سوال های مرتبط

مامان فاطمه حسنا مامان فاطمه حسنا ۳ سالگی
🔴 هشت ویژگی کودکان با هوش بالا:
🔻حافظه آنها استثنایی است: اگر کودک شما بتواند رویدادهای گذشته را به خاطر بیاورد یا بتواند به سرعت صورت ها و موقعیت ها را شناسایی کند فرد باهوشی خواهد بود.
به خوبی نگاه می‌کند و می‌بیند
🔻کودکان باهوش از محیط اطرافشان مطالب زیادی یاد می گیرند: طوری که بزرگترها متعجب می شوند مثلا خود به خود کار کردن موبایل و کامپیوتر را یاد میگیرند
🔻دوست دارند با افراد بزرگتر از خودشان در ارتباط باشند
🔻زود زبان باز می‌کنند: استفاده سریع و اولیه از زبان یکی از مواردی است که نشان می دهد کودک باهوشی داریم
🔻به خوبی نمی خوابند: باهوشها خواب ضعیفی دارند زیرا مغز آنها خیلی سریع تحریک میشود و همین امر خوابیدن آنها را دشوار می‌کند.
🔻احساس قوی تری دارند: کودکانی که هوش خوبی دارند احساس قوی تر و شدیدتر این نسبت به دیگران دارند!
🔻آرام و قرار ندارند: کودکی که مدام در حال حرکت است و آرام و قرار ندارد، در آینده فرد باهوشی میشود نیاز به تحرک روحی و جسمی از نشانه های فرد باهوش است!
🔻کودک باهوش عاشق سرگرمی است: کودک کم سن و سالی که استعداد خاص هنری یا مثلا شمردن اعداد دارد، فرد باهوشی است!
join 👉 @Niniperarin
مامان آرش و تودلی🤰 مامان آرش و تودلی🤰 هفته بیست‌ویکم بارداری
#جیغ_زدن_کودک

😖برای #جیغ و داد او از روش زیر استفاده نمایید:
هنگامی که کودک شما با #صدای_بلند چیزی را از شما مطالبه می کند متقابلا شما باید کاملا #آرام با او صحبت کنید🤫

⚠️اگر شما نیز از صدای بلند برای پاسخ به او استفاده کنید نه تنها او صدایش را بلند تر خواهد کرد بلکه وارد جنگی خواهید شد که در انتها برنده ای نخواهد داشت

❌ عصبانی شدن و #فریاد_کشیدن متقابل، کاری از او پیش نمیبرد، بلکه این پیغام را به کودک می دهد که هر کس صدایش بلند تر باشد، پیروز میدان خواهد بود.

❌نه تنها توجه مثبت مثل بغل کردن، شکلات دادن بلکه حتی توجه منفی مثل اخم کردن و دعوا کردن می تواند این رفتار را تقویت کند.

✅باید صبور باشید و به شوخی یا جدی #جیغ_زدن‌ های فرزندتان را تقویت نکنید

✅وقت بیشــتری با کودک بگذرانید و او را ســرگرم کرده و به او یاد بدهید با اســتفاده از کلمات ساده خواسته هایش را بیان کند تا در برابر ناتوانی شما از فهمیدن آنچه می خواهد، مجبور به #جیغ_کشیدن نباشد.

✅می توانید به او بگویید "اگر جیغ بزنی نمی فهمم چی می خوای" از او بخواهید به آرامی نشان دهد چه می خواهد



👧کانال مادر نمونه فرزندت باش
مامان مهرگان مامان مهرگان ۴ سالگی
💕💕


‌کودک شما شبیه هیچ کودک دیگری در دنیا نیست حتا خواهر یا بردار دوقلوش!

یه بچه ای از شش ماهگی خوابش کامل شده و طول شب بیدار نمیشه  یه بچه ی دیگه در ۴ ماهگی هست و با پستونک فقط بخواب میره ...

پس بچه ها با هم فرق دارن نمیشه بگی ۶ ماهگی باید بدون اذیت خوابش ببره چون فلان کتاب گفته، نه ماهگی باید با خودش بازی کنه چون فلان جا نوشته  ، یکسالگی نباید برای بغل خواستن گریه کنه بچه فلانی بغل نمیخواد  ،،

اگه چهارسالشه نباید غر بزنه و بدغذا باشه و ... برای بچه ها در هیچ سنی "باید" وجود نداره و برعکس ، شما "باید" قبول کنید که رفتارهای بچه ها درست مطابق گفته های کتابها و روانشناسها نیست ، آنها قرار نیست شبیه هیچ فرد دیگری در جهان باشند و یه شکل باهاشون رفتار بشه و بزرگ بشن ...

قرار یه شخصیت جدید و منحصر به فرد باشند .

شما به عنوان والد فقط وظیفه دارید امنیت و ارامشش را برقرار کنید و بهش عشق بدید و باقی رو بسپارید به خودش که زندگی کند .... پس کتابت رو زمین بزار ، دست از مقایسه کردنش با دیگران بردار... 😍



@BehtarinMadareDonya
مامان دلوین وماهلین مامان دلوین وماهلین ۴ سالگی
سلام مامانا شما در طول چطور برنامه ریزی می کنید ؟؟آیا واسه خودتون وقت میزارید یا نه ؟؟مثلا در حده یه پیاده روی یا ورزش برید؟؟من مشغلم زیاده از صبح تا بعد ازظهر به کارهای خونه و ناهار و شام و بچه ها باید برسم بعد از ظهر در هفته دوبار باید ببرم گفتار درمانی و بعدشم تمرین با جوجه هام دوروز در هفته هم سر به خانواده هامون بزنیم ما بقی روز ها هم به خرید و کارهای بیرون از خونه و دکتر بردن و بچه ها یا هر کاره دیگه ای که داشته باشیم باید برسیم تازه خیلی وقتا روزهای فرد که بچه هامو می برم گفتار درمانی بعدش دوباره میریم به کارهای عقب موندمون می رسیم تا بیایم خونه ساعت ۸ شده کارهای بیرون از خونه هم من و شوهرم با هم انجام میدیم از خرید و هرچی که بگی خیلی دلم می خواد در روز یک ساعت برا خودم وقت بزارم مثلا برم یه پیاده روی جایی بادی به کلم بخوره ولی واقعا نمی تونم یه وقتایی نصف کارهامم می مونه چون تمرین کردن با بچه ها هم طاقت فرساست و خیلی وقتا لجباز میشن و همکاری نمی کنند الان اگه شما در شرایط من بودید چی کار می کردید ؟؟الویت اولتون بچه هاتون بود ؟،خصوصا بچه هایی مثل بچه های من که نیاز به درمان دارن ؟؟یا نه همش به فکر خودتون بودید؟
مامان آرش و تودلی🤰 مامان آرش و تودلی🤰 هفته بیست‌ویکم بارداری
#تلنگر
👨‍👩‍👦‍👦

🔸اگر مضطرب هستیم ، توقع فرزند آرام نداشته باشیم.

🔹اگر بی برنامه و ناهماهنگ هستیم، امید بچه منظم نداشته باشیم.

🔸اگر اختلاف زناشویی و جر و بحث خانوادگی داریم ، منتظر آشفتگی های تربیتی در فرزندمان باشیم.

🔹اصولاً در تربیت فرزند باید توجه داشته باشیم که کودکان چون میوه ای بر درخت خانواده می رویند. هرگونه آفتی که بر خانواده تاثیر بگذارد؛ بچه های ما را نیز مبتلا می کند.

🔸باغبان عاقل برای اینکه محصولی سالم داشته باشد ، می بایست ریشه و درخت را آفت کشی کند و به تبع آن میوه ها( یعنی فرزندان) نیز سالم می شوند.

🔹پس این درخت خانواده که پیوندی بین همسران است باید ابتدا سالم باشد. هم تک تک همسران و هم رابطه همسران باید درست باشد تا فرزندان بالنده ای داشته باشیم.

🔸اگر شما هنوز ازدواج نکرده اید باز هم مشکل تربیت فرزندان به شما بر می گردد. چون از هم اکنون باید در تغییر صفات خود اقدام نمائید تا در آینده با خانواده سالم به تربیت فرزند خود اقدام نمائید.

🔹اگر تشکیل خانواده داده اید به جای غرغر کردن به بچه ها یا نق زدن به همسرتان(در خصوص عملکرد فرزندتان)، شروع به تغییر خود کنید.

👧0
مامان آرش و تودلی🤰 مامان آرش و تودلی🤰 هفته بیست‌ویکم بارداری
💕💕


توی دوران کودکی با بچه هاتون صحبت کنید تا اونام تو دوران نوجوانی با شما صحبت کنن !

🔹خواهشم از مادرها اینه که تا 3 سالگی کنار فرزندتون باشید ، هیچ شغل و کاری مهم تر از بودن و کنار فرزندتون نیست ، چون بعدا در بزرگسالی با هیچ چیزی قابل جبران نیست این آسیب ها ، این کمبودهای روانی !

🔹اصولاً دوران نوجوانی زمان صحبت کردن با فرزندان نیست زمان ( گوش دادنه ) !

🔹 در نوجوانی قاعده بیست به یک هست ، یعنی روزی که شما به عنوان پدر و مادر وقتی یک جمله حرف می زنید تا نوجوان شما بیست جمله نگفته است ، شما حق ندارید جمله دوم را مطرح کنید !

🔹پدر و مادرهایی که اول حرف می زنند بچه ها رو اول کر می کنند و بعد لال !

🔹به همین جهت است که نوجوانان با دوستانشان ده ساعت حرف برای گفتن دارند ولی با پدر و مادرشان ده ثانیه هم حرف نمی زنند ، چرا که این بچه ها توسط پدر و مادرشان از کار افتاده اند !

🔹کاری که ما کاملا برعکس انجام می‌دیم ، دوران کودکی رو مورد غفلت قرار می‌دیم و تو دوران نوجوانی با نصیحت کردن ، سرزنش کردن ، قصد جبران داریم