دانه چیا
از خواص دانه چیا برای درمان ضعیف بودن تخمدان میتوان به تاثیر آن در کاهش وزن اشاره کرد. فیبر و پروتئین دو ماده مهم در دانه چیا است که جلوی اشتها را میگیرد و موجب آرام هضم شدن غذا میشود، درنتیجه فرصت ریزه خواری بین وعدههای اصلی از بین میرود.
زنجبیل
در بسیاری از درمانهای قدیمی بهویژه طب سنتی چین، زنجبیل بهعنوان یکی از مؤثرترین و بهترین گیاهان در افزایش میل جنسی شناخته میشود.
ماهی
همان طور که اشاره شد، ماهی هم در زمره مواد مؤثر بر تقویت باروری قرار میگیرد؛ به طوری که امگا ۳ موجود در آن با کاهش سطح هورمون های مردانه در زنان و افزایش حساسیت سلول های آنان به انسولین، نقش اثرگذاری در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک ایفا میکند.
پنج انگشت
گیاه پنجانگشت از گیاهان دارویی رایج در طب سنتی میباشد که مصرف آن در قالب چای، پودر و عصاره گیاه طی دورههای ۶۰ تا ۹۰ روزه، منجر به افزایش سطح هورمونهای زنان و بهبود تخمکگذاری میگردد.
نعناع
نعناع یک گیاه جادویی و بسیار مفید است که در درمان و بهبود بسیاری از بیماریها مؤثر میباشد. مصرف روزانه ۲ بار از دمکرده نعناع به مدت چند هفته، اثر قابلتوجهی روی درمان تخمدان پلیکیستیک میگذارد.
چای سبز
چای سبز یک گیاه مؤثر در تقویت تخمدان ضعیف به حساب میآید که با تحریک گلوبولین اتصالدهنده، منجر به افزایش تخمکگذاری میگردد.
گزنه
گیاه گزنه یک گیاه دارویی مفید است که استفاده از دمکرده برگ آن به تقویت قدرت باروری زنان کمک میکند.
روغن کتان
روغن کتان با داشتن مقادیر زیادی از لیگنان، سطح هورمون استروژن در بدن را تنظیم مینماید و باعث بهبود قدرت تولید مثل بانوان میشود.
سبزیجات پر برگ
سبزیجات پربرگ و سبز رنگ، از مفیدترین وعده های غذایی هستند که مصرف روزانه آنها به تقویت تخمک گذاری کمک میکند. از جمله این سبزی ها میتوان به کلم پیچ و اسفناج اشاره کرد که منابع سرشار از آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین A و منگنز محسوب میگردد.
سیر
سیر یک ماده شفابخش و درمانگر بسیاری از بیماری ها است که از گذشته های دور نیز به عنوان خوراکی مؤثری در افزایش اسپرم ها و تقویت آنها و تاثیر در بهبود تخمک ها شناخته میشود.
روغن زیتون
روغن زیتون از پرخاصیت ترین روغن هایی است که با داشتن چربی های اشباع شده، التهاب بدن را کاهش میدهد و موجب افزایش قدرت باروری میشود.
حبوبات و عدس
از میان حبوبات، لوبیا و عدس به داشتن آهن معروفند. به طور کلی با مصرف این حبوبات در قالب وعده های غذایی روزانه، علاوه بر آهن میتوان مواد معدنی و ویتامین های لازم جهت باروری را برای بدن تأمین نمود.
کنجد
خواص دانه های روغنی کنجد بر کسی پوشیده نیست. این دانه ها با داشتن چربی های اشباع شده، به تولید برخی هورمون ها کمک میکنند. در واقع، میتوان با مصرف خمیر دانه کنجد یا ترکیب کنجد با سالاد و غلات، سلامت تخمک ها را بیش از پیش تأمین کرد.
کرفس و تره فرنگی
این سبزیجات دارای طبع گرم هستند و مصرف آن ها سبب تقویت رحم و تخمدان خواهد شد.
شیره چغندر
مصرف یک قاشق شیره چغندر هر ۸ ساعت یک بار میتواند سبب افزایش قدرت باروری و بهبود عملکرد تخمدان شود.
رازیانه
رازیانه تأثیر مستقیمی بر درمان دردهای زیرشکمی، رحمی، تنظیم تخمک گذاری، پاکسازی رحم، تعادل هورمونی، جلوگیری از بیماری های دستگاه تناسلی و سرطان دهانه رحم و رحم دارد.
ترکیب عسل و دارچین
در آسیای میانه ترکیب پودر دارچین و عسل را به منظور تقویت تخمدان ضعیف آماده کرده و میل میکنند.
کاسنی
استفاده از فرآورده های کاسنی نظیر برگ کاسنی، عرق و پودر آن به علت وجود ویتامین c فراوان، برای بهبود عملکرد تخمدان و رحم بسیار مفید است.
کاهو
استفاده از کاهو در کنار وعده های غذایی بدون سس و یا با سبزی های دیگر سبب تقویت تخمدان تنبل و رحم میشود.
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.