۶ پاسخ

چقدر خوبه ماشاا... شما اطلاعاتتون بالاست،خیلیم عالی تره که اون چه که میدونید رو به بقیه هم میگین،مثل همیشه مفید و کاربردی❤️💓👏👏

منم اینقدر که براش مامان و بابا کردم الان وقتی با همسرم کنار همیم حسیبا تو بغلمه میگم بابا، سریع باباشو نگاه میکنه باباش میگه مامان باز منو نگاه میکنه و ذوق مرگ میشم😍🥰

اره منم انقدر گفتم بابا و مامان که الان دخترم قشنگ فهمیده بابا و ماما و آبه و دد رو میگه😍 دخترم وقتی میگف بابا به همسرم میگفتم زود بگو جااان؟جان بابا؟
بعد دیگه الان منظور کلماتو متوجه میشه😍

چه ویو قشنگی😍❤

چه عالی 😍

عالی آبجی گل منم همیشه با پسرم حرف میزنم 😢

سوال های مرتبط

مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
فواید غذا خوردن با خانواده برای کودک

1⃣ تغذیه بهتر
غذا خوردن کنار والدین باعث می‌شه بچه‌ها عادت‌های صحیح غذایی رو از بزرگترها تقلید کنند.

2⃣ تقویت مهارت‌های حرکتی و زبانی
یادگیری استفاده از کارد و چنگال می‌تونه به تقویت مهارت حرکتی کودکان کمک کنه همچنین صحبت با والدین و خواهر و برادر به یادگیری کلمات، درک زبان و صحبت کردن کمک می‌کنه.

3⃣ پیشرفت تحصیلی
مطالعات ثابت کرده که بین غذا خوردن در کنار خانواده و عملکرد تحصیلی ارتباط معناداری وجود داره و سطح علمی کودکان بالاتر میره.

4⃣ افزایش عزت نفس
ترغیب کودک به صحبت کردن درباره اتفاقات روزانه، کمک گرفتن از او در پهن کردن و‌ جمع کردن سفره غذا و اجازه دادن به او برای کشیدن غذا در بشقابش باعث افزایش اعتماد به نفسش میشه.

5⃣ افزایش شادی و نشاط
کودکانی که همیشه با اعضای خانواده غذا می‌خورند از نظر عاطفی قوی‌تر بوده و از سلامت روانی خوبی برخوردارند.

6⃣ تقویت مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی
غذا خوردن با خانواده باعث میشه تا کودک با نحوه رفتار و تعامل افراد با یکدیگر آشنا بشه و مهارت اجتماعی رو تمرین کنه.
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۷ ماهگی
توانمندی های نوزادان ۱۲ ماهه

او حالا درک درست تری از اندام های بدن خود دارد و می تواند به آنها اشاره کند به عنوان مثال وقتی از کودک ۱۲ ماهه خود بپرسید “دستت کجاست؟” او دست خود را نشان خواهد داد. ممکن است در این سنین احساس کنید کودک شما بداخلاق تر شده و دیگر آن کودک سازگار سابق نیست. باید از این بداخلاقی خوشحال باشید زیرا لجبازی و تلاش برای نه گفتن و نشان دادن استقلال قسمتی از روند رشد اوست که در حال شکل گیری است. او نسبت به غریبه ها بیش از گذشته حساس می شود و حتی ممکن است با دیدن غریبه ها گریه کند. به هیچ وجه از این کار او ناراحت نشوید و سعی کنید تا همیشه در کنار او بمانید تا بتواند با اضطراب جدایی خود کنار بیاید و درک کند که شما پشتیبان خوبی برای او هستید. در سن ۱۲ ماهگی، کودک شما می تواند کلماتی را بر زبان بیاورد و برای اشاره به اشیا، از کلمات استفاده نماید و برای ارتباط برقرار کردن با افراد “بای بای” می کند. در این سن، کودک شما شروع به راه رفتن می کند و می تواند بدون کمک و پشتیبان راه برود و این قسمت از زندگی او شروعی برای کنجکاوی های بیشتر و کشف دنیای بزرگ تر است.
مامان 👩‍👧‍👦🩵Hamta&Hosein💗👩‍👧‍👦 مامان 👩‍👧‍👦🩵Hamta&Hosein💗👩‍👧‍👦 ۱۰ ماهگی