#سوال_مخاطب
سلام روزشما بخیر همسرم خیلی دهن بینه اصلا نمیخواد بحرف زن وبچش گوش کنه. خودشم متوجه هست خانوادش یا دیگران ارزشی براش قائل نمیشن. گاهی هم ب زبون میاره باز میره سراغشون بحرفای آنها گوش میده لجبازی میکنه. فقط دنبال محدود کردن خانوادس خسته شدم نمیدونم چکارکنم.. لطف میکنید راهنمایی کنید؟

#پاسخ👇👇

سلام وقت بخیر ، مسئله ای شما را آزرده خاطر کرده است و باعث شده که حال خوبی نداشته باشید
برای پاسخ به سوال شما نیاز هست که سوالاتی پرسیده شود و قسمت های مبهم سوال روشن شود .
اما به طور کلی برای حل مشکل شما نکاتی را باید متذکر شوم

۱. شما گفتید همسرتان اصلا نمی‌خواهد به حرف شما گوش کند ، آیا شما اطمینان دارید که ایشان اصلا نمی‌خواهد ؟ کمی واقع بینانه فکر کنید و به این سوال پاسخ دهید ، احتمالا شما دچار خطای فکری هستید
۲. ارتباط شما با همسرتان چگونه هست؟آیا مهارت گفتگوی موثر را بلد هستید؟ آیا میتوانید احساسات و خواسته هایتان را با همسرتان مطرح کنید بدون اینکه دعوایتان شود؟آیا اقتدار همسرتان در خانواده حفظ میشود؟

اگر پاسختان منفی هست باید به دنبال این باشید که در ابتدا رابطه را اصلاح کنید با همسرتان رابطه صمیمانه داشته باشید مهارت گفتگوی موثر را یاد بگیرید ، گاهی اوقات یکی از دلایل لجبازی میتواند احساس عدم ارزشمندی در خانواده باشد
روشهای اقتدار دهی را یاد بگیرید و در زندگی به کار بگیرید (این مسئله در ایجاد صمیمیت نقش زیادی دارد)
۳. سعی کنید با خانواده همسرتان ارتباط خوبی داشته باشید و همسرتان را در بین دوراهی انتخاب شما یا خانواده خودش قرار ندهید ( این موضوع به شدت به رابطه شما و همسرتان آسیب میزند)

#همسرم_به_حرفم_اهمیت_نمیدهد

۴ پاسخ

خوندی لایک کن دوست خوبم

❌چرا باید مثبت اندیش باشیم؟❌

💜#مثبت‌اندیشی باعث #پیشرفت در کار و #زندگی می شود.
🤎با مثبت بودن افکار #احساسات_منفی از بین می رود.
💚فکر #مثبت داشتن سپری در برابر #استرس و #اضطراب است.
❤️افراد با افکار مثبت انسان های #شادتری هستند.
💛با فکر #مثبت بخشنده‌تر خواهید‌ بود و دوستان بیشتری خواهید داشت.
💙افراد با دید مثبت، #عملکرد_بهتری خواهند داشت.

📛والدین عزیز با زورگویی و خشونت برخورد نکنید

🔰وقتی با #زور لباس تن کودک میکنیم با زور سوار ماشینش میکنیم،کودک می آموزد روابط برپایه جنگ و زور است و به مرور مخالفت میکند درغذا خوردن؛ دستشویی رفتن و..
او با شما #همکاری نمیکند، چون همکاری را نیاموخته

اینها مهمترین عوامل اختلاف بین زوجین هست 👇

1⃣ بر سر رفت و آمد با #خانواده_های_خود بحث می کنند
2⃣ تمایل دارند یکدیگر را #تغییر تغییر دهند.

انتظار دارند زندگی مانند داستانهای #عاشقانه کتابها باشد.
3⃣ زندگی خود را با دیگران #مقایسه میکنند

4⃣ عجله دارند رابطه شان به سرعت بهبود یابد و #شبیه هم رفتار کنند.
5⃣ در #مشاجرات تحت تاثیر احساسات قرار میگیرند و هیجانی برخورد می کنند.
6⃣ در مورد مسائل #ساده و پیش پا افتاده بحث میکنند .
7⃣ به رابطه همسر خود با خانواده شان #حسادت میکنند
8⃣ دلتنگ زندگی در #خانواده خود میشوند

9⃣ مانند دوران #مجردی رفتار میکنند و هنوز زندگی مشترک را نپذیرفته اند.
🔟 پس از مشاجره از هم #عذرخواهی نمیکنند.

❌کدام عامل باعث اختلاف شما شده؟❌

سوال های مرتبط

مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
👶تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان👧

رفتار مثبت را تشویق کنید:

همیشه برای کودک لجباز الگو تعیین کنید و نگرش مثبتی ارائه دهید. اگر از کلمات «نه»، «نمی‌توانم» یا «نمی‌خواهم» زیاد استفاده می‌کنید، احتمالاً فرزندتان نیز همین کار را خواهد کرد!.
سعی کنید به لجبازی فرزندتان با دیدی مثبت نگاه کنید. سعی کنید با پرسیدن سؤالاتی از فرزندتان که پاسخ «بله» یا «خیر» را به همراه دارد، با آنها بازی کنید. سؤالات خود را به گونه‌ای طرح‌ کنید که بیشتر اوقات پاسخ آنها «بله» باشد. با این روش به فرزند خود این پیام را می دهید که به او توجه می شود و از او قدردانی می شود.

قوانین پاداش و تنبیه وضع کنید

کودکان لجباز برای رشد به قوانین و مقررات نیاز دارند. بنابراین، مرزهای دقیقی را تعیین کنید و انتظارات خود را از او روشن کنید. از فرزندتان بخواهید که در مورد آنها، نظرات خود را ارائه دهد و بعد حتما از آنها پیروی کند. البته این مهم است که در مواقعی انعطاف پذیر باشید، مانند زمانی که در تعطیلات هستید یا در مواقعی که فرزندتان رفتاری مثبت و خوبی از خود نشان می دهد.

لباس عوض کردن

یکی از مشکلات لجبازی کودکان این است که آنها هر بار می خواهد چیزی بپوشند که برای موقعیت یا آب و هوای بیرون مناسب نیست. یکی از راه‌های کاهش تنش این است که لباس‌های فرزندتان را مرتب کنید و هر دو هفته یکبار آنها را عوض کنید. همچنین، لباس های نامناسب فصل را در دسترس او نگذارید. هر زمان که می خواهید فرزندتان لباس عوض کند، دو یا سه لباس مختلف بچینید و از او بخواهید که انتخاب کند. به این ترتیب آنها از تصمیم گیری خوشحال می شوند و شما اعصابتان خورد نمی شود!
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
تکنیک های مقابله با لجبازی در کودکان

باج ندهید

بسیاری از والدین به خاطر اینکه حوصله قشقرق و داد و فریادهای فرزندشان را ندارند سریعاً تسلیم خواسته‌های او می‌شوند.
بدون اینکه بدانند این رفتار نوعی باج‌دهی به کودک محسوب می‌شود و لجبازی او را تشدید می‌کند.
به همین خاطر هنگامی که فرزندتان خواسته‌ای را با شما مطرح می‌کند صبورانه به آن گوش دهید و در صورت امکان آن را برای او فراهم کنید.
به او بگویید اگر صبور باشد و داد و فریاد نکند به حرف‌هایش بیشتر گوش خواهید داد.
تا می‌توانید سکوت و صبر فرزندتان را تشویق کنید. تشویق شما می‌تواند حتی کلامی باشد.
مثلاً به او بگویید: “به خاطر صبر و تحملت به تو افتخار می‌کنم”.
اگر خواسته فرزندتان به صلاح او نیست از طریق مکالمه‌ای دوستانه دلایل آن را برای او توضیح دهید.
اگر کودک بازهم به لجبازی ادامه داد باید تلاش کنید تا به این رفتار او بی‌توجه باقی بمانید. و در برابر او تسلیم نشوید.
اگر چند بار بتوانید در این زمینه موفق شوید متوجه خواهید شد که رفتارهای پرخاشگرانه و لجبازی‌های فرزندتان کم‌تر می‌شود.

وضعیت روحی-روانی کودک را بررسی کنید

ممکن است که فرزندتان به یک باره پرخاشگر و لجباز شده باشد.
در حالی که سبک تربیتی شما تغییری نکرده است.
در این شرایط باید به دنبال پیدا کردن مشکلی باشید که منجر به تغییر خلق و خوی فرزندتان شده است.
تغییرات اساسی در زندگی مانند جا به جایی خانه، مرگ والدین و یا آشنایان نزدیک می‌تواند از جمله مواردی باشد که در کودک اضطراب ایجاد کرده و باعث شود که او این اضطراب‌ها را به شکل رفتارهای مخرب نشان دهد.
مامان فاطمه مامان فاطمه ۱۶ ماهگی
بروکلی

← 6 تا 9 ماه: گلهای بزرگ و کامل بروکلی بخارپز شده را برای کودک سرو کنید. اگر ساقه کلم بروکلی شما را عصبی می کند، گلچه های بزرگ را از وسط به دو نیم کنید و به همین ترتیب سرو کنید. علاوه بر این، می توانید ساقه کلم بروکلی را به عنوان فینگر فود با بریدن پوست آن و جوشاندن یا بخارپز کردن تا زمانی که نرم شود سرو کنید.

← 9 تا 11 ماه: در این سن، کودک شما شروع به در دست گرفتن انبر خود می کند، جایی که شست و انگشت اشاره به هم می رسند. سعی کنید اندازه را به قطعات کوچک و به اندازه لقمه کاهش دهید. اگر کودک شما در برداشتن تکه های کوچک مشکل دارد، اندازه خود را به سمت بالا ببرید. تکه های بزرگ غذا کاملاً خوب هستند، فقط مطمئن شوید که خوب و نرم پخته شده باشند.

← 12 تا 24 ماه: از آنجایی که کودک شما بیشتر به یک غذاخور پیشرفته تبدیل می شود، می توانید مدت زمان بخارپز کردن یا پختن کلم بروکلی را کمی کاهش دهید. توانایی کودک خود را دنبال کنید و بروکلی را به دلخواه در هر ظرفی بگنجانید. با نزدیک شدن به سن 2 سالگی، ممکن است با ارائه کلم بروکلی خام نیز احساس راحتی کنید. به توانایی های روده و کودک نوپا اعتماد کنید.

نکته: گلچه های کلم بروکلی بزرگ را به صورت وارونه سرو کنید (روی سر، ساقه بالا)، بنابراین کودک آن را از ساقه بلند کرده و سپس گلچه نرم را بخورد.
مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۰ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉
مامان Matilda💌🇬🇧 مامان Matilda💌🇬🇧 ۱۴ ماهگی
من خودم دخترم ۶ ماهشه، و با دکتر که صحبت کردم تصمیم گرفتم اتاق خوابش رو جدا کنم
و تصمیم گرفتم این متن مختصر رو برای عزیزانی که شرایط منو دارم بزارم، که اونا هم انجام بدن...
 معتقدند، بهترین زمان برای جدا کردن اتاق کودک بین ۶ ماه تا ۱ سالگی است اما این کار باید با مشورت روانشناس کودک و پزشک اطفال، انجام شود.
برای انجام این کار می‌توانید روش‌های متفاوتی استفاده کنید. به طور مثال: اگر کودک شما عادت دارد برای خوابیدن شیر بخورد، شیر دادن به او را به قبل از برنامه‌ی خوابیدنش موکول کنید تا او یاد بگیرد، چگونه بدون حضور مادر به طور مستقل به خواب برود. دکتر میندل معتقد است « این کار همچنین به کودک کمک می‌کند تا یاد بگیرد که وقتی اواخر شب از خواب بیدار می‌شود، خودش را بدون وابستگی به مادر و به تنهایی آرام کند.» راهکار بعدی این است که کودک را با اتاق خواب جدیدش آشنا کنید. بسیاری از کودکان ممکن است زمان بسیار کمی را در اتاق‌خواب جدید خود سپری کرده باشند. بنابراین عادت دادن او به فضای جدید به انتقال جای خوابیدن و کاهش وابستگی به مادر، کمک می کند. شما می‌توانید برای این که فرزندتان در اتاق جدیدش راحت‌تر باشد، روتین قبل از خوابش را برای چند شب در اتاق جدید انجام دهید و پس از پایان، شب‌ها در اتاق مشترک باشید. برای عادت کردن کودک به شرایط جدید، از او بخواهید در طول روز نیز در اتاق بازی کند یا چرت بزند.
مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 ۱۲ ماهگی
#پورهسیب

پورهٔ معمولی سیب، یک غذای ساده، شیرین و حاوی ویتامین برای کودک است.

سن خوردن این غذا
برای شروع بهتر است با دو سیب شروع کنید و بعد یک سیب و یک گلابی را امتحان کنید یا سیب را با دیگر طعم‌ها مثل ذغال‌اخته یا حتی کلم‌برگ ترکیب کنید. همچنین وقتی در ترکیب طعم‌های مختلف برای کودکتان مهارت پیدا می‌کنید این سس می‌تواند بسیار متنوع‌تر شود. این دستور برای کودکان شش ماهه و بزرگ‌تر در نظر گرفته شده است.

مواد لازم
این مقدار مواد اولیه حدود یک لیوان از این پوره فراهم می‌کند:
یک عدد سیب
یک عدد گلابی رسیده

طرز تهیه

سیب و گلابی را پوست بکنید، چهار تکه کنید و هسته‌هایشان را بگیرید.
سپس آنها را به تکه‌هایی به اندازه‌ٔ یک لقمه خرد کنید.
تکه‌های سیب‌ها را در تابه‌ یا قابلمه‌ای که سبد بخارپز دارد بریزید.
حدود ۲/۵ سانتی‌متر آب داخل قابلمه بریزید.
شعله را روی متوسط رو به زیاد تنظیم کنید.
در ظرف را بگذارید و آن را به درجه‌ٔ جوش برسانید
سیب را برای ۲ دقیقه بخارپز کنید و سپس تکه‌های گلابی را اضافه کنید.
بخار دادن میوه‌ها را تا زمانی که خیلی نرم می‌شوند، یعنی حدود ۱۰ دقیقه ادامه دهید و گهگاه آنها را هم بزنید تا یکنواخت بپزند.
قابلمه یا تابه را از روی شعله بردارید و سبد بخارپز را جدا کنید. میوه‌ٔ بخارپزشده را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید و بگذارید خنک شود.
سپس با غذاساز میوه‌ها را بسته به سن کودکتان و توانایی جویدن او به شکل خیلی نرم یاتکه دارتبدیل به پوره کنید .در صورت لزوم آب، شیر مادر یا شیر خشک را برای رقیق کردن پوره اضافه کنید.
مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 مامان 𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃🎀 ۱۲ ماهگی
طرز تهیه یک میانوعده مقوی و خوشمزه با سویق 😋😍

مواد لازم

خرمای بدون هسته و پوست: ۲۵۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
سویق مخصوص یا استخوانساز 3 قاشق غذاخوری
مغزیجات خرد شده به دلخواه یا سویق معزیجات یک قاشق
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری)
کمی پودر هل یا زنجبیل (اختیاری)
پودر نارگیل، پسته، گردو، کنجد، گل سرخ و... به مقدار دلخواه برای غلتاندن

مراحل پخت

کره را درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید با حرارت ملایم آب شود سپس سویق را به آن اضافه کنید کمی به هم بزنید و خرمای بدون هسته را اضافه کنید و با قاشق بخوبی هم بزنید و گلاب را اضافه کنید
سپس پودر دارچین و هل را اضافه کنید.
مواد را با گوشت کوب بخوبی بکوبید تا به خورد هم بروند.
همچنین مغز‌ها را به دلخواه اضافه کنید و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید


مواد را بخوبی مخلوط کنید و اجازه دهید کمی از حرارتش کم شود (نه به اندازه‌ای که سرد شود)

در پایان به مواد شکل داده و در پودر‌های انتخاب شده بغلتانید و در ظرف بچینید 😍