می‌کند. همچنین، فشار خون و نرخ ضربان قلب نیز افزایش می‌یابد.

۳- تغییرات تنفسی: به دلیل افزایش حجم رحم و فشار بر ریه‌ها، تنفس در دوران بارداری ممکن است کمی سخت‌تر شود.

۴- تغییرات گوارشی: در دوران بارداری، حرکات معده کمی کندتر می‌شود و ممکن است مشکلاتی مانند سوء هاضمه، ترشح بیش از حد آهن معده یا یبوست را ایجاد کند.

۵- تغییرات ادراری: به دلیل فشار بیشتر رحم بر روی کیسه ادراری، ادرار‌کردن ممکن است کمی دشوار شود.

۶- تغییرات جنسی: در دوران بارداری، تغییرات هورمونی و فشار بیشتر رحم بر روی ارگان‌های جنسی می‌تواند باعث تغییراتی در رضایت جنسی زنان شود.