جهت ایده برای بی خوابی و بی قراری بچه ها☘️🌿
دوشب بود کارن همش گریه و جیغ میزد دیشب مادرشوهرم گفت قدیم ژل لثه اینا نبود ک وقتی بچه ها بی قراری میکردن ما این کارومیکردیم آروم میشدن :
یکم آویشن یذره اسطوخودوس وبا نبات و کمی گل گاو زبان اگر دوس داشتید گل سرخ ام بریزید اینارو توحجمی به اندازه یه قاشق غذاخوری بریزید توقوری دم بکشه یه ساعت قبل خواب به اندازه نصف استکان بدید بچه ها بخورن من که دیشب دادم بکارن خورد از ساعت یازده شب تا یازده صب قشنگ خوابید دوباربرای شیربیدارشد دادم خورد و اروم دوباره خوابید خواص آویشن و پایین براتون میزارم البته اینم بگم برای اقدامیا که میخوان پسرداربشن آویشن باعث پسرزایی میشه😊
نرمی استخوان بیماری است که امکان دارد کودکان به آن مبتلا شوند که آویشن احتمال ابتلا به این بیماری در کودکان را کم می کند.

تسکین دهنده دستگاه تنفسی و نرم کننده گلو یکی از نقش های آویشن می باشد.

شتشوی دهان با آویشن می تواند درد لثه و دندان را کاهش دهد.

تقویت سیستم ایمنی برای بدن کودکان یکی از کارهای مفیدی می باشد که آویشن می تواند آن را انجام دهد.

تصویر
۶ پاسخ

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

من گل گاوزبان میخورم هورمونام بهم میخوره مطمئنی درسته برای بچه یک ساله ؟

ممنون عزیزم مفید بود

ممنون بابت مطلب مفیدت اتفاقا مرسانا هم ۳ شبه با گریه از خواب میپره حتما امتحان میکنم

من بهش شیر پدیاشور میدم شب ها
خیلی بهترشده خوابش

ممنون عزیزم ❤️

سوال های مرتبط

مامان مغزِ گردو👧🏻 مامان مغزِ گردو👧🏻 ۱۵ ماهگی
سلام شبتون بخیر این یه مقاله ساده در مورد بیماری دستو پا و دهان هست که گفتم با شما به اشتراک بزارم دونه هایی که بچه ها با بوسیدن میزنن و نگران کننده شده برای مامانا و همش جا نمیشه نصفشو توی کامنت میزارم



بیماری دست،پا و دهان



 تاریخ انتشار: ۲ سال پیش (۲۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۶)  دسته بندی: مقالات تخصصی

 
 دکتر سویل عبدالمحمدیان
متخصص کودکان و نوزادان
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
 
بیماری دست پا دهان، یک بیماری ویروسی است که توسط ویروس های خانواده انتروویروس و کوکساکی ویروس ایجاد می شود و خود را به شکل بثورات جلدی در دست ها و پاها و گاهاً سایر نقاط بدن، همراه با ضایعات مخاط دهان نشان می دهد.
انتقال بیماری
انتقال این بیماری به صورت فرد به فرد و از طریق تماس مخاط دهان با ترشحات تنفسی فرد بیمار، یا تماس با مایع داخل وزیکول و تاول فرد بیمار است. بیمار مبتلا می تواند ویروس را به مدت ۶ هفته یا بیشتر از طریق مدفوع دفع کند، ولی انتقال ویروس از طریق ترشحات تنفسی حدوداً تا یک ماه پس از ابتلا بطول می انجامد. کودک مبتلا حدود ۷ روز ناقل این بیماری می باشد.
اپیدمیولوژی
این بیماری در سراسر جهان دیده شده است. شیوع آن در مهدکودک ها، مدارس، اردوهای تابستانی، بخش های بیمارستانی و سربازخانه ها به وفور دیده می شود. انتقال بیماری بین اعضای خانواده شایع است. شایعترین سن ابتلا، سنین شیرخوارگی، و در سنین کودکی به ویژه زیر ۵ تا ۷ سال می باشد. هرچند در سن بالاتر نیز گزارش شده است. شایع ترین زمان بروز بیماری فصل تابستان و اوایل پاییز است.


 
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.