فواید نقاشی کشیدن در کودکان

1-نقاشی کشیدن ، به هماهنگی چشم ها و دست های کودک کمک می کند .

2- نقاشی کشیدن راهی عالی برای تقویت ماهیچه های دست که در سنین مدرسه و از اول ابتدایی در مهارت نوشتن کودکان نقش مهمی دارد.

3- هنگام نقاشی هم نیمکره چپ مغز که محل فعالیتهای تحلیلی و منطقی است و هم نیمکره راست که محل فعالیتهای خلاقانه و احساسی است ، فعالیت می کند.

4 - هماهنگی و فعالیت دو نیمکره، اهمیت زیادی در قدرت حل مسائل پیچیده دارد که نقش مهمی در موفقیتهای افراد بازی می کند.

5 - نقاشی کردن کودکان به آن ها اجازه تفکر خلاق ، تصمیم گیری و حل مسئله را در محیطی امن فراهم می کند.

6 - نقاشی کشیدن برای کودکان فرصتهای زیادی برای آموزش و یادگیری فراهم می کند که یادگیری رنگ ها و اشکال هندسی ، بیان ایده ها ، ترکیب رنگها و آزمایش آن ها از آن جمله است.

7 - نقاشی کردن کودکان، فرصتی برای تمرین خلاقیت باز است ، در نقاشی فقط یک راه درست وجود ندارد و برای بیان ایده ها و استفاده از خلاقیت آزادیم!

8 - نقاشی کشیدن راهی خوب برای کسب آرامش است و به رها شدن از استرس و به کاهش تنش ها در گذر از دوران و موقعیت های سخت زندگی کمک می کند

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
۱۰ فایده تخم مرغ برای سلامتی کودکان:

۱. پروتئین کامل:
تخم مرغ یک غذای کامل پروتئینی است. هر تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد. پروتئین ها بلوک های سازنده برای یک بدن جوان هستند و برای تولید سلول های جدید و بازسازی سلول ها مورد نیاز می باشند. تخم مرغ به بزرگ تر و قوی تر شدن کودکان کمک میکند.
تخم مرغ چه فوایدی برای سلامتی کودک دارد؟

۲. تخم مرغ حاوی لوتین و زیگزانتین:
تخم مرغ منبع عالی لوتین و زیگزانتین که برای چشم های سالم ضروری هستند، میباشد.بینایی را عالی نگه می دارند و انحطاط ماکولار را کاهش می دهند و همچنین سلامت شبکیه چشم را تضمین می کنند.

۳. تخم مرغ حاوی کولین:
کولین به ساخت غشا سلول ها کمک می کند و هم چنین برای توسعه مغز مهم است.مسئول مولکول های اعصاب مغزی نیز است. یک تخم 100 mcg کولین دارد.

۴. تخم مرغ حاوی امگا ۳ است:
امگا ۳ شامل چربی های سالمی است که عمدتاً در ماهی یافت می شوند.امگا ۳ به رشد اولیه مغز و حافظه شناختی کمک می کند و مصرف منظم تخم مرغ می تواند به تاخیر افتادن التهاب مفاصل و بیماری های قلبی در بزرگسالان کمک کند.
مامان نی نی مامان نی نی ۹ ماهگی
‍ #برنامه_غذایی_باهوش_شدن_کودک

👈🏼برنامه غذایی عالی برای باهوش شدن کودکان

با یک برنامه غذایی درست هوش کودک خود را بالا ببرید

🍧اگر می خواهید فرزند باهوشی داشته باشید باید به #تغذیه او توجه کنید .
بعضی از مواد غذایی در #هوش_کودکان تاثیر زیادی خواهد گذاشت و لازم است این مواد غذایی به آنها داده شود .

✅به کودکان تان حبوبات دهید

#حبوبات 🍲 اسیدهای چرب مفیدی دارد که نیروی جسمی را افزایش می دهد و می تواند باعث باهوش شدن کودکان شود .

✅به کودکان تان سیب زمینی دهید

#سیب_زمینی 🍟شیرین از جمله غذاهایی است که باعث افزایش فعالیت های مغزی می شود.
سیب زمینی آنتی اکسیدان بالایی دارد و بدن را در مقابل بیماری ها محافظت می کند و باعث زیاد شدن فعالیت های مغزی نیز می شود.

✅تخم مرغ را فراموش نکنید

#تخم_مرغ🍳 نیز باید در سبد غذایی روزانه کودکان تان باشد .
تخم مرغ ماده غذایی پرخاصیتی است که فعالیت های مغزی را افزایش می دهد و برای کودکان در حال رشد توصیه می شود. علاوه بر آن تخم مرغ ویتامین B زیادی دارد.

✅با مصرف ماهی هوش کودکان تان را زیاد کنید

#ماهی 🐟 و امگا 3 تاثیر زیادی در باهوش شدن کودکان دارد و باید از همان ابتدا کودک تان را به ماهی خوردن عادت دهید .
توصیه می شود برای افزایش هوش کودکان به آنها هفته ای دو بار ماهی دهید .
🐟🍳🍲🍞
سن شروع خوراکی های مفید برای هوش

🐟ماهی قزل آلا 👈 یک سالگی
🥚تخم مرغ👈(زرده از هشت
ماهگی)

🥜کره بادام زمینی👈(یک سالگی)
🌾غلات سبوس دار👈(هفت ماهگی)
🌾جو یا بلغور جو دوسر👈(هفت ماهگی)

🍓توت👈(یک سالگی)
لوبیا👈(نه ماهگی)
🌱سبزیجات رنگارنگ👈( هشت ماهگی)

🥛شیر و ماست👈(یک سالگی)
🍗گوشت👈( هفت ماهگی)
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۸ ماهگی
توانمندی های نوزادان ۱۲ ماهه

او حالا درک درست تری از اندام های بدن خود دارد و می تواند به آنها اشاره کند به عنوان مثال وقتی از کودک ۱۲ ماهه خود بپرسید “دستت کجاست؟” او دست خود را نشان خواهد داد. ممکن است در این سنین احساس کنید کودک شما بداخلاق تر شده و دیگر آن کودک سازگار سابق نیست. باید از این بداخلاقی خوشحال باشید زیرا لجبازی و تلاش برای نه گفتن و نشان دادن استقلال قسمتی از روند رشد اوست که در حال شکل گیری است. او نسبت به غریبه ها بیش از گذشته حساس می شود و حتی ممکن است با دیدن غریبه ها گریه کند. به هیچ وجه از این کار او ناراحت نشوید و سعی کنید تا همیشه در کنار او بمانید تا بتواند با اضطراب جدایی خود کنار بیاید و درک کند که شما پشتیبان خوبی برای او هستید. در سن ۱۲ ماهگی، کودک شما می تواند کلماتی را بر زبان بیاورد و برای اشاره به اشیا، از کلمات استفاده نماید و برای ارتباط برقرار کردن با افراد “بای بای” می کند. در این سن، کودک شما شروع به راه رفتن می کند و می تواند بدون کمک و پشتیبان راه برود و این قسمت از زندگی او شروعی برای کنجکاوی های بیشتر و کشف دنیای بزرگ تر است.
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
📌خواص لوبیا چشم بلبلی:
لوبیا، تقریباً حاوی همه ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله ویتامین A ، B1، B2 ، B3 ، B5 ، B6 ، C ، اسید فولیک ، آهن ، پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، سلنیوم ، سدیم ، روی ، مس ، فسفر و ... و همچنین دارای فاکتورهای بسیار مهم و ضروری برای سلامتی هر انسان است. علاوه بر این ، لوبیا چشم بلبلی برای پوست و مو نیز مفید است

📌خواص عدس:
درمان بیماری های گوارشی
تقویت قدرت بینایی
تقویت قلب
درمان درد های استخوان و مفاصل
رفع کم خونی
درمان زخم های دهان و گلو
جلوگیری از تنبلی چشم
تقویت کننده چشم
تقویت مو
افزایش  فعالیت سلول‎های مغز و هوش و حافظه
جلوگیری از ابتلا به یبوست

📌خواص گوجه:
گوجه فرنگی سیستم ایمنی بدن کودکان و نوزادان را تقویت کرده و از سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیشگیری می کند و ویتامین C موجود در آن برای پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی از سرب در کودکان مفید می باشد

📌خواص هویج:
هویج به دلیل خواصی که دارد باعث می شود تا مواد مغذی و آنتی اکسیدان های مختلف به بدن رسیده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود
هویج دارای کلسیم زیادی می باشد که برای رشد استخوان ها در کودکان و زنان موثر است
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۸ ماهگی
مهارت های شناختی، اجتماعی و حرکتی در نوزادان ۱ تا ۳ ماهه

نوزاد یک ماهه شما به احتمال زیاد به صورت مستقیم به چشمان شما نگاه می کند و می تواند به انسان های مورد علاقه خود یعنی مادر و پدر واکنش نشان دهد. اکثر نوزادان سه ماهه می توانند لبخند بزنند و با لبخند زدن رضایت خود از مسائل را نشان دهند. از لحاظ زبانی، شروع به ایجاد آوا و صداهایی از خود می کند که از این طریق با افراد ارتباط برقرار می کند. او از صحبت کردن لذت می برد و ممکن است با صحبت کردن آرام شود و با دقت به حرف های شما گوش فرادهد. مهارت های حرکتی او به حرکات سر او ختم می شوند و می تواند سر خود را به سمت صداها بچرخاند و اشیا را با چشم دنبال کند. او سعی در گرفتن اشیا با دست می کند اما ممکن است در این کار خیلی موفق نباشد اما برای این کار تلاش بسیار می کند. در سن سه ماهگی اگر فرزند کوچک خود را به شکم روی زمین بگذارید، می تواند سر خود را به خوبی بلند کند و گردن خود را به صورت استوار نگه دارد