سوال های مرتبط

مامان بچه هام مامان بچه هام ۲ سالگی
خردادی ها😍☺️☺️☺️☺️☺️


متولدین زن این ماه عموماً سفید و سرخرو و خوش قد و بالا و شوهر دوست می‎باشند.

اینان مهربان چرب زبان، گاهی خودخور و زودرنج می‎باشند. این زنان اغلب میک اندیش بوده و بهدوستان و خویشان نکی می‎کنند. از حرافی و شوخی‎های بی‎مورد پرهیز می‎کنند و بیشتر طالب ارتباط با افراد دانا و فهیم می‎باشند
این زنان اغلب از درد شکم رنج می‎برند که علت آن معمولاً از سردی و خشکی است. مصرف کوبیده سنبل خطایی همراه با زیره و قرنفل، در ناشتا به اندازه یک قاشق چاپخوری، برای آنان مفید می‎باشد.

اغلب این افراد خال یا نشانی بر سینه دارند، که نشان از اقبال آنهاست. اینان در اوایل زندگی رنج بسیار می‎بینند، اما عاقبت به خیر می‎شوند. باید غیبت را ترک کنند و از خدا غافل نشوند. زیرا اغلب از دست و زبان خودشان در رنج و عذاب هستند.

متولدین زن این ماه مسافرت زیادی با فرزندان خود خواهند داشت. لباس‎های آبی و همچنین انگشتر الوان و انگشتر زمرد برای این زنان مناسب خواهد بود
مامان امیر جونی مامان امیر جونی ۳ سالگی
#آداب_معاشرت_کودکان

1⃣ از كودكانتان برای علت کارهایشان، توضیح
بخواهید.

👈اگر این فرصت را به آنها بدهید، در بسیاری از مواقع به جای سرزنش، از آنها عذر خواهید خواست!

2⃣بی ادبی و رفتار ناشایست کودکان، نتیجه ضعف ما در تربیت آنها و انتخابهای نادرست خودمان است.

👈 پس همیشه جامعه و دیگران را مقصر ندانید. استرس و تنش در روابط اعضای خانواده تأثیر منفی در وقار و ادب فرزندان دارد!

3⃣به کودکان خود مجموعه ای از کلمات مودبانه همچون: 🌟لطفا
🌟 اگه ممکنه
🌟بفرمایید و... را یاد دهید.

4⃣به آنها یاد دهید وقتی به کسی معرفی می شوند، رفتارهای مودبانه ای همچون:
🌟 از جا برخاستن(که متأسفانه این روزها کمتر شاهد آن هستیم!)
🌟 سلام کردن
🌟 لبخند بر لب داشتن
🌟 و دست دادن داشته باشند

5⃣به جای واژه «کثیف نباش»، از «تمیز باش» استفاده کنید👌

👈کاری را از آنها بخواهید که باید انجام دهند، نه کاری که نباید انجام دهند.

مثلأ👈مؤدب باش اثر قوی تری نسبت به "بی تربیت  نباش"دارد.
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۲ سالگی
راهکارهایی برای مواجهه با پرخاشگری کودک نوپا

اولین قدم برای پرداختن و رفع چنین مشکلی این است که مطمئن شوید کودک نوپای شما می‌داند رفتار تهاجمی و پرخاشگرانه غیرقابل قبول است و راه‌های دیگری برای ابراز احساسات خود به او نشان بدهید. برخی از راهکارهای مهم دیگر برای رویارویی با پرخاشگری کودک نوپا شامل موارد زیر است:

آرامش خود را حفظ کنید: فریاد زدن بر سر کودک، کتک زدن او یا گفتن اینکه بچهٔ بدی است، او را به ایجاد تغییر مثبت در رفتارش وادار نمی‌کند. با این روش شما فقط بیشتر تحریکش می‌کنید و به او نمونه‌هایی از کارهای جدید نادرست برای امتحان کردن می‌دهید. اما اینکه به کودک نشان ‌دهید که شما می‌توانید خشمتان را کنترل کنید به او نیز کمک می‌کند تا خشم خود را کنترل کند.

محدودیت‌های مشخص و روشن ایجاد کنید: هر بار که کودک نوپایتان تهاجمی رفتار می‌کند بلافاصله واکنش نشان دهید. او را از موقعیتی که در آن است برای مدت کوتاهی جدا کنید؛ فقط یک یا دو دقیقه کافی است. این کار به او فرصتی برای آرام شدن می‌دهد و بعد از مدتی رفتار خود را با این نتیجه ارتباط می‌دهد و متوجه می‌شود که اگر کسی را بزند یا گاز بگیرد، از آن موقعیت خارج خواهد شد.

رفتار خوب را تقویت کنید: به جای اینکه تنها زمانی به کودک خود توجه کنید که رفتار بدی داشته، سعی کنید رفتار خوبش را هم مورد متوجه قرار دهید. برای مثال، وقتی به جای هل دادن یک کودک دیگر از شما می‌خواهد که او هم یک دور تاب بخورد، از او برای بیان خواسته‌اش تعریف کند. با پیشنهاد اینکه تابش را هل دهید یا با او بازی کنید، رفتار خوبش را تشویق کنید. به مرور زمان کودک متوجه خواهد شد که کلماتش چه قدرتی دارند.